pavloa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει αγοράσει κανείς απο αυτό το κατάστημα: http://www.efishop.gr/ μπορείτε να μου πείτε αν είναι εμπιστοσύνης;;
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχω ψωνίσει αλλά λέει ότι είναι από το 1983 η επιχείρηση. Είναι ένα + νομίζω αυτό
Blacktan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Και αν έλεγε απο το 1973 ποσά + θα ηταν αυτο ;; (Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω) Sent from my iPhone using Insomnia 1
Johny Q Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Προσωπικά όσα μαγαζιά δεν έχουν ως τρόπο πληρωμής paypal τα αποφεύγω.
liopyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Γενικά τα online shop που πουλάνε από ξυλόσομπες μέχρι εξοπλισμό ..baseball θυμίζουν λίγο Κίνα. Από την άλλη, δηλώνει και φυσική έδρα, πράγμα καλό. Αν μένεις στην μπουγατσούπολη μπορείς να το επισκεφθείς και να κρίνεις καλύτερα.
zio10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Και αν έλεγε απο το 1973 ποσά + θα ηταν αυτο ;; (Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω) Sent from my iPhone using Insomnia έχεις δίκιο, μπορεί να μη λέει και τίποτα!
The_Colonel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 .gr,link του κατασκευαστή της σελίδας στο κάτω μέρος, τηλέφωνο επικοινωνίας,διεύθυνση,λογικές τιμές καλοφτιαγμένη σελίδα και στέλνει με αντικαταβολή φυσικά και ειναι οκ (με την έννοια ότι θα παραγγείλεις κάτι και θα πληρώσεις αυτό που παρήγγειλες τώρα αν έχουν καλής ποιότητας εμπόρευμα ή αν το αποστέλλουν γρήγορα αυτό ειναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.. )
bill999r Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω ψωνίσει εγώ. Αποστολή μέσα σε 1 μέρα με αρκετά προσεγμένο πακέτο. Προχώρα άφοβα....
pavloa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 οκ ευχαριστώ πολύ,,θα το δοκιμάσω και θα δω...
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Γενικά τα online shop που πουλάνε από ξυλόσομπες μέχρι εξοπλισμό ..baseball θυμίζουν λίγο Κίνα. Από την άλλη, δηλώνει και φυσική έδρα, πράγμα καλό. Αν μένεις στην μπουγατσούπολη μπορείς να το επισκεφθείς και να κρίνεις καλύτερα. και το αμαζον?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα