Προς το περιεχόμενο

Android TV Box

airvag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Θελω να αγορασω ενα καλο Android TV Box. Εχω ψαξει γενικοτερα αλλα δεν ειμαι και ειδικος. Εχει καποιος καλες γνωσεις γυρω απο αυτο το θεμα για να προτεινει κατι?

Για δειτε το παρακατω link και πειτε μου αν αξιζει να το παρει καποιος?
Σε review που ειδα για το συγκεκριμενο δειχνει πολυ καλο αλλα η τιμη του παιζει γυρω στα 150 ευρω. Ειναι νορμαλ αυτη η διαφορα?

http://www.ebay.com/itm/NE...item46276e4e82

Δημοσ.

ειναι αρκετα χαμηλη τιμη,επισης γραφει οτι δεν δινει μαζι το remote control.Επισης η αξιολογησεις του ειναι για αλλα προιοντα κατι κολιε κτλ...

Δημοσ.

Πάρα Πολύ καλά έως εξωπραγματικά Specs και add ons με τέλειο Value for money, όμως προσωπικά δεν θα το αγόραζα το συγκεκριμένο page μονάχα διότι αναφέρει

(Notice:All the products have no tracking number)

Αν το βρεις από αλλού ακριβότερα , πάρε το. Αν τώρα θες να ρισκάρεις , μικρό ρίσκο για 25e (το πουλάς αν δεν σου αρέσει εύκολα).

Εναλλακτικά μπορείς να σκεφτείς την αγορά ενός stick , προσωπικά αγόρασα πρόσφατα (δεν μου έχει έρθει ακόμα) ένα stick καθότι δεν ήθελα καλώδια επιπλέον (ανωτέρα βία), με το σκεπτικό πως δεν έχω τηλεόραση 4Κ και πρακτικά εάν πάρω υλικό 4Κ τα επόμενα 2 χρόνια δύσκολο να επικρατεί ... Επομένως για μια επένδυση 2 χρόνων αγόρασα ένα 1.6Ghz quad stick (έδωσα ένα 20e extra για κάτι καλύτερο από τα καθιερωμένα) καθώς ότι review διάβαζα σε sticks είχαν θέματα wifi και Playback σπασίματα εικόνας / ήχου και δεν ήθελα να σκάσω πολλές χήνες για ουσιαστικά Movies Playback άντε και κανα documentary youtube φάση και Trailers.

Η χαζομάρα είναι ότι δεν το έψαξα και πολύ , έπεσε 20e από τότε που το πήρα (ούτε μήνα ) :P και τότε ήταν ελάχιστες οι επιλογές σε 1.6ghz cpu σε stick και δεν άγγιξα καθόλου το ebay.

http://www.geekbuying.com/item/US-Plug-IMITO-QX1-Google-Android-4-22-Quad-Core-RK3188-ARM-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-PC-TV-Box-2G-8G-BT-Silvery-315799.html

Υ.Γ  Lefteris να χαίρεσαι τα μικρά σου man 

• Like 1
Δημοσ.

Οι εικόνες του προΪόντος είναι clopy-paste από άλλο site, εμένα πάντως μου κάνει απάτη το θέμα... μάλλον θελει να βγάλει μερικά φράγκα και να την κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Μυριζει απατη απο χιλιομετρα.

Δεν υπαρχει περιπτωση αυτο το μηχανακι να πωλειται 25 ευρω, με free shipping.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Θελω να αγορασω ενα καλο Android TV Box. Εχω ψαξει γενικοτερα αλλα δεν ειμαι και ειδικος. Εχει καποιος καλες γνωσεις γυρω απο αυτο το θεμα για να προτεινει κατι?

Για δειτε το παρακατω link και πειτε μου αν αξιζει να το παρει καποιος?

Σε review που ειδα για το συγκεκριμενο δειχνει πολυ καλο αλλα η τιμη του παιζει γυρω στα 150 ευρω. Ειναι νορμαλ αυτη η διαφορα?

http://www.ebay.com/itm/NE...item46276e4e82

Επειδή έχω βαρεθεί να τα λέω, καλό διάβασμα.

• Like 1
Δημοσ.

Κλείστε τον κύριο!

Φιλε μου η ερωτηση ηταν απλη. Αν εχουμε τα προτεινουμε 2-3 καλα Android TV Box, αν οχι δεν εχει νοημα να το λες αυτο..απλα παρακολουθεις...

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεταφερεται φυσικα στην καταλληλη ενοτητα

Done.

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 1
Δημοσ.

Κλείστε τον κύριο!

Φιλε μου η ερωτηση ηταν απλη. Αν εχουμε τα προτεινουμε 2-3 καλα Android TV Box, αν οχι δεν εχει νοημα να το λες αυτο..απλα παρακολουθεις...

Δες προϊόντα με επεξεργαστή Amlogic S802.

Τα μοντέλα με 1GB RAM έχουν εκτός από τη λιγότερη μνήμη και λίγο υποδεέστερο hardware, οπότε καλό είναι να προτιμήσεις κάποιο μοντέλο με 2GB RAM.

Προφανώς το κατάστημα του link είναι ενδεικτικό, ψάξε τις τιμές των Android TV Box με επεξεργαστή Amlogic S802 και στα υπόλοιπα καταστήματα.

Μην παραλείψεις όμως να δεις και

για την original έκδοση, αλλά και εδώ και εδώ για τη σύγχρονη έκδοση. Χα χα χα!!!
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...