mavlamemos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ειχες παντα μαζι φωτογραφιες μουσικη ακομα και ταινιες! Ηταν απο τις καλυτερες συσκευες που ειχα ποτε. κριμα που χτυπησε δισκο...
Giorgos241 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Κρίμα. Είμαι περήφανος χρήστης ενός 160GB και ενός 80GB. Και τα δυο όσο και αν τα βασάνιζω σε καθημερινή βάση, η μπαταρία κρατάει, ο ήχος είναι απίστευτες και όσο και αν σάς κάνει εντύπωση, δεν είναι και τόσο άσχημο να έχεις 160GB Mp3. Βολεύει για αμάξι και περίπατο και σου αφήνει το περιθώριο να μην γεμιζεις το κινητο με μουσικές και τραγούδια αν έχεις μικρής χωρητικότητας και δεν θες να το γεμιζεις. Εγώ πραγματικά απλά περίμενα ένα update της συσκευής, όχι να την σταματήσουν. Μου φαίνεται κακή κίνηση. (γνώμη μου) 4
taksidiotis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 κρίμα πραγματικά,την ποιότητα πού είχε το μηχάνημα αυτό δεν την είχε καμία άλλη. Κι ας είχε κλειδώματα. 1
HALF EVIL Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Το ειχα πάρει πριν 3 χρόνια περιπου και προσωπικα το εχω σαν κύριο MP3 player. 160GB γιά μουσική και κλιπακια , ότι πρέπει. Από τα καλύτερα προϊόντα . Τα touch με τη χωρητικότητα και την τιμη τους και αφού πλέον υπάρχουν τα κινητά με τις κάρτες, νομιζω ότι ειναι πλέον περισσότερο αχρηστα προϊόντα από το classic.
antuansupra Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Το είχα πάρει το 2008 για την ποιότητα ήχου που είχε,ακόμα και ράδιο-cd αυτοκινήτου πήρα που υποστήριζε το 30-pin connector για να βλέπω τις λίστες στο ράδιο-cd απ' ευθείας. Ήξερα ότι είχε 1 χρόνο εγγύηση αλλά λέω σιγά μην πάθει τίποτα.. APPLE(ποιότητα) είναι. Σε 1 χρόνο και 2 μήνες χτύπησε δίσκο ήξερα ότι οι δίσκοι είναι επιρρεπής σε χτυπήματα και το είχα σαν τα μάτια μου,αλλά όχι και έτσι. περίμενα λίγο πιο ποιοτικά προϊόντα από μια εταιρεία με τέτοιες τιμές 2
IsolatedParania Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Κρίμα, κι πάντα ήθελα ένα μα ποτέ δεν είχα τα λεφτά, γαμώτο. Δεν πειράζει, μπράβο στην Apple, τα gadget της μπορεί να μην με τράβηξαν μα το iPod, ήταν ένα από τα λίγα που μου άρεσαν. 1
hackerW32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Το είχα πάρει το 2008 για την ποιότητα ήχου που είχε,ακόμα και ράδιο-cd αυτοκινήτου πήρα που υποστήριζε το 30-pin connector για να βλέπω τις λίστες στο ράδιο-cd απ' ευθείας. Ήξερα ότι είχε 1 χρόνο εγγύηση αλλά λέω σιγά μην πάθει τίποτα.. APPLE(ποιότητα) είναι. Σε 1 χρόνο και 2 μήνες χτύπησε δίσκο ήξερα ότι οι δίσκοι είναι επιρρεπής σε χτυπήματα και το είχα σαν τα μάτια μου,αλλά όχι και έτσι. περίμενα λίγο πιο ποιοτικά προϊόντα από μια εταιρεία με τέτοιες τιμές 1) δεν νομίζω να κατασκευαζε η apple τους δισκους 2) εδω εγω wd ειχα και σε 6 μηνες βγηκε off, και εχω εναν αλλο wd απο το 2003. οσο ποιοτικος και να ειναι ενας μηχανικός δίσκος παντα υπαρχει η πιθανοτητα να σου χαλασει. μια μικρη πιθανοτητα για ελλατωματικα προηντα τεχνολογιας υπαρχει παντα, αλλου μεγαλύτερη αλλου μικρότερη δεν νομίζω να το πέταξες ε;
Makis38 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 ipod 5th, 30 Gb, classic, μαύρο, τεράστια χωρητικότητα εκείνη την εποχή, το είχα αγοράσει από Αμερική το καλοκαίρι του 2006, παίζει μια χαρά χωρίς προβλήματα, λίγο η μπαταρία έχει αδυνατίσει αλλά δεν πειράζει... 1
bounce2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Σε καμιά δεκαετία η apple ίσως κάνει τη χάρη στους οπαδούς της να "ανακαλύψει" το usb που χρησιμοποιεί όλος ο πολιτισμένος κόσμος. Μέχρι τότε ας συνεχίσουν να πληρώνουν είκοσι ευρώ για ενα καλώδιο...
h34a Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ποτέ δε κατάλαβα τη ψυχοσύνθεση αυτών που αγοράζουν προιόντα Apple, χάλια design, εξωτερική εμφάνιση να ντρέπεσαι να τα παρουσιάσεις σε κόσμο και τελείως αναίσχυντοι όροι χρήσης για καθημερινή χρήση που ταιριάζουν σε σκλάβους.
Rib21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 <p>Ποτέ δε κατάλαβα τη ψυχοσύνθεση αυτών που αγοράζουν προιόντα Apple, χάλια design, εξωτερική εμφάνιση να ντρέπεσαι να τα παρουσιάσεις σε κόσμο και τελείως αναίσχυντοι όροι χρήσης για καθημερινή χρήση που ταιριάζουν σε σκλάβους.</p> Καλα εσυ εχεις παει σε αλλο επιπεδο το hating Αποστολή από το C1505 με τη χρήση Insomnia App 8
Hetfield Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Σε καμιά δεκαετία η apple ίσως κάνει τη χάρη στους οπαδούς της να "ανακαλύψει" το usb που χρησιμοποιεί όλος ο πολιτισμένος κόσμος. Μέχρι τότε ας συνεχίσουν να πληρώνουν είκοσι ευρώ για ενα καλώδιο... Εγω θα σου προτεινα να κανεις τη χαρη στον εαυτο σου να ανακαλυψεις το ebay οπως κανει ολος ο πολιτισμενος κοσμος. Εχω παρει μια ντουζινα καλωδια απο εκει με 2€ το ενα. Ποτέ δε κατάλαβα τη ψυχοσύνθεση αυτών που αγοράζουν προιόντα Apple, χάλια design, εξωτερική εμφάνιση να ντρέπεσαι να τα παρουσιάσεις σε κόσμο και τελείως αναίσχυντοι όροι χρήσης για καθημερινή χρήση που ταιριάζουν σε σκλάβους. Χαλια design; χαχαχαχαχαχαχα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 1
georgepppo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω θα σου προτεινα να κανεις τη χαρη στον εαυτο σου να ανακαλυψεις το ebay οπως κανει ολος ο πολιτισμενος κοσμος. Εχω παρει μια ντουζινα καλωδια απο εκει με 2€ το ενα. και γιατί να πρέπει να ψαχτεί ο καθένας που παίρνει iphone? jailbrake για να μπορείς να κάνεις αυτό που κάνει και το πιο αρχαίο κινητό.....να στείλεις σε άλλο κινητό με bluetouth , καλώδια με πατέντες απο το ίντερνετ για να κάνεις τα πιο απλά πράγματα,γιατί να πρέπει να περνάω μουσική μονο απο το itunes ? γιατί πρέπει όποιος παίρνει apple προιόν να είναι αποκομμένος απο τον υπόλοιπο κόσμο? Σε καμιά δεκαετία η apple ίσως κάνει τη χάρη στους οπαδούς της να "ανακαλύψει" το usb που χρησιμοποιεί όλος ο πολιτισμένος κόσμος. Μέχρι τότε ας συνεχίσουν να πληρώνουν είκοσι ευρώ για ενα καλώδιο... και πως θα πουλάει τα αξεσουάρ της με τέτοιες τιμές την ρώτησες αν θέλει να έχουν οι πελάτες της τέτοια πράγματα Το είχα πάρει το 2008 για την ποιότητα ήχου που είχε,ακόμα και ράδιο-cd αυτοκινήτου πήρα που υποστήριζε το 30-pin connector για να βλέπω τις λίστες στο ράδιο-cd απ' ευθείας. Ήξερα ότι είχε 1 χρόνο εγγύηση αλλά λέω σιγά μην πάθει τίποτα.. APPLE(ποιότητα) είναι. Σε 1 χρόνο και 2 μήνες χτύπησε δίσκο ήξερα ότι οι δίσκοι είναι επιρρεπής σε χτυπήματα και το είχα σαν τα μάτια μου,αλλά όχι και έτσι. περίμενα λίγο πιο ποιοτικά προϊόντα από μια εταιρεία με τέτοιες τιμές το λάθος της apple ήταν ότι έβαλε σκληρό σε συσκευή που είναι για έντονη κινητικότητα. 1
Questioner Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Κατά τη γνώμη μου η μοναδική φορητή συσκευή της Apple που αξίζει ή άξιζε. Παραμένω κάτοχος της 80αρας έκδοσης που μετά από τόσα χρόνια σχεδόν καθημερινής χρήσης δεν έχει βγάλει κιχ. 1
Hetfield Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 και γιατί να πρέπει να ψαχτεί ο καθένας που παίρνει iphone? jailbrake για να μπορείς να κάνεις αυτό που κάνει και το πιο αρχαίο κινητό.....να στείλεις σε άλλο κινητό με bluetouth , καλώδια με πατέντες απο το ίντερνετ για να κάνεις τα πιο απλά πράγματα,γιατί να πρέπει να περνάω μουσική μονο απο το itunes ? Γιατι τα αρχαια κινητα δεν παιρνουν αναβαθμισεις; Γιατι τα αλλα κινητα ειναι δυσχρηστα και γεματα bloatware; Γιατι να κανεις root το κινητο σου για να κανεις αυτονοητα πραγματα ακομα και στα πιο ακριβα μοντελα; Το iOS ειναι αυτο που ειναι κι εχει πετυχει. Και δε νομιζω αυτος που μπηκε στον κοπο να παρει μια iOS συσκευη, να μην μπορει να παρει ενα καλωδιο απο το ebay. Ημαρτον. Ειναι σα να μου λες οτι ενας εξαιρετικος μαγειρας δεν μπορει να κοψει με ενα μαχαιρι. το λάθος της apple ήταν ότι έβαλε σκληρό σε συσκευή που είναι για έντονη κινητικότητα. Μεγαλη κοτσανα αυτο που ειπες. Το γεγονος οτι εβαλε σκληρο δισκο στο iPod της εδωσε τεραστιο ανταγωνιστικο πλεονεκτημα. Πριν 10-12 χρονια η μεγαλυτερη χωριτηκοτητα σε flash ηταν τα 512MB ή 1GB πιο μετα. Ηταν μεγαλη καινοτομια τοτε τα 30GB, ενα ευχρηστο μενου κι η ροδελα για να κανεις scroll. Γενικα η Apple εχει προσφερει παρα πολλα στην καινοτομια, κι οπου ανοιχτηκε επι εποχης Steve Jobs (mp3, αγορα μουσικης, κινητα, ultrabooks) οι εξελλιξεις ετρεξαν ραγδαια προς οφελος του καταναλωτη. Αυτη ειναι η αληθεια, σε οσους δεν θελουν να το κατανοησουν συνιστω ξυδακι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα