Προς το περιεχόμενο

Arielli 24" TV - 115€ @eshop.gr CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: Arielli LED2454FHD - e-shop.gr

PER.168474.jpg

Βουλγάρικη Arielli

24 ιντσών
1920x1080 LED
Ψηφιακός δέκτης MPEG-4
με τηλεχειριστήριο και 2x3watt Speakers

114.90€ από 133.90€ 

Έχει δωρεάν μεταφορικά ακόμη και στο σπίτι (επειδή είναι άνω των 90€)

Πιστεύω είναι αρκετά καλή για την τιμή της και μια αρκετά καλή εναλλακτική στο να αγοραστεί ψηφιακός δέκτης για κάποια παλιά,μικρή τηλεόραση.

Δημοσ.

Παιδιά μην διανοηθεί κανένας να πάρει την ενλόγω ,την αγόρασα και την πάτησα με καμένα πίξελ από την 1 η μέρα λειτουργίας  και το service του eshop άφαντο.

Το πιο πιθανό είναι να του στείλουν κανένα κομμάτι από επιστροφή...

• Like 4
Δημοσ.

Παιδιά μην διανοηθεί κανένας να πάρει την ενλόγω ,την αγόρασα και την πάτησα με καμένα πίξελ από την 1 η μέρα λειτουργίας  και το service του eshop άφαντο.

Το πιο πιθανό είναι να του στείλουν κανένα κομμάτι από επιστροφή...

λες; γιατί σκεφτόμουν σοβαρά να την πάρω για την γιαγιά μου..

Δημοσ.

την εχω 6μηνες, κανενα προβλημα παντως μεχρι στιγμης. Το μονο ισως προβλημα ειναι οτι δυσκολευεται να διαβασει μερικα usb sticks.

• Like 1
Δημοσ.

η γιαγια δεν προκειται να καταλαβει ουτε μισο καμενο πιξελ.το θεμα ειναι αν εχει καλη αποδοση χρωματων και χαμηλη καταναλωση

Δημοσ.

Την έχω βάλει και εγω στο μάτι επόμενος αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα γι'αυτό το προϊόν να μας ενημερώσει!!! :-)

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Έχω κι εγώ εδώ και 4 μήνες την 2415FHD. Αυτήν πούλαγε τότε στα 116,9 ευρώ. Για τα λεφτά της είναι μια χαρά αφού είχε media player και όλα δούλευαν απροβλημάτιστα. Η ελληνική μετάφραση του μενού είναι αστεία ( google translate επαιξε λογικά αλλιώς δεν εξηγείται). 

Το μόνο που με χάλασε ήταν τα χρώματα που out-of-the-box ήταν εντελώς αφύσικα αλλά με λίγο πειραματισμό στο μενού γίνανε πιο νορμάλ. Τίποτα τραγικό όμως και κανείς απλός χρήστης (γιαγιά, γονείς) δε θα το αντιληφθεί. Το ηχείο ήταν δυνατό και το τηλεκοντρόλ είχε καλή λήψη.

Φαντάζομαι και το νέο της μοντέλο θα έχει αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Ελπίζω να έχει και καλύτερο πάνελ καλύτερα χρώματα και βελτιωμένες γωνίες θέασης.

• Moderators
Δημοσ.

Για να ανοιξει θεμα προσφορας πρεπει η τιμη να είναι προσφορα. Να είναι φτηνοτερη δηλαδή από ότι εχει στην αγορα.

Στην Ελληνικη αγορα δεν υπαρχει προς συγκριση λοιπον. Επομένως κοιταζουμε εξω, οπου βλέπουμε ότι ακριβως τοσο πωλειται το προιον "κανονικα", σε όλα τα καταστηματα.

http://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-plasma-televizori-c3164/arielli/2454fhd-p233385167/

228.00 BGN = 116.565 EUR

Δεν εχουμε προσφορα επομένως και κλειδωνει το παρον τοπικ. Στο μπλα-μπλα ή στις tv αν θελετε μπορειτε να ανοίξετε θεμα και να συζητάτε, ρωτάτε κλπ σχετικα με αυτή την tv.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...