Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πουλαω εδω στις αγγελιες του Insomnia ενα σφραγισμενο κινητο, HTC Derire 610. Χθες το βραδυ την ιδια αγγελια την εβαλα και στην Χρυση ευκαιρια.

Σημερα το πρωι βλεπω ενα email απο καποιον που εκδηλωσε ενδιαφερον για το κινητο τηλεφωνο.
To email το ειδα απο το κινητο και χωρις να δω το αγγλικο κειμενο, απαντω σε ελληνικα ζητωντας το νουμερο του τηλεφωνου του για να τον καλεσω. Παρακατω δειτε τις απαντησεις του, απαντουσε παντα γρηγορα και ελεγε καθε φορα το ιδιο πραγμα.

post-45226-0-27139000-1410457947_thumb.jpg

post-45226-0-52130500-1410457959_thumb.jpg

Περιμενω να δω με ποιο τροπο θα προτεινει να με πληρωσει, θα δουμε μαζι πως θα  καταλαβουμε οτι αυτη η πληρωμη ειναι ψευτικη.

Συγχωρεστε τυχον ορθογραφικα λαθη στην επικοινωνια, διασκεδαση ειναι, σαν χομπυ ενα πραγμα. :)

Ξερει κανεις ποσο κοστιζει να στειλω στην Νιγηρια ενα κουτι που απο εξω θα μοιαζει με κινητο και μεσα να βαλω απλες βιδες;

• Like 1
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα, Νιγηρία;

Από ποιο χωριό του πουθενά κατέβηκες;

Εγω κατεβηκα απο χωριο η εσυ; Εισαι σιγουρος οτι μπορεις να διαβασεις και να κατανοησεις το κειμενο; Ξαναδιαβασε το λιγο πιο προσεκτικα εαν θες.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ θα πάω να ανοίξω μαγαζί στη Νιγηρία να πουλάω κινητά και υπολογιστές....τόση ζήτηση που έχουν θα βγάλω πολλά λογικά!

• Like 3
Δημοσ.

ρε αδερφάκι μου σοβαρά τωρα. ψάχνει η άλλη κινητό απ τον καναδά να το στείλει στη νιγηρία (λολ) και θα πα να μπει στη χρυσή ευκαιρία?

Εγω κατεβηκα απο χωριο η εσυ; Εισαι σιγουρος οτι μπορεις να διαβασεις και να κατανοησεις το κειμενο; Ξαναδιαβασε το λιγο πιο προσεκτικα εαν θες.

Δημοσ.

Φίλε έχει γίνει σε πολλούς με διάφορα αντικείμενα (μηχανές,αυτοκίνητα κτλ). Επικαλούνται ότι θέλουν να το στείλουν δώρο στη Νιγηρία και η συναλλαγή γίνεται ως εξής. Σου βάζουν στον λογαριασμό σου (Paypal) ποσό μεγαλύτερο απο αυτό που ζήτας και μέσω mail σου ζητάνε να βάλεις την διαφορά σε έναν άλλο δικο τους λογαριασμό. Με το που κάνεις κατάθεση τραβάνε πίσω και το αρχικό ποσό απο το λογαριασμό σου και μην τον είδατε.

Στην ουσία τα λεφτά ποτε δεν μπαίνουν στο λογαριασμό σου απλά σου έρχονται επιβεβαιωτικά mail απο την Paypal και καλά. Αν  όμως τσεκάρεις προσεκτικά τα στοιχεία του mail θα δεις οτι πρόκειται για απάτη. 

Δημοσ.

Κλασικη Νιγηριανη απατη, αν ειναι δυνατον, ποσο πιο ξεκαθαρα να το γραψω, ΠΑΙΖΟΥΜΕ με τον ηλιθιο που νομιζει οτι τσιμπησε το αγκιστρι του.
Ειναι πολυ προβλεψιμοι ομως, δεν κανουν καμια παραλαγη. Μου προτειναν να μου δωσουν 330ευρω συν τα μεταφορικα.
Θα μπορουσαν χαλαρα να πιασουν μερικα θυματα εαν ελεγαν "στειλτο στον γιο μου στην Αγγλια" εκει θα μπορουσαν να αγορασουν μια υπηρεσια προωθησης δεματων. Οσοι εχουν ακουσει για Νιγηριανη απατη εχουν στο μυαλο τους την Νιγηρια και οχι την Αγγλια.
Αρνηθηκα την πληρωμη με τραπεζα και ζητησα Paypal. Θελω να δω το email.

Δεν εχω ασχοληθει ιδιατερα αλλα να στειλουν λεφτα και μετα να τα τραβηξουν πισω απο το επισημο Paypal. Συγνωμη αλλα δεν το βλεπω να γινεται. Αλλα ειπαμε στο χωριο τι να ξερω εγω :)

Δημοσ.

Κλασικη Νιγηριανη απατη, αν ειναι δυνατον, ποσο πιο ξεκαθαρα να το γραψω, ΠΑΙΖΟΥΜΕ με τον ηλιθιο που νομιζει οτι τσιμπησε το αγκιστρι του.

Ειναι πολυ προβλεψιμοι ομως, δεν κανουν καμια παραλαγη. Μου προτειναν να μου δωσουν 330ευρω συν τα μεταφορικα.

Θα μπορουσαν χαλαρα να πιασουν μερικα θυματα εαν ελεγαν "στειλτο στον γιο μου στην Αγγλια" εκει θα μπορουσαν να αγορασουν μια υπηρεσια προωθησης δεματων. Οσοι εχουν ακουσει για Νιγηριανη απατη εχουν στο μυαλο τους την Νιγηρια και οχι την Αγγλια.

Αρνηθηκα την πληρωμη με τραπεζα και ζητησα Paypal. Θελω να δω το email.

Δεν εχω ασχοληθει ιδιατερα αλλα να στειλουν λεφτα και μετα να τα τραβηξουν πισω απο το επισημο Paypal. Συγνωμη αλλα δεν το βλεπω να γινεται. Αλλα ειπαμε στο χωριο τι να ξερω εγω :)

Μπορεί να σου στείλει κανένα mail και καλά από το paypal ότι έχει γίνει η κατάθεση και θέλει tracking number για να φανούν τα λεφτά...όπως την πάτησε ένα παιδί πριν λίγο καιρό με ένα iPhone εδώ στις αγγελίες

• Like 1
Δημοσ.

Το διαβασα το συγκεκριμενο θεμα, το ξερω.
Αυτο που αμφισβητω ειναι οτι θα δεις λεφτα στο αληθινο και πραγματικο paypal και μολις το στειλεις αυτος θα τα τραβηξει πισω τα λεφτα. Αυτο δεν το γνωριζω αλλα με λογικη λεω οτι δεν γινεται.
Ξερουμε κατι για αυτο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...