pavloa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Θέλω να αγοράσω ελαστικά απο το εξωτερικό....έχετε να μου προτείνετε αξιόλογες σελίδες ;
Porg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 φοβάσαι να πεις ότι θα του βγει παραπάνω; 3
Joshua21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.tyretraders.com/ http://www.camskill.co.uk/
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Κοίτα Ελλάδα πρώτα, όλοι έχουν και φτηνά και κάνουνε και εκπτώσεις!
pavloa Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν για να καταλάβετε τι θέλω...Δούλευα για 6-7 χρόνια σε βουλκανιζατερ......Ένας φίλος μου έχει συνεργείο αυτοκίνητων έχει και μηχανήματα για ελαστικα στην αρχή είχε ένα παιδι για τα ελαστικα αλλά λόγο κρίσης εφιγε και είπαμε να παω να δουλέψω εκεί..οπότε τώρα θέλω να βρω ελαστικα από εξωτερικό 100 τεμαχια θα φερω οπότε συμεφερει..συγνώμη για το μεγάλο κείμενο
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν για να καταλάβετε τι θέλω...Δούλευα για 6-7 χρόνια σε βουλκανιζατερ......Ένας φίλος μου έχει συνεργείο αυτοκίνητων έχει και μηχανήματα για ελαστικα στην αρχή είχε ένα παιδι για τα ελαστικα αλλά λόγο κρίσης εφιγε και είπαμε να παω να δουλέψω εκεί..οπότε τώρα θέλω να βρω ελαστικα από εξωτερικό 100 τεμαχια θα φερω οπότε συμεφερει..συγνώμη για το μεγάλο κείμενο Α οκ τότε αλλάζει, καλά έκανες και το διευκρίνισες!
kanesaxo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Απο camskill ψωνίζαμε επί σειρά ετών...αλλά πριν μια πενταετία. Πραγματικά πολύ φθηνοτερα, ειδικά για τις μεγάλες διαστάσεις. Λογικά μεταφορικά. Μετά λόγω κάποιων έξυπνων ελληναράδων, σταμάτησαν να στέλνουν ελαστικά (με επίσημη δικαιολογία πως δεν εχουν ανταγωνιστικές τιμές στα μεταφορικα). Μετά απο κανα 2 χρόνια, άρχισαν να ξαναστέλνουν, αλλά πλέον δε συμφέρει... Αυτά, τη τελευταία φορά που έψαξα. Δεν πολυασχολούμαι πλέον, οπότε δε ξέρω τι γινεται "σήμερα".
Dark_Duck Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Υπαρχει πολυ ωραια πατεντα να κανεις για να γλυτωνεις πολλα αλλα πλέον με την καθιερωση του παγκοσμίου εισοδήματος από του χρόνου ειναι δύσκολο το κόλπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα