Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε SWtt παράτα την σχολή σου...άλλαξε όλη σου την ζωή...αφού στο λέει ο Colonel που σε ξέρει και σένα και την ζωή σου σαν την παλάμη του...

Tις προάλλες μιλουσα με εναν φιλο ο οποιος έκανε διδακτορικο και για ενα προτζεκτ επαιρνε 600 το μήνα μου ειπε .... φιλε καλη μαγκιά αυτο αν ισχυει ετσι? 13 μηνες δουλειά για να τελειωσει και 600 το μηνα περιπου + ελευθερο ωραριο οποτε θες δουλευεις και πάνω και σε αυτο που σπούδασε ακριβως κτλπ. Καλη μαγκια και αυτη απο το να πηγαινεις σε εταιρειες και να σου λενε μλκιες του στυλ και δεν εισαι εκπαιδευμενος και δεν μας ενδιαφερει το πανεπιστημιο που εβγαλες και να σε πηδανε ολη μέρα και τα σαββατοκυριακα για 500 ευρω κτλπ 

Δημοσ.

Οσον αφορα το CV μου τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν ειναι ολοκληρωμενο εφ'οσον καν δε το εχεις δει...

.Εχω στειλει βιογραφικα οπουδηποτε μπορειτε να φανταστειτε plaisio,public,zara  και αλλα ρουχοειδη καταστηματα,supermarkets αλλα τιποτα τζιφος.

Αυτό με κάνει να το πιστεύω... 

Ρε SWtt παράτα την σχολή σου...άλλαξε όλη σου την ζωή...αφού στο λέει ο Colonel που σε ξέρει και σένα και την ζωή σου σαν την παλάμη του...

Ποιά ζωή του να αλλάξει; ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ... πιτσιρικάς ειναι που μόλις τελείωσε απο πανελλήνιες τώρα ειναι που θα πάρει τις αποφάσεις για την ζωή του... το trolling έχει πλάκα παιδιά αλλά σε τέτοια πράματα ειναι μάλλον κακόγουστο... 

Δημοσ.

Αυτό με κάνει να το πιστεύω... 

Ποιά ζωή του να αλλάξει; ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ... πιτσιρικάς ειναι που μόλις τελείωσε απο πανελλήνιες τώρα ειναι που θα πάρει τις αποφάσεις για την ζωή του... το trolling έχει πλάκα παιδιά αλλά σε τέτοια πράματα ειναι μάλλον κακόγουστο... 

Ακόμα χειρότερα τότε...ξέρεις εσύ γιατί έχει κλίση κάποιος και προσόντα...ενώ είναι έφηβος ουσιαστικά ακόμα...ρισπεκτ..

Διαβάζεις και εντόσθια?

• Like 3
Δημοσ.

Ακόμα χειρότερα τότε...ξέρεις εσύ γιατί έχει κλίση κάποιος και προσόντα...ενώ είναι έφηβος ουσιαστικά ακόμα...ρισπεκτ..

Διαβάζεις και εντόσθια?

Όχι διαβάζω όμως τα ποστ (πράγμα που εσύ δεν κάνεις) και απο αυτά που λέει αυτά ειναι τα συμπεράσματα και πως κατέληξα σε αυτά; well αν διάβαζες τα προηγούμενα ποστ θα καταλάβαινες... 

Δημοσ.

Και εσύ αν νομίζεις ότι δήλωσα πως κατάλαβα όλη την ζωή του ή πως χρειάζεται να καταλάβω κάθε πτυχή της ζωής του για να πώ τα όσα είπα τότε είσαι και εσύ γίγαντας...

Ok, αφού με 5 ποστ κατάλαβες όλη τη ζωή του ανθρώπου είσαι μεγάλος!

Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ κάτι πες μου ποιο σημείο ηταν μαλακία απο αυτά που είπα και γιατί, αν ειναι έγκυρα και αληθή αυτά που θα πεις θα το παραδεχτώ. 

• Like 1
Δημοσ.

τεσπα παιδια ας μην πλατυαζουμε και ας επικεντρωθουμε λιγο στον λογο της δημιουργιας αυτου του topic...  :ph34r:  :huh:

Δημοσ.

τα εχω ξεσκισει αυτα τα καριερα και τα παραπλησια σιτε......εδω απευθυνθηκα μπας και εχει δει κανενας καμια αγγελια ή πηρε το ματι του καμια φυλλαδα σε κανα μαγαζι οπου ζητανε ατομα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...