zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 παμε ταξίδι Ρωσία τωρα πρέπει να κάνεις 30 ώρες πρώτα, να μπορείς να πεις μια κουβέντα! Οπότε, Σάββατο κατά τις 8 το πρωί πάμε! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 θα μπει καμια ωρα θα τα διαβασει και θα φριξει! Ναι, θα παρεξηγηθεί το χρυσό μου... :lol:
somebody:) Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι, θα παρεξηγηθεί το χρυσό μου... :lol: who knows
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ψωμί κι αλάτι ρε man που λες και συ...
Peleus17 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν, επειδή τυχαίνει να ξέρω την γλώσσα μέχρι αηδίας (δεν είμαι ρώσος) σε 30 ώρες δεν μαθαίνεις ούτε την αλφάβητο. Είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολη γλώσσα ειδικά για τους έλληνες να μάθουν. Υπάρχουν πράγματα που να χτυπιέσαι δεν πρόκειται να τα μάθεις ποτέ. Είναι απλά να τύχει να ξέρεις την γλώσσα από μικρός. Τώρα να πας να δώσεις 50 ευρώ είναι γιγάντια μαλακια. Καλύτερα κερνα την παρέα σου, πιο γαμάτα θα περάσεις!
GreyHorse Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μου κίνησες την περιέργεια, σαν τι δηλαδή δεν μπορείς ποτέ να μάθεις; Σοβαρά ρωτάω δεν κοροιδεύω, έχω μεσάνυχτα από ρώσικη γλώσσα και παράγωγές της.
Peleus17 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μου κίνησες την περιέργεια, σαν τι δηλαδή δεν μπορείς ποτέ να μάθεις; Σοβαρά ρωτάω δεν κοροιδεύω, έχω μεσάνυχτα από ρώσικη γλώσσα και παράγωγές της.Μωρ τη θεωρεία την μαθαίνεις, στην πράξη δεν θα μπορέσεις να γυρίσεις σωστά την γλώσσα σου να πεις σωστά την λέξη
GreyHorse Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Α κατάλαβα γνωστό φαινόμενο και με γερμανικές γλώσσες να γίνεται η γλώσσα σου κουβάρι και μόνο συλλαβή προς συλλαβή σιγά σιγά να μπορείς να προφέρεις. Μόνο με καθημερινή εξάσκηση διορθώνεται αυτό και όταν λέω καθημερινή εννοώ τα ελληνικά να τα μιλάς από ελάχιστα ως καθόλου, να συνεννοεισαι μόνο στην ξένη γλώσσα.
Peleus17 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Επίσης υπάρχουν κάποιες εκφράσεις και έννοιες όπου ο Έλληνας αδυνατεί να τις κατανοήσει....Τώρα άμα αρχίσω να τις αναλύω θα φανώ γελοίος
Peleus17 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Για πες Δεν γίνεται....Δεν στέκουν στα ελληνικά...Θα είναι σαν να λέω κάτι άκυρα στα ελληνικά
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν γίνεται....Δεν στέκουν στα ελληνικά...Θα είναι σαν να λέω κάτι άκυρα στα ελληνικά Ε καλά αυτό πρέπει να συμβαίνει σε όλες τις γλώσσες...δηλαδή αν πεις στα ρώσικα "πιάσ'το αυγό και κούρευτο" του Ρώσου άκυρο δεν θα του φανεί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα