Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ξερετε αν κανω την κινηση να φυγω απο την wind ειτε με φορητοτητα ειτε ετσι θα μου κανουν καμια προσφορα??? για να μεινω? εχει κανεις προσφατο παραδειγμα ευχαριστω.....τι μου προτεινεται να κανω????  μου λενε δεν δικαιουμαι επιδοτηση γιαυτο σκεφτομαι αυτο....

Δημοσ.

να βάλεις f2go, εγώ φέτος μετά από χρόνια συνδέσεις σε όλους τους παρόχους,  αυτό αποφάσισα να κάνω επειδή μου έκοψαν τις γενναίες εκπτώσεις και το πάγιο μου πρακτικά υπερδιπλασιάστηκε (παρά τις "προσφορές" τους) 

με πήραν βέβαια 6-7 φορές για να με μεταπείσουν, αλλά πλέον δε νομίζω ότι αξίζει η σύνδεση 

αν πάντως θές να πάρεις πάνω από μία προσφορά (γιατί στη φορητότητα θα πάρεις μόνο μία και ή θα φύγει ή θα μείνεις), κάνε αίτηση για free2go στους ίδιους

επειδή η διαδικασία θα πάρει πάνω από μήνα θα σε ταράξουν στις αντιπροσφορές μέχρι τελικά να γυρίσεις  σε κάρτα

εγώ περιμένω να τελειώσουν οι μέρες, γιατί πραγματικά με έπρηξαν, αν και κάτι μου λέει ότι θα με παίρνουν και στο άσχετο για να με ξανακάνουν σύνδεση και αφού γυρίσω σε κάρτα 

ψάξε πάντως και τη κάρτα, ειδικά η wind δίνει πολύ καλά πράγματα αν κάνεις τις ανανεώσεις και αγορές πακέτων από την εφαρμογή τους (κατεβασέ τη δηλαδή και δες τι δίνουν ) 

Δημοσ.

Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το θεμα αυτο δηλαδή τη σου έδιναν όταν τους είπες να το γυρίσεις σε καρτα; Μπορεις να μας πεις τι είχες και το σου πρότειναν; Ευχαριστω

Δημοσ.

εγώ έχω το wind to all 50 (1000' , 1GB, 100 sms) αυτή τη στιγμή το οποίο έχει τελική τιμή γύρω στα 55€ και πέρισυ μου είχαν δώσει στα 25€ περίπου και μετά από μία παρεξήγηση λόγω λάθος στο λογαριασμό μου το είχαν ρίξει τελικά στα 18€ και μου είχαν κάνει δώρο και επιπλέον 350ΜΒ.

δηλαδή μέχρι και πρόσφατα ήμουν άρχοντας σε βαθμό που δε πάει, μόλις τέλειωσαν κάποιες από τις εκπτώσεις τους (γιατί είχα σύνολο 3 εκπτώσεις) μου ήρθε ο λογαριασμός γύρω στα 45€ και μόλις έκανα αίτηση για κάρτα η καλύτερη προσφορά που μου έκαναν ήταν στα 38€ το υπάρχον πακέτο , η οποία όπως είναι φυσικό δε με ικανοποίησε και ας απέχει αρκετά από τη τιμή καταλόγου

μετά μου έγιναν και διάφορες προσφορές όπως καρτοσύνδεση (μούφα κατ'εμέ) και το wind to all 25 με επιπλέον 750ΜΒ στα 30-32€, οι οποίες απορρίφθηκαν επίσης μιας και εγώ ήθελα να είμαι αρκετά κάτω από τα 30€ πάγιο και να έχω σοβαρές παροχές με πρώτη και κύρια το 1GB σε data

τους εξήγησα ότι δε γίνεται να χρεώνουν αυτές τις αστείες τιμές που χρεώνουν ειδικά αυτή την εποχή, διαφωνήσαμε και πλέον περιμένω σε 4-5 μέρες να πάω σε f2g 

κάθε χρόνο έκανα αίτηση για κάρτα και έπαιρνα καλές προσφορές από τη wind, δεν είναι δηλαδή η πρώτη φορά που το έκανα, αλλά φέτος δε ξέρω τι τους έπιασε και ήταν τελείως ανένδοτοι στο να κατεβάσουν σώβρακα όπως έκαναν μέχρι τώρα. δε πειράζει αυτοί θα χάσουν ένα συνδρομητή στη τελική.

σε άλλους δεν κοιτάω καν για σύνδεση, voda και ειδικά η cosmote είναι εκτός πραγματικότητας.

έχω περάσει και από αυτούς βέβαια, αλλά πλέον οι τιμές των συνδέσεων είναι εκτός του τι είμαι διατεθημένος να πληρώσω γενικά.

επίσης επειδή έχω και φοιτητική κάρτα (λόγω master) μπορώ να έχω πολύ χαμηλές χρεώσεις, δεν έχω ανάγκη τη σύνδεση, αλλά και το σκέτο f2g νομίζω ότι μπορεί να με καλύψει μια χαρά με κάνα 25αρι το μήνα το οποίο ήταν και ο στόχος μου

Δημοσ.

Παντως αυτην την στιγμη online to wind to all  50  εχει 35ε...     Εγω παιδια την cosmote που πηρα τηλεφωνο και τουσ ειπα για φορητοτητα χτες μου εδωσε προσφορα 1500 προς ολους  1500 μυν και 2 gb   στα 36e.....και μου λεει σιγουρα θα σου κανει αντιπροσφορα η wind kai παλι εδω ειμαστε....ετσι ακριβως μου ειπε....αλλα μου ειπε πως θα στηλει και συμβολαιο να υπογραψω...να το υπογραψω η οχι??   αν δεν το υπογραψω θα με παρει τηλ η wind για αντιπροσφορα η περιμενει να υπογραψω και μετα??   αν ξερει κανεις ας απαντησει...ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Εγώ βάζοντας μια δεκάρα κάρτα σε free2go έχω τα εξής:

1) δωρεάν 300' προς όλους.

2) με 5 ευρώ, άλλα 200' προς όλους +100 λεπτά και sms προς wind & q.

3) με 2 ευρώ, 300 λεπτά και sms προς wind & q.

4) 300mb κάθε εβδομάδα, μέσω του log n win

Κάνοντας ανανέωση σε κατάστημα, παίρνω δώρο και 1gb internet.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο σε καρτοκινητή, αν εξαιρέσει κανείς το πολύ κακό σήμα σε ορισμένες περιοχές της Αττικής.

Ειλικρινά, δεν βλέπω το λόγο να κάνω σύνδεση, γιατί για όλα τα παραπάνω, δίνω 7 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...