dollyyy19 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 μαλλον την εκανα την βλακεια ,και αγορασα εναν πρασινο 4 τερα,νομιζοντας οτι βαζοντας τον σε ενα κουτι παλιου lacie ,θα εχω αποθηκευτικο φρεσκο και αρκετο,για να τον δουλεψω σε usb 2.0 τα 7αρια βλεπουν 1678 gb οτι και να κανω. υπαρχει λυση?ή να ψαχνω για κουτι? εχω και τα 8αρια(αλλο καπελο αυτο,με dual boot με 7αρια,δεν μπορω να μπω στα 8αρια....),αλλα θα γινει δουλεια ή και γαι τα 8αρια θα χρειαστει νεο κουτι?διαβαζω για κουτια που εχουν περιορισμους.πρεπει να ψαξω για συγκεκριμενα κουτια?
terry308 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι περιορισμός του κουτιού (hdd case) Γιατί δεν τον κάνεις εσωτερικό ;; Αρκεί να υποστηρίζει 3ΤΒ+ η μητρική σου
dollyyy19 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 εντελη αγορασα μια θηκη cnmemory ,εβαλα τον 4αρη μεσα,και αναγνωρηστικε αμεσως,αν και εχω 7αρια 32bita..........αθορυβος,και με την θηκη με usb3 γρηγορος.......... 1
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 σε τι file system έχει αναγνωριστεί; το MBR έχει όριο τα 2ΤΒ,φορμαρισμένος έτοιμος ήταν;
SPANK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ναι καμιά φορά τα παλιά κουτιά εχουν αυτα τα θέματα με δίσκους με μεγάλες χωρητικότητες , και καλο ειναι να τον έχεις σε ntfs file system
dollyyy19 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 δεν ηταν φορμαρισμενος,τον σενιαρα σε ntfs ,οχι σε mbr αλλα στο αλλο(δεν το θυμαμαι τωρα).τα παλια κουτια,ΟΛΑ,δεν υποστηριζουν ανω των 2.αλλα ακομη και απο αυτα που δηλωνουν οτι βλεπουν τα 4,αρκετα δεν το υποστηριζουν. τα κουτια της συγκεκριμενης εταιριας,βγαινουν και σε 1,2,4,6,8 tb.κατα τυχη πιστευω,πηρα κουτι που σηκωνει 4αρι δισκο........το προβλημα ,θα ηταν στα 7αρια τα 32αρια,οπως ειχα διαβασει.αλλα ευτηχως τα ειδε και τα 4.μαλλον ειναι μονο θεμα κουτιου......
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 ευχαριστώ για την ενημέρωση. το φορμάρισμα σε GPT το κάνανε τα 7άρια μόνα τους η το έκανες με πρόγραμμα;
dollyyy19 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 με το που κουμπωσα το κουτι με τον σκληρο,μου ζητησαν τα 7αρια τροπο φορμαρισματος mbr ή gtp,οποταν και επελεξα το gtp....
EddieObscurant Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 GPT ΡΕΕΕΕΕ !!! ειπαμε εκνευρίστηκες που δεν αναγνωρίστηκε ο δισκος και χρειαστηκες να παρεις άλλο κουτι, αλλα οχι και gtp... βαρύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα