Salvation81 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δουλεψα 28αρα 4k για λιγες μερες....Τραγικη η αναλυση για τοσες ιντσες (χωρια το lag) και σιγουρα οχι και οτι πιο "συμβατο" με μερικα παιχνιδια (αρκετα κρασαραν, αλλα δεν εδιναν σημα στην οθονη κτλ κτλ). Γενικα εγω δεν θα προτεινα 4k ακομα.
mpac Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Με αυτή την λογική πιο πιθανό είναι να είσαι εργαζόμενος σε άλλο κατάστημα που έγινε registered χθες στο forum... Εξάλλου είναι γνωστό ότι ισχύει ένοχος μέχρι της αποδειξεως του εναντιου... ... Oh wait Το βρήκες Αντί να αποδείξω οτι δεν είμαι εργαζόμενος σε κάποιο αντίπαλο κατάστημα, μήπως πρέπει ο καθένας που βγάζει προσφορά, να αποδείξει οτι αυτό που πουλάει είναι οκ ? Δουλεψα 28αρα 4k για λιγες μερες....Τραγικη η αναλυση για τοσες ιντσες (χωρια το lag) και σιγουρα οχι και οτι πιο "συμβατο" με μερικα παιχνιδια (αρκετα κρασαραν, αλλα δεν εδιναν σημα στην οθονη κτλ κτλ). Γενικα εγω δεν θα προτεινα 4k ακομα. Σιγουρα είναι ακόμη νωρίς για "4κ", αλλά χρειάζεσαι και το κατάλληλο hardware, αλλιώς το lag είναι από το pc, δεν φταίει η κάθε οθόνη
antonl Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Το βρήκες Αντί να αποδείξω οτι δεν είμαι εργαζόμενος σε κάποιο αντίπαλο κατάστημα, μήπως πρέπει ο καθένας που βγάζει προσφορά, να αποδείξει οτι αυτό που πουλάει είναι οκ ? Σιγουρα είναι ακόμη νωρίς για "4κ", αλλά χρειάζεσαι και το κατάλληλο hardware, αλλιώς το lag είναι από το pc, δεν φταίει η κάθε οθόνη Ο εκάστοτε topic starter στο sub-forum θα πρέπει να αποδεικνύει ότι το Χ κατάστημα δεν πουλάει μαϊμού, μεταχειρισμένα, β' διαλογής και δεν ξέρω τι άλλο. Αφού ο μόνος τρόπος να διαπιστωθεί κάτι τέτοιο είναι η αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος, so it be. Θα πρότεινα με την ευκαιρία να κάνει κι ένα hands-on. Επίσης για το input lag που χουν οι οθόνες ευθύνεται το pc. Μαθαίνεις πολλά τελικά.
mpac Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ο εκάστοτε topic starter στο sub-forum θα πρέπει να αποδεικνύει ότι το Χ κατάστημα δεν πουλάει μαϊμού, μεταχειρισμένα, β' διαλογής και δεν ξέρω τι άλλο. Αφού ο μόνος τρόπος να διαπιστωθεί κάτι τέτοιο είναι η αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος, so it be. Θα πρότεινα με την ευκαιρία να κάνει κι ένα hands-on. Επίσης για το input lag που χουν οι οθόνες ευθύνεται το pc. Μαθαίνεις πολλά τελικά. Το κατάστημα όχι ο ts. Στο quote μιλάμε για lag, όχι για input lag
Salvation81 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Το βρήκες Αντί να αποδείξω οτι δεν είμαι εργαζόμενος σε κάποιο αντίπαλο κατάστημα, μήπως πρέπει ο καθένας που βγάζει προσφορά, να αποδείξει οτι αυτό που πουλάει είναι οκ ? Σιγουρα είναι ακόμη νωρίς για "4κ", αλλά χρειάζεσαι και το κατάλληλο hardware, αλλιώς το lag είναι από το pc, δεν φταίει η κάθε οθόνη Δεν ειναι θεμα Hardware......Αν ηξερες τι πανικος γινεται με τα Firmware των οθονων τους τελευταιους 3 μηνες θα καταλαβαινες. Απο εκει και περα εγω απλα ειπα την γνωμη μου, ο καθενας ειναι ελευθερος και για 5k οθονη να παει.
gcrook Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Το οτι το μονιτορ ειναι true 10bit χωρις dithering τυπου 6bit/8bit FRC το εχει παρει κανενας (επαγγελματιας της εικονας) πρεφα; Κριμα που δεν εχω αναλογη καρτα γραφικων θα το ειχα παραγγειλει ηδη.
mpac Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Για να κλείσει το θέμα με το lag, άλλο είναι το lag και αλλο το input lag.Για να τεσταρεις μόνος μια οθόνη "4κ" στα 60 hz, πρέπει να έχεις 4.000 + ευρώ pc, συν εξοπλισμό και τεχνικές γνώσεις.Αφού διαπιστώσεις οτι η οθόνη έχει μεγάλο input lag, πρέπει να βρεις μια με μικρότερο input lag (αν υπάρχει), για να κάνεις σύγκρισηΔιαφορετικά διαβάζεις review, πιστεύεις αυτά που λένε, και λες οτι το pc μου (των 1200 ευρώ), δεν φταίει, ούτε φταίνε οι drivers κτλΤο δύσκολο κομματι είναι να καταλάβεις οτι φταίει αυτό που έχεις και όχι αυτό που αγόρασες ή θέλεις να αγοράσεις, αυτό ισχύει σε όλες τις συσκευές, ποτέ δεν φταίει η συσκευή που έχουμε, φταίει η δίπλα ή η επόμενη. (δεν μιλάω για σένα αλλά γενικά) Σε άλλο νήμα λέει ένας φίλος, οτι λαγγάρει μέχρι και το ποντίκι του και ρίχνει την ευθύνη στην οθόνη
martinoff Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 τι να την κάνω τώρα την 2711 ;;; απο msystem αγοράζεις με κλειστά μάτια, από τις συναλλαγές που είχα μέχρι τώρα είναι άριστοι
giorginho Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Σε άλλο νήμα λέει ένας φίλος, οτι λαγγάρει μέχρι και το ποντίκι του και ρίχνει την ευθύνη στην οθόνη Εγω παντως μια φορα ποτέ δεν μπορεσα να καταλαβω τι "ενοχλει" τους gamers αν μια οθονη εχει χρονο αποκρισης 2ms ή... 5ms ή 8 ή ακομα και 12ms!!! Δηλαδη θελουν αποκριση οθονης 0,002 δευτερολεπτα οταν η δικη τους αποκριση ειναι μεγαλυτερη απο 0,100 δευτερολεπτα (μια πιο πραγματικη προσεγγιση θα ηταν τουλαχιστον 0,200, συμφωνα και με το online test -> http://www.humanbenchmark.com/tests/reactiontime/ , τα 0,100 ειναι επιστημονικα το μικροτερο οριο για αντιδραση ενος ανθρωπου σε ηχητικα ερεθισματα.... οριστε αν θελετε να δοκιμασετε και αυτο! -> http://cognitivefun.net/test/16), τι σόι διαφορά μπορει να κανει αν το 0.102" γινει 0.105", ακομα και οταν μιλαμε για την αντιστροφη διαδικασια (πχ παιζω Φορμουλα 1, τρεχω με 330χμω και θελω να φρεναρω/στριψω, αλλά αυτο που βλεπω στην οθονη ειναι 0.003 ή 0.006 δευτερολεπτα πισω απο την 'πραγματικοτητα'.... μιλαμε για 30εκατοστα (του μέτρου) διαφορά δηλαδη ακομα και στην πραγματικη "πραγματικοτητα" δυσκολα θα εκανε καποια διαφορα! Ποσο μαλλον οταν τα περισσοτερα παραπονα αφορουν online multiplayer shoot 'em up παιχνιδια που οι ταχυτητες ειναι ετσι κι αλλιως κατα πολυ μικροτερες! Oυτε τα input lag των χρησιμοποιουμενων περιφερειακων (τα οποια μαλλον ειναι μεγαλυτερα απο των οθονων πχ πληκτρολογια γυρω στα 16ms) δεν παιζουν τοσο ρολο (εκτος αν ειναι ασυρματα οποτε.... μπορει και να παιζει!). Eγω παντως και παιχνιδια παιζω και ταινιες βλεπω και μπορω να πω οτι στις ταινιες εχω πετυχει περιστατικα "ενοχλητικα" απο τηλεορασεις που για να εφαρμοσουν πχ καλυτερη "κινηση" καθυστερουν αισθητα (πανω -εως πολυ πανω- απο 20ms, χαρακτηριστικα μια database monitors-tv/monitors απο οπου λειπουν μεν πολλα μοντελα αλλά εχει υπεραρκετα http://www.displaylag.com/display-database/) την εικονα (αλλά γι αυτο τα περισσοτερα ηχοσυστηματα εχουν δυνατοτητα να ρυθμισεις να "καθυστερει" και ο ηχος). Τα υπολοιπα για μενα ειναι καθαρα ψευδαισθηση αυτου που πληρωσε κανα 100ευρω για το καθε ποντικακι, πληκτρολογιο κλπ και κανα 500ευρω για οθονη και λεει "πωω, ειδα τρομερη βελτιωση στα σκορ μου".... για να δικαιολογησει την αγορα που εκανε.
Salvation81 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Για να κλείσει το θέμα με το lag, άλλο είναι το lag και αλλο το input lag. Για να τεσταρεις μόνος μια οθόνη "4κ" στα 60 hz, πρέπει να έχεις 4.000 + ευρώ pc, συν εξοπλισμό και τεχνικές γνώσεις. Αφού διαπιστώσεις οτι η οθόνη έχει μεγάλο input lag, πρέπει να βρεις μια με μικρότερο input lag (αν υπάρχει), για να κάνεις σύγκριση Διαφορετικά διαβάζεις review, πιστεύεις αυτά που λένε, και λες οτι το pc μου (των 1200 ευρώ), δεν φταίει, ούτε φταίνε οι drivers κτλ Το δύσκολο κομματι είναι να καταλάβεις οτι φταίει αυτό που έχεις και όχι αυτό που αγόρασες ή θέλεις να αγοράσεις, αυτό ισχύει σε όλες τις συσκευές, ποτέ δεν φταίει η συσκευή που έχουμε, φταίει η δίπλα ή η επόμενη. (δεν μιλάω για σένα αλλά γενικά) Σε άλλο νήμα λέει ένας φίλος, οτι λαγγάρει μέχρι και το ποντίκι του και ρίχνει την ευθύνη στην οθόνη Αφηνω οσους γνωριζουν τι προσβαση εχω σε hardware να ξερουν πως οντως δεν ειναι θεμα PC. Απο εκει και περα παρτε 4k κοσμε, για μενα δεν αλλαζει κατι
alexmm Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ο ts ανέδειξε μια φοβερή προσφορά, από ένα αξιόπιστο κατάστημα. Είναι πραγματικά άξιο απορίας πως και γιατί προσπαθείτε κάποιοι τελείως αβάσιμα να μειώσετε την προσφορά και το κατάστημα. Με άλλα λόγια, το αν θες/ μπορείς να εκμεταλλευτείς τη συγκεκριμένη προσφορά είναι άλλο θέμα, και το να αμφισβητείς την ίδια την προσφορά έτσι-απλά-γιατί είναι άλλο. Κάποιοι εδώ μέσα είναι για λύπηση.... 8
johnbond Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Το θέμα είναι να λήξει επιτέλους αυτή η προσφορά και να σταματήσει να μας δελεάζει..Άνθρωποι είμαστε. . 6
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Το βρήκες Αντί να αποδείξω οτι δεν είμαι εργαζόμενος σε κάποιο αντίπαλο κατάστημα, μήπως πρέπει ο καθένας που βγάζει προσφορά, να αποδείξει οτι αυτό που πουλάει είναι οκ ? το έχει αποδείξει με την στάση του απέναντι στους πελάτες του εδώ και χρόνια, την οποία θα ήξερες αν είχες διαβάσει απόψεις άλλών ή αν είχες αγοράσει από αυτό... 2
siegfried_gr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Το θέμα είναι να λήξει επιτέλους αυτή η προσφορά και να σταματήσει να μας δελεάζει..Άνθρωποι είμαστε. . Αυτό ακριβώς...!
Salvation81 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Καλα για να λεμε και του στραβου το δικιο πολλα καταστηματα πουλανε Refurbished προιοντα σαν καινουργια (αλλαζουν λιγο τα serial βεβαια σε μερικες εταιρειες οποτε φαινεται απο εκει ενω καποιες βαζουν αυτοκολλητα στα κουτια) αν και δεν το βλεπω να ειναι αυτα κατι τετοιο. Ισως απλα να ξεστοκαρει η Dell γιατι οι πρωτες φουρνιες απο 4k οθονες δεν ηταν ακριβως οτι περιμεναμε ολοι (αν ισχυει κατι τετοιο θα πρεπει να αλλαξουν οι τιμες πανευρωπαικα συντομα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα