star12 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 εγω πριν κατι χρονακια εβαλα ενα νοκια να πουλησω στο ebay . 2 μερες μετα λαμβανω ενα μυνημα απο καπιον που ελεγε το εξης. Για σας σας γραφω εκ μερους του προεδρου της νηγηριας .χτες το βραδυ ενω o president σερφαρε στο ιντερνετ ειδε την αγγελια σας. και ειδε πως πουλατε ενα νοκια σε αρκετα καλη τιμη, και ενδιαφερεται να αγορασει για την κορη του που εχει γενεθλια σε λιγες μερες. και κατι αλλα που δε θυμαμαι τωρα.αλλα στο τελος μου εγγραφε τη διευθυνση να το στειλω και μου εγραψε και το εξης κουλο ευχαριστω και αν του αρεσει τοτε ειστε προσκεκλυμενος στο μεγαρο του προερδου για δειπνο και να γνωρισετε τη κορη με ολα τα εξοδα πληρωμενα και γω ειπα τι λες τωρα νηγηρια προεδρος μεγΑα ΚΟΡΗ φυσικα θα το στειλω.Ακομα το περιμενει 2
lepaterious Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό με τον προεδρο εντάξει το τερμάτισε ο απατεώνας... 1
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Για σας σας γραφω εκ μερους του προεδρου της νηγηριας .χτες το βραδυ ενω o president σερφαρε στο ιντερνετ ειδε την αγγελια σας. και ειδε πως πουλατε Σαν τα κλασσικά spam mails που έρχονται και σου λένε οτι έχουμε μια πρόταση για φοβερό ντίλ, κέρδισες εκατομμύρια κτλ. Έπρεπε να του πεις εγώ είμαι εκπρόσωπος του Chuck Norris.
kyriakh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Πουλαω εδω στις αγγελιες του Insomnia ενα σφραγισμενο κινητο, HTC Derire 610. Χθες το βραδυ την ιδια αγγελια την εβαλα και στην Χρυση ευκαιρια. Σημερα το πρωι βλεπω ενα email απο καποιον που εκδηλωσε ενδιαφερον για το κινητο τηλεφωνο. To email το ειδα απο το κινητο και χωρις να δω το αγγλικο κειμενο, απαντω σε ελληνικα ζητωντας το νουμερο του τηλεφωνου του για να τον καλεσω. Παρακατω δειτε τις απαντησεις του, απαντουσε παντα γρηγορα και ελεγε καθε φορα το ιδιο πραγμα. xegr.jpg nigeria scam.jpg Περιμενω να δω με ποιο τροπο θα προτεινει να με πληρωσει, θα δουμε μαζι πως θα καταλαβουμε οτι αυτη η πληρωμη ειναι ψευτικη. Συγχωρεστε τυχον ορθογραφικα λαθη στην επικοινωνια, διασκεδαση ειναι, σαν χομπυ ενα πραγμα. Ξερει κανεις ποσο κοστιζει να στειλω στην Νιγηρια ενα κουτι που απο εξω θα μοιαζει με κινητο και μεσα να βαλω απλες βιδες; Ακριβώς το ίδιο μήνυμα μου στείλανε, όταν πουλούσα κι εγώ ένα κινητό μου, αλλά απάντησα να το αγοράσουν απο κεί και πιό φτηνό θα είναι και μου φαίνεται παράλογο το ενδιαφέρον. Δε μου ξανααπάντησαν
orck Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Εχω βαλει εδω και καιρο ενα θερμαντηρα ενυδρειου, η αξια του στην Ελλαδα ειναι περιπου στα 18 ευρω, εγω τον δινω ελαφρος μεταχειρισμενο στα 10 ευρω.Πριν μια εβδομαδα ελαβα ενημερωση οτι υπηρξε ενδιαφερον, κλασικα απαντω να μου στειλου το κινητο για να μιλησουμε.Σημερα ελαβα αυτο. Μυθιστορημα κανονικο, δεν το διαβασα ολο, εβαλα τα γελια και το εκλεισα, εφτασα μεχρι το οτι εχει στην ακρη 16 εκατομυρια δολλαρια "HelloThank you for your response. I am not living in your country presently, Note, I decided to find someone that is real and not imaginary and that was why I went to a secured site where I can be sure that you are for real. I believe I can trust you, I am in Syria now and desperately needs to relocate to your country and this is why I desire to contact you.I am Mrs. Ishtar Tira Sargon the wife of Late Engineer Sargon a Syrian Industrialist and member of Syrian business men in council Damascus. After the death of my husband, my family is under threat of President Bashar al-Assad for our resolute support for a true Democratic Government in Syria that is why they killed my husband.Due to the current disturbances in the country many families are running for dear lives as soldiers are killing civilians, women and children. I want to bring to your notice that I have in my possession the sum of 15.700.000 USD. This is the money me and my husband have saved for our entire life as an Industrialist.I secretly locked up the money in trunk box and deposited it with the Red Cross here in Damascus. My sincere intention in writing you is to plead with you to kindly accept the money box. This is because we cannot do any bank transfers from here following the war. These are the major issues of concern to me now. I will give you 30% of the money.I have to take this chance because I have no other alternative but to trust somebody. I am an orphan with no brother or sister so I can not risk my life here to avoid an end to my family lineage. As a woman since my husband is dead, all I have is my two kids. They deserve a decent life since I want them to grow up in a peaceful environment. I will relocate to your country with my sons and invest the money in accordance with law, your advice and support; we can work together and achieve a better future for our families.If possible, may I request you to send me your information? Only if you are comfortable with this request. This is purely for the purpose of sending the money to you. The information needed is: Your full name, your phone number (mobile), your full address.I anticipate your positive response and on receipt of your information I will provide you with further details. An acceptance of my offer can change your life and mine too.Sincerely,"
arxaggelos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Έτσι υπεράνω και ξερόλες το παίζετε όλοι και κάνουν φτερά τα εκατομμύρια μέσα από τα χέρια σας. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Εχω βαλει εδω και καιρο ενα θερμαντηρα ενυδρειου, η αξια του στην Ελλαδα ειναι περιπου στα 18 ευρω, εγω τον δινω ελαφρος μεταχειρισμενο στα 10 ευρω. Πριν μια εβδομαδα ελαβα ενημερωση οτι υπηρξε ενδιαφερον, κλασικα απαντω να μου στειλου το κινητο για να μιλησουμε. Σημερα ελαβα αυτο. Μυθιστορημα κανονικο, δεν το διαβασα ολο, εβαλα τα γελια και το εκλεισα, εφτασα μεχρι το οτι εχει στην ακρη 16 εκατομυρια δολλαρια "Hello Thank you for your response. I am not living in your country presently, Note, I decided to find someone that is real and not imaginary and that was why I went to a secured site where I can be sure that you are for real. I believe I can trust you, I am in Syria now and desperately needs to relocate to your country and this is why I desire to contact you. I am Mrs. Ishtar Tira Sargon the wife of Late Engineer Sargon a Syrian Industrialist and member of Syrian business men in council Damascus. After the death of my husband, my family is under threat of President Bashar al-Assad for our resolute support for a true Democratic Government in Syria that is why they killed my husband. Due to the current disturbances in the country many families are running for dear lives as soldiers are killing civilians, women and children. I want to bring to your notice that I have in my possession the sum of 15.700.000 USD. This is the money me and my husband have saved for our entire life as an Industrialist. I secretly locked up the money in trunk box and deposited it with the Red Cross here in Damascus. My sincere intention in writing you is to plead with you to kindly accept the money box. This is because we cannot do any bank transfers from here following the war. These are the major issues of concern to me now. I will give you 30% of the money. I have to take this chance because I have no other alternative but to trust somebody. I am an orphan with no brother or sister so I can not risk my life here to avoid an end to my family lineage. As a woman since my husband is dead, all I have is my two kids. They deserve a decent life since I want them to grow up in a peaceful environment. I will relocate to your country with my sons and invest the money in accordance with law, your advice and support; we can work together and achieve a better future for our families. If possible, may I request you to send me your information? Only if you are comfortable with this request. This is purely for the purpose of sending the money to you. The information needed is: Your full name, your phone number (mobile), your full address. I anticipate your positive response and on receipt of your information I will provide you with further details. An acceptance of my offer can change your life and mine too. Sincerely," Πολύ καλό! Εμένα πρόσφατα μου ήρθε ένα άκυρο email στα ανεπιθύμητα και ένας μου έλεγε οτι είναι στρατηγός του στρατού στο Αφγανιστάν και ήθελε να μου καταθέσει ένα έμβασμα χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό. Έλεγα να του απαντήσω οτι δεν θέλω τα χρήματα και να τα κάνει δώρο στους ταλιμπάν, αλλά λέω άσε μην μου έρθει καμια 100αρια spam mails .... 1
orck Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Έτσι υπεράνω και ξερόλες το παίζετε όλοι και κάνουν φτερά τα εκατομμύρια μέσα από τα χέρια σας. Σε εχει χτυπησει η προπαγανδα στο κεφαλι, δυστηχως δεν γινεται τιποτα για εσενα, θα ζεις για παντα με παραισθησεις. Ποια εκατομυρια ρε ανθρωπε; Αυτα που τρωγαμε απο τα εξοπλιστικα προγραμματα της χωρας; Ξερεις ποσα εκατομυρια εχω φαει εγω και τα αλλα μελη απο το δημοσιο η απλα υποθετεις; Dear Mrs. Ishtar Tira Sargon, Please hold on some months while I am getting divorced from my current wife, it wont take long. about some months from now. I will make the arrangements for our wedding in 2015 summer late August if that's ok with you. My dear love I am eager to spend the 30% of your $15,7 million. I've always wanted to buy Apple stuff but I am poor and I cannot afford them, so I used to troll on most Apple threads on the insomnia (a local tech forum full of Apple fanboys) now all the other members will envy me for my good luck. Apple here I come for you...
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 ρε παιδιά,πολύ δεν το ψηρίζεται το θέμα; Μπας και θέλετε να στήσετε τίποτα απάτες και σεις;
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 your $15,7 million. Chill dude σαρκασμοε ήταν σε αυτα τα μυρια αναφέρεται. 1
qsis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 που είναι κάποιος πάλι να κατηγορήσει για ρατσισμό αυτούς που μιλάνε για νιγηριανές απάτες;
kyriakh Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 που είναι κάποιος πάλι να κατηγορήσει για ρατσισμό αυτούς που μιλάνε για νιγηριανές απάτες; χαχα ναι υπάρχουν Καί τέτοιοι, ΄και εδώ εγω πριν κατι χρονακια εβαλα ενα νοκια να πουλησω στο ebay . 2 μερες μετα λαμβανω ενα μυνημα απο καπιον που ελεγε το εξης. Για σας σας γραφω εκ μερους του προεδρου της νηγηριας .χτες το βραδυ ενω o president σερφαρε στο ιντερνετ ειδε την αγγελια σας. και ειδε πως πουλατε ενα νοκια σε αρκετα καλη τιμη, και ενδιαφερεται να αγορασει για την κορη του που εχει γενεθλια σε λιγες μερες. και κατι αλλα που δε θυμαμαι τωρα.αλλα στο τελος μου εγγραφε τη διευθυνση να το στειλω και μου εγραψε και το εξης κουλο ευχαριστω και αν του αρεσει τοτε ειστε προσκεκλυμενος στο μεγαρο του προερδου για δειπνο και να γνωρισετε τη κορη με ολα τα εξοδα πληρωμενα και γω ειπα τι λες τωρα νηγηρια προεδρος μεγΑα ΚΟΡΗ φυσικα θα το στειλω.Ακομα το περιμενει Αυτό το president πάντως, είναι ψαροτικό.... χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα