Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Περασα και γω την ιδια φαση πριν 2 μηνες ακριβως τα ιδια,Λεφτα πολυ λιγα και γουστα ακριβα.Μετα απο 300+ωρες ψαξιματος εχω ενα σπιτι εξαιρετικο για τα δικα μου γουστα και τσεπη βεβαια.Αυτο που εκανα ηταν το εξης:τα βαρια κομματια τα αγορασα μεταχειρισμενα απο τη χρυση ευκαιρια.Αν αφιερωσεις καποιες ωρες να ψαξεις(και φυσικα εισαι αθηνα αλλιως δυσκολα) βρισκεις κομματια μεγαλης αξιας σε χαμηλες τιμες.Πρεπει να εχεις χρονο να ψαξεις βεβαια και φυσικα να τα δεις απο κοντα.Ενδεικτικα σου αναφερω οτι πηρα σαλονι bo concept αχρησιμοποιητο αρχικης 5500--->1000 ευρω και γεμισα ετσι το σαλονι μου(τετραθεσιος και τριθεσιος καναπες+πολυθρονα+τραπεζακι)

Μετα πηρα συνθετο τηλεορασης απο ενα καταστημα στη θεσσαλονικη το οποιο ειναι πολυ καλο(βεβαια το συναρμολογησα μονος μου και εβγαλα καρκινο μεχρι να μου το φερουν-τελειως αντιεπαγγελματιες) και φθηνο.

Τελος γυρισα ολα τα φτηνομαγαζα 2-3 φορες(Jumbo,practiker,diafano) κτλ και πηρα διακοσμητικα σε τιμες τσαμπα.Ραφια,βαζα κτλ

Σε γενικες γραμμες για το αποτελεσμα ξοδεψα τα ελαχιστα που μπορουσα βεβαια τα εφτιαξα ολα μονος μου.

Παντως επειδη βλεπω οτι εχεις καλη πρωτη υλη(σπιτι) αξιζει να δοκιμασεις το τροπο που σου ειπα πιο πανω.Απαιτειται βεβαια αρκετος χρονος,αλλα ειναι μια ευχαριστη διαδικασια

Δημοσ.

και εγω αυτη την αποψη ειχα αλλα αποδειχθηκε τελικα οτι μετα απο χρηση 3+ χρονων (και μιλαμε για κακομεταχειριση απο πιτσιρικια οχι αστεια!) ο παραπανω καναπες ειναι ανεπαφος γι αυτο και τον προτεινα. βεβαια υπαρχουν διαφοροι  λογοι για να μην αγορασεις απο αυτο το καταστημα παντως η κατασκευη (στο συγκεκριμενο προιον) δεν ειναι ενας απο αυτους!

στην πολύ φτηνή γκάμα εννοώ. καρεκλοτράπεζα φτηνοντουλάπες-ντουλάπια κλπ.

μοντάρονται μια φορά και αν τα ζορίσεις ελάχιστα ξεχαρβαλώνονται..

οι καναπέδες του δεν είναι φτηνοί, εκτός αν πάρεις τις αποχρώσεις αηδίας που δίνει προσφορά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...