linuslost Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Για δύο σούπερ ΑΒ που υπάρχουν στη Λάρισα, μπορώ να πω ότι έχουν τις καλύτερες εργασιακές συνθήκες από κάθε άλλο σούπερ της πόλης..
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Σε ποικιλία συμφωνώ κι εγώ για ΑΒ ότι έχει τη μεγαλύτερη σε όλα τα προϊόντα. (άσχετο με το θέμα βέβαια, απλά επειδή αναφέρθηκε)
Johny Q Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Σήμερα πέτυχα μια αγγελία από μαγαζί με ρούχα που ζητούσε γραφίστρια για να του κάνει τους καταλόγους. Μπαίνω να ρωτήσω και μου λέει "όχι ψάχνω κοπέλα μόνο". Ρε υπάλληλο θέλετε ή γκόμενα;;;; 8
tomasss Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Σήμερα πέτυχα μια αγγελία από μαγαζί με ρούχα που ζητούσε γραφίστρια για να του κάνει τους καταλόγους. Μπαίνω να ρωτήσω και μου λέει "όχι ψάχνω κοπέλα μόνο". Ρε υπάλληλο θέλετε ή γκόμενα;;;; Να φορέσεις περούκα και να ξαναδοκιμάσεις. Αν έχει πνεύμα θα σε εκτιμήσει. Αν είναι βλάκας θα σε πετάξει έξω. 1
Johny Q Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Να του κανω μήνυση για φυλετικές διακρίσεις δε μπορώ; Μόνο οι γυναίκες μπορούν;
Star_Light Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Σήμερα πέτυχα μια αγγελία από μαγαζί με ρούχα που ζητούσε γραφίστρια για να του κάνει τους καταλόγους. Μπαίνω να ρωτήσω και μου λέει "όχι ψάχνω κοπέλα μόνο". Ρε υπάλληλο θέλετε ή γκόμενα;;;; Ρε συ αυτα τα μικρομαγαζάκια δεν ειναι σοβαρά. Σπάνια θα βρεις σοβαρη αντιμετωπιση σε τέτοια μαγαζιά. Και αυτα σημερα ειναι αυριο μπορει να τα δεις κλειστά. Σε ποικιλία συμφωνώ κι εγώ για ΑΒ ότι έχει τη μεγαλύτερη σε όλα τα προϊόντα. (άσχετο με το θέμα βέβαια, απλά επειδή αναφέρθηκε) Αθηνα μένεις? Ο ΑΒ στην Εθνική προς Αγιο Στεφανο ειναι κορυφαιος και ο Σκλαβενιτης στην Αχαρνων.
Backpacker Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Σήμερα πέτυχα μια αγγελία από μαγαζί με ρούχα που ζητούσε γραφίστρια για να του κάνει τους καταλόγους. Μπαίνω να ρωτήσω και μου λέει "όχι ψάχνω κοπέλα μόνο". Ρε υπάλληλο θέλετε ή γκόμενα;;;; Kαλά κλασσική λαίλαπα αγγελιών το ότι το 70% ξεκινάει με την φράση κοπέλα ζητείται ή ακόμα χειρότερα με το εμφανίσιμη κοπέλα ζητείται...πρέπει ο άλλος να φυτρώσει μ...νι δλδ για πάει σε συνέντευξη...και άντε σε δουλειές σερβιτόρα και τίποτα pr το καταλαβαίνω...αλλά κοπέλα αναγκαστικά σε δουλειές τύπου γραφίστρια που λες..ή υπάλληλος σε dvd club ή σε ιντερνετ καφε? Ειδικά όταν βλεπω για ιντερνετ καφε τρελαίνομαι...που το 97% δεν έχουν την παραμικρή ιδέα από υπολογιστές...η υπάλληλος σε προπο κοπέλα...γελάει ο κόσμος...ψάχνει να γαμήσει ο κάθε αγάμητος αφεντικός... 5
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 ψάχνει να γαμήσει ο κάθε αγάμητος αφεντικός... Καλα μαλλον για κραχτη τις θέλουν (οχι τξ γραφιστρια μην τρελαθουμε, στα net cafe κλπ αναφερομαι) φανταζομαι και οχι απαραίτητα για να γαμησουν. Πακετο για μας αλλα...
Backpacker Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Σε χώρους όπως Νετ καφέ και σε προποτζίδικα άντρες θέλουμε..να μπορούμε να πούμε καμιά μαλακία για κανένα game..ή κάνα προγνωστικό...τι να το κάνεις το γκομενάκι στο προποτζίδικο και στο νετ καφε?Πλάκα κάνουμε? Και οι πελάτες εκεί άντρες θέλουν και ακόμα καλύτερα άντρες που να έχουν το ίδιο κάψιμο με τους ίδιους.. (τζόγος ή gaming)
Johny Q Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Πωλήτριες, σερβιτόρες είναι λογικό (όχι σωστό) να ψάχνουν γκόμενες μπας και τραβήξουν λιγούρια. Οπουδήποτε αλλού είναι fail. Και δεν το λέω σε καμία περίπτωση υποτιμητικά είναι απλά η αλήθεια.Όταν δεν έχεις γνώσεις περί ποδοσφαίρου θα ρθω εγώ να σε ρωτήσω π.χ. πως σημειώνεται το G/G ή το Η/Τ;; Καλά για την γραφίστρια απλά γέλασα. 1
kage Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας. Ξερει κανεις που υποβαλονται αιτησεις; Το site του ειναι λεει "υπο κατασκευη" κατι kariera και e-viografiko, εχουν βεβαια επιλογη αλλα δε ξερω τι παιζει. Καποιος που να γνωριζει; Ευχαριστω e-Mail: info@sklavenitis.com
opera Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω εργαστεί στο Σκλαβενίτη,η επιχείρηση είναι σωστή εμείς ως έλληνες πελάτες είμαστε καραγκιόζηδες που πάμε για ψώνια 9 και τέταρτο το βράδυ στο κλείσιμο. Αίτηση έκανα στα γραφεία στο κατάστημα του Κηφισού(μπουρνάζι). Φυσικά πήγα συστημένος. 2 1
mylo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Backpacker, on 12 Sept 2014 - 7:35 PM, said:Σε χώρους όπως Νετ καφέ και σε προποτζίδικα άντρες θέλουμε..να μπορούμε να πούμε καμιά μαλακία για κανένα game..ή κάνα προγνωστικό...τι να το κάνεις το γκομενάκι στο προποτζίδικο και στο νετ καφε?Πλάκα κάνουμε? Και οι πελάτες εκεί άντρες θέλουν και ακόμα καλύτερα άντρες που να έχουν το ίδιο κάψιμο με τους ίδιους.. (τζόγος ή gaming) πες τα να αγιασει το στόμα σου. τη να τη κανεις τη γκόμενα στα προπατζιδικα? να θες να μιλήσεις για μπάλα και προγνωστικά και να μη μπορείς
Johny Q Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω εργαστεί στο Σκλαβενίτη,η επιχείρηση είναι σωστή εμείς ως έλληνες πελάτες είμαστε καραγκιόζηδες που πάμε για ψώνια 9 και τέταρτο το βράδυ στο κλείσιμο. Αίτηση έκανα στα γραφεία στο κατάστημα του Κηφισού(μπουρνάζι). Φυσικά πήγα συστημένος. Ήθελες να εργαστείς Μπουρνάζι, ή απλά εκεί έκανες την αίτηση; Επίσης μπορείς να μας πεις το μέγεθος της γνωριμίας που μεσολάβησε για να ξέρω προς τα που να προσανατολιστώ;
beatshooter Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ειδα σημερα μια μισθοδωσια υπαλληλου ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ 4ωρης απασχολησης και καθαρα της διναν 191ε τον μηνα................
Προτεινόμενες αναρτήσεις