Προς το περιεχόμενο

Η οθονη μου κιτρινιζει...

as223

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι σιγουρος οτι εχει αναφερθει και παλαιοτερα το ζητημα απλως δεν ξερω τι λεξεις να βαλω στο search...

Παρατηρω οτι η οθονη μου (SONY 19") επανω δεξια πολλες φορες δειχνει ενα κιτρινισμα πραγματικα απαισιο... Σαν να μειωνεται η θερμοκρασια του λευκου σε εκεινη την περιοχη... Γιατι συμβαινει αυτο?

Σημειωση: Εχω την θερμοκρασια λευκου σταθερα στους 9900Κ

Καποιος φιλος μου ειχα πει πως απομαγνητιζεται και χρειαεται DEGAUSS αλλα και με το DEGAUSS που κανω δεν αλλαζει κατι...

Δημοσ.

ρε φιλε και εμενα μια eizo L355 καποιες φορεσ μου βγαζει μωβ γραμμες η γινεται ολη η οθονη :shock: :shock:

και οσο παει και επιδεινωνεται το κακο :oops: :oops:

Δημοσ.

Στάθη γύρνα την οθόνη δεξιά αριστερά και δες αν αλλάζει τίποτα.

Αν ναι, τότε σίγουρα είναι ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία οπότε δεν ανησυχείς.

Κάτι είναι εκεί κοντά, κάποια ηλεκτρική συσκευή και το κάνει αυτό!

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει επειδή η οθόνη έχει μαγνητιστεί απο κάποιο ηχείο ή κάτι που έχει ηλεκτρική τάση και διμιουργεί μαγνητικά πεδία. Μπορεί επισης να εχει και πρόβλημα η απομαγνήτιση (degauss) του μόνιτορ. Το πρόβλημα λύνεται με εξωτερική απομαγνήτηση στην πρώτη περίπτωση και με service στη δεύτερη.

Δημοσ.

Αν δεν πιασουν τα παραπανω κοιτα και την πιθανοτητα degauss(απομαγνητισμος) αν εχει η οθονη σου.

Η δικια μου η sony η 17αρα παντως δεν εχει.

Δημοσ.

Checkare kai to kalwdio tis o8onis na min einai strabwmeno. I sony mou to kanei auto epeidi strabwse to kalwdio tis. Twra pia douleuei ama to exeis to kalwdio strabwmeno se sygkekrimeni 8esi kai mono :/

Ama ftaiei auto to poly poly pas gia allagi kalwdiou.

Δημοσ.

Σε ηλεκτρονικό εργαστήριο μπορείς να κάνεις άνετα την αλλαγή και θα σου στοιχήσει λιγότερο σε χρόνο και χρήμα απ'οτι στην αντιπροσωπεία.

Δημοσ.

Αν ήσουν Αθήνα θα σου έλεγα να περάσεις να στην απομαγνητίσω free αλλά δυστυχώς είσαι επάνω.

Δοκίμασε καταρχήν να ανοιγοκλείσεις αρκετές φορές από το κουμπί την οθόνη σου με διαφορά 10-15 sec ανάμεσα. Αν μπορείς να βρείς απομαγνητιστή ακόμα καλύτερα.

Αν δεν κάνεις δουλειά έτσι τότε ψάχνεις αλλού, πάντος για καλώδιο λίγο χλωμό μου φαίνεται πρόβλημα με χρώματα.

sc

Δημοσ.

παιδια ΣΟΣ ητανε απλα και μονο το βυσμα το οποιο ειχε κουνηθει απο τον η/υ και το βιδωσα και ειμαι μια χαρα γιατι ο :( την τελευταια φορα που κουνησα το μηχανημα απο οτι φαινεται ειχα ξεχασει να το βιδωσω

και ετσι τωρα εδω και δυο μερες ολα καλα :D :D

Δημοσ.

ετσι το σκεφτηκα και εγω φιλε mikael λεω πριν αρχησω να τρεχω σε εργστηρια και για απομαγνητισμους δεν ξεκιναω απο την αρχη καρτα καλωδιο και τα ρεστα

ευχαριστω για την βοηθεια :D :D :D :D

Υ.Γ.ειμαι και παλι ενας ευτηχισμενος χρηστης με την βοηθεια και των insomniacs

:D :) :shock: :) :shock: :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...