Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανάμεσα σε μια 20άρα που δεν ξέρει τίποτα και μια 35άρα που έχει 10 χρόνια προϋπηρεσία στα ταμεία, ποια θα επιλέξεις; Αυτή που έχει φίλο τον δήμαρχο. Έτσι πάνε αυτά τι να κάνουμε.

Εγω εχω ακουσει πάντως οτι παιρνουν 9 κατοστάρικα και έχουν 2 ρεπο την εβδομάδα. Ζωάρα φίλε με τις συνθηκες που επικρατούν. Εν τω μεταξυ αμα πας στον Σκλαβενιτη στην Αχαρνων καταλαβαινεις σε ποσο ωραιο περιβάλλον δουλεύουν. 

Πάντως αν θες τη γνώμη μου μπορεις να κάνεις και το άλλο.... να πάς σε ενα σουπερ μάρκετ του Σκλαβενιτη και να κάνεις το εξης να πιάσεις 3-4 υπαλληλους σε κάποια φαση και να ρωτησεις αν ειναι καλα εδω και καλα οτι δεν ξέρεις και οτι ψάχνεις και εσυ καιρο και σιγα σιγα πηγαινε τη κουβεντα στο πως μπηκαν κάποιος θα σου πει κάτι ρε παιδι μου ενω τωρα βαδιζεις στο άγνωστο. Θα πας να πιάσεις τον υπευθυνο εν τω μεταξυ αυτος δεν θα σε ξέρει μπορει να σου πάρει το βιογραφικό και απλα να σε ξεχάσει θα έχει και τις υποχρεώσεις του τα τηλεφωνα θα κτυπάνε παραλαβες , παραπονα , meeting κτλπ. Μπορει να σκεφτει οτι εισαι και απελπισμενος και να δωσεις κακη εντύπωση γενικα ειναι πολλά που παιζουν.

Καμια φορά εσυ το προσεγγιζεις ανθρωπινα και συναισθηματικά ενω ο άλλος ψυχρά και υπολογιστικά. Αν του κάνεις καλη εντυπωση έμεινες αλλιως έφυγες.

• Like 1
  • Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικά δουλεύουν 8ωροι ε; Μάλλον είναι απο τα μοναδικα σούπερ μάρκετ που έχουν ακόμα 8ωρους. Άμα μου λες και 9 κατοστάρικα...δυσκολάκι ως ακατόρθωτο να χωθείς εκεί μέσα.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά δουλεύουν 8ωροι ε; Μάλλον είναι απο τα μοναδικα σούπερ μάρκετ που έχουν ακόμα 8ωρους. Άμα μου λες και 9 κατοστάρικα...δυσκολάκι ως ακατόρθωτο να χωθείς εκεί μέσα.

Ναι 8ωρο νομιζω. Τα 900 ειναι για τους πιο παλιούς. Οι νέοι τσιμπάνε μαλλον 7 κατ. αλλα ρε συ έχει διατηρησει ακομα τον 13 μισθο και τα δώρα τους. Ακατορθωτο δεν ειναι τιποτα αρκει να προσπαθήσεις και να δουλέψεις σωστά. Το βιογραφικο πλεον το δινουν όλοι ειδικα απο το σπιτι πρέπει να κάνει κατι πιο δραστικό. Πρέπει καταρχην να έχει πληροφοριες για τον τροπο επιλογής αμα δεν ξέρεις πως σε επιλέγουν δεν μπορεις και να προετοιμαστεις κατάλληλα. 

Ναι οκ καλο βιογραφικο και με καλη φορμα. Και ποια ειναι η καλη φορμα? και τι πρεπει να έχει ενα βιογραφικο μέσα για να θεωρειται σωστο. Δεν με ενδιαφέρει να ακουσω αυτα που λένε στα σεμινάρια αλλα 1-2 λεπτομέρειες που θα κτυπήσουν στο μάτι του εκάστοτε και θα σε καλέσει. 

Δημοσ.

Ανάμεσα σε μια 20άρα που δεν ξέρει τίποτα και μια 35άρα που έχει 10 χρόνια προϋπηρεσία στα ταμεία, ποια θα επιλέξεις; Αυτή που έχει φίλο τον δήμαρχο. Έτσι πάνε αυτά τι να κάνουμε.

Μιλάμε για ανειδίκευτα πόστα...ταμίας μαθαίνει ο καθένας...ο δέκα χρόνια δεν έχει καμία διαφορά με τον μετά από 2 βδομάδες..σιγά μην μετράνε και οι προυπηρεσίες τώρα για τέτοιες δουλειές.

Γενικα στα μαρκετ τα ωραρια ειναι ΟΚ...σε carrefour που εχω φιλαρακι υπευθυνο και στα μασουτης που ξερω απειρο κοσμο ειναι αψογες οι συνθηκες και τα λεφτα καλα για την εποχη.

Δημοσ.

Ε τότε σκέψου τι σφαγή γίνεται ρε φίλε.

Ε ντάξει ρε φιλε λογικο τις καλές θέσεις να τις ψάχνει πολυς κοσμος αυτο τι σημαινει? οτι δεν πρεπει να προσπαθήσεις? εσυ μπορει να εισαι καλύτερος και πιο τυχερος και να επιλέξουν εσενα.

Δημοσ.

Προχθές βγήκα με φίλο που η αδερφή του δουλεύει στον Σκλαβενίτη. Δεν ήξερα πως υπάρχουν ακόμα εργοδότες, εδώ πέρα, που πληρώνουν τόσο τυπικά τις υπερωρίες. Επειδή μάλιστα εργαζόταν για άλλο σ/μ που πρόσφατα εξαγοράστηκε απ τον Σκλαβενίτη, η αντίθεση του παλιού (κλασική νοοτροπία επιχείρισης μετα-κρίσης) με το νέο (τυπική, επαγγελματική αντιμετώπιση, με αξιοπρεπή μισθό) της φάνηκε ακόμα πιο έντονα.

Δημοσ.

Ε ντάξει ρε φιλε λογικο τις καλές θέσεις να τις ψάχνει πολυς κοσμος αυτο τι σημαινει? οτι δεν πρεπει να προσπαθήσεις? εσυ μπορει να εισαι καλύτερος και πιο τυχερος και να επιλέξουν εσενα.

Kαταρχάς ενδιαφέρεται ο τζόνυ κιου. Του είπα κι εγώ και κάποια άλλα παιδιά τι να κάνει. Από εκεί και πέρα ας περιμένει να τον διαλέξουν ανάμεσα στις 1000 αιτήσεις, πόσες θα πάρουν δεν ξέρω. Αισιοδοξία.

• Like 1
Δημοσ.

Τα σουπερ μαρκετ ειναι κλάδος με μεγάλη κινητικότητα και με ξεσκαρτάρισμα..Σκλαβενιτης-Μαρινοπουλος-Μασουτης έχουν μεινει και αγοράζουν τα πάντα..μαρινοπουλος/carrefour τον Αρβανιτιδη..ο Σκλαβενιτης τον Βερόπουλο και τον Χαλκιαδακη (κρητη)..ο Μασούτης μακεδονικές αλυσίδες...και τα Lidl φυσικά σταθερή δύναμη...ο Βασιλόπουλος σε πτώση...

Θα μείνουν στο τέλος 4 δυνατοί παίκτες...Lidl-Μαρινόπουλος-Μασούτης-Σκλαβενίτης

Δημοσ.

Σε πτωση ο ΑΒ? Αφου άνοιξε καινουργιο στον Κηφισο στην κάθοδο προς Πειραιά. 

Στην Μακεδονία έχει κλείσει αρκετά όμως..χώρια ότι δεν επεκτείνεται...μένει πολύ στάσιμος..και οι άλλοι μεγαλώνουν...

Πανελλαδικά Μαρινόπουλος και έχει το brand name carrefour για ολα τα βαλκανια και επεκτείνεται σε αρκετές χώρες

Lidl κλασσική υπερδύναμη...

Mασούτης αφεντικό σε όλη την Β.Ελλάδα..

Σκλαβενίτης αφεντικό στην Αθήνα και πλέον και Κρήτη...(

Βερόπουλος τρελά οικονομικά προβλήματα πάει για φούντο...

Βασιλόπουλος καθυστερήσεις στις πληρωμές υπαλλήλων και ακόμα περισσότερο προμηθευτών...

ΥΓ Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι οι πρώτοι τέσσερις είναι και πάρα πολύ καλά εργασιακά περιβάλλοντα και για τους υπαλλήλους τους..ενώ οι 2 που πέφτουν δεν ήταν ποτέ..όπως και ο Αρβανιτίδης που έκλεισε/πουλήθηκε.

Δημοσ.

Ο ΑΒ είναι το καλύτερο σούπερ που έχω δει... Πάντα έχει υπερπληθωρα προϊόντων, πάντα θα βρεις αυτό που θες και το πιο σημαντικό ότι έχει πολλά ταμεία κ δεν περιμένεις στις ουρές..

• Like 2
Δημοσ.

Ο ΑΒ είναι το καλύτερο σούπερ που έχω δει... Πάντα έχει υπερπληθωρα προϊόντων, πάντα θα βρεις αυτό που θες και το πιο σημαντικό ότι έχει πολλά ταμεία κ δεν περιμένεις στις ουρές..

Σαν εργασιακό περιβάλλον το κρίνουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Σε πτωση ο ΑΒ? Αφου άνοιξε καινουργιο στον Κηφισο στην κάθοδο προς Πειραιά.

Στην Μακεδονία έχει κλείσει αρκετά όμως..χώρια ότι δεν επεκτείνεται...μένει πολύ στάσιμος..και οι άλλοι μεγαλώνουν...

Πανελλαδικά Μαρινόπουλος και έχει το brand name carrefour για ολα τα βαλκανια και επεκτείνεται σε αρκετές χώρες

Lidl κλασσική υπερδύναμη...

Mασούτης αφεντικό σε όλη την Β.Ελλάδα..

Σκλαβενίτης αφεντικό στην Αθήνα και πλέον και Κρήτη...(

Βερόπουλος τρελά οικονομικά προβλήματα πάει για φούντο...

Βασιλόπουλος καθυστερήσεις στις πληρωμές υπαλλήλων και ακόμα περισσότερο προμηθευτών...

ΥΓ Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι οι πρώτοι τέσσερις είναι και πάρα πολύ καλά εργασιακά περιβάλλοντα και για τους υπαλλήλους τους..ενώ οι 2 που πέφτουν δεν ήταν ποτέ..όπως και ο Αρβανιτίδης που έκλεισε/πουλήθηκε.

Αυτο ακριβωςΜασούτης , Καρφούρ και Λίδλ (με αυτη τη σειρά) είναι οι κυρίαρχες αλυσίδες εδώ . Ο ΑΒ σε γενικες γραμμες δεν υφίσταται.Απο φίλους μου Αθηνέζους στη κορυφή εχουν ΑΒ και μετά Σκλαβενίτη και Καρφούρ .
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...