Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλλον την εκανα την βλακεια ,και αγορασα εναν πρασινο 4 τερα,νομιζοντας οτι βαζοντας τον σε ενα κουτι παλιου lacie ,θα εχω αποθηκευτικο φρεσκο και αρκετο,για να τον δουλεψω σε usb 2.0

τα 7αρια βλεπουν 1678 gb οτι και να κανω.

υπαρχει λυση?ή να ψαχνω για κουτι?

εχω και τα 8αρια(αλλο καπελο αυτο,με dual boot  με 7αρια,δεν μπορω να μπω στα 8αρια....),αλλα θα γινει δουλεια ή και γαι τα 8αρια θα χρειαστει νεο κουτι?διαβαζω για κουτια που εχουν περιορισμους.πρεπει να ψαξω για συγκεκριμενα κουτια?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εντελη αγορασα μια θηκη cnmemory ,εβαλα τον 4αρη μεσα,και αναγνωρηστικε αμεσως,αν και εχω 7αρια 32bita..........αθορυβος,και με την θηκη με usb3 γρηγορος..........

• Like 1
Δημοσ.

Ναι καμιά φορά τα παλιά κουτιά εχουν αυτα τα θέματα με δίσκους με μεγάλες χωρητικότητες , και καλο ειναι να τον έχεις σε ntfs file system

Δημοσ.

δεν ηταν φορμαρισμενος,τον σενιαρα σε ntfs  ,οχι σε mbr αλλα στο αλλο(δεν το θυμαμαι τωρα).τα παλια κουτια,ΟΛΑ,δεν υποστηριζουν ανω των 2.αλλα ακομη και απο αυτα που δηλωνουν οτι βλεπουν τα 4,αρκετα δεν το υποστηριζουν. τα κουτια της συγκεκριμενης εταιριας,βγαινουν και σε 1,2,4,6,8 tb.κατα τυχη πιστευω,πηρα κουτι που σηκωνει 4αρι δισκο........το προβλημα ,θα ηταν στα 7αρια τα 32αρια,οπως ειχα διαβασει.αλλα ευτηχως τα ειδε και τα 4.μαλλον ειναι μονο θεμα κουτιου......

Δημοσ.

με το που κουμπωσα το κουτι με τον σκληρο,μου ζητησαν τα 7αρια τροπο φορμαρισματος mbr ή  gtp,οποταν και επελεξα το gtp....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...