Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες

Θα ηθελα τις αποψεις σας για το VDSL της wind , διοτι δεν εχω ακουσει πολλα πραγματα για τον συγκεκριμενο παροχο και η τιμη του για το 50αρι φαινεται δελεαστικη ( 27 ευρω / μηνα)

Ξερει κανεις τι ταχυτητες θα μπορω να πιανω με την συγκεκριμενη συνδεση, και αν ειναι αξιοπιστος παροχος ?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρώτα θα εξετάσεις αν στην περιοχή σου έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ, με τις μεγάλες γκρι καμπίνες κλπ, και μετά θα σκεφτείς αν θ πας για vdsl, και μάλιστα 50άρι,εκτός εάν είσαι πολύ κοντά στο κτίριο του ΟΤΕ, οπότε με όποιο πάροχο και να βάλεις vdsl θα έχεις πολύ καλές ταχύτητες.

Έβαλα το Γενάρη vdsl από KV με την Wind, με 30 ευρώ το μήνα, και έχω απίθανες ταχύτητες αφού το KV είναι στα 80 μ..

Δημοσ.

Μου ειπαν οτι βρισκομαι 850 μετρα απο το κεντρο οποτε πιανω vdsl αλλα μονο απο την wind. Στο site του ΟΤΕ μου επιτρεπει μονο τo 30αρι VDSL και οχι το 50 .. Μεγαλες γκρι καμπινες οταν λες ?

• Super Moderators
Δημοσ.

τα ΚΑΦΑΟΥ(KV) στα πεζοδρόμια...

http://www.adslgr.com/forum/attachment.php?attachmentid=116790&d=1355227267&thumb=1

τα καινούρια παρέχουν VDSL, αλλά για να σου είπαν ότι είσαι 850 μέτρα από το Αστικό Κέντρο(Α/Κ) τότε σημαίνει ότι δεν θα έχεις στην περιοχή σου αυτές τις καμπίνες...

ποια περιοχή btw?

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχω και εγω το ιδιο θεμα.

Στην περιοχη που ειμαι (Λαμια) ο οτε δεν δινει vdsl  στην γειτονια μου αλλα δινει η wind.( 950μ. απο το Α/Κ)

Εκανα αιτηση και μου ειπαν οτι θα εχει 50αρη. Λετε να πιανω τουλαχιστων 35mbs down και 3 up ή ουτε καν να το σκεφτομαι? Νομιζα οτι η ταχυτητα αρχιζε να πεφτει μετα το 1χλμ.. :unsure:

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχω και εγω το ιδιο θεμα.

Στην περιοχη που ειμαι (Λαμια) ο οτε δεν δινει vdsl  στην γειτονια μου αλλα δινει η wind.( 950μ. απο το Α/Κ)

Εκανα αιτηση και μου ειπαν οτι θα εχει 50αρη. Λετε να πιανω τουλαχιστων 35mbs down και 3 up ή ουτε καν να το σκεφτομαι? Νομιζα οτι η ταχυτητα αρχιζε να πεφτει μετα το 1χλμ.. :unsure:

δεν είναι μόνο η απόσταση, είναι και η ποιότητα της γραμμής, είναι και το crosstalk απο τις γραμμές των άλλων. εγώ στα 450μέτρα έχω πέσει αυτην την στιγμή στα 42.500. αλλα η άποψη μου είναι πάντα οτι το vdsl το βάζεις για το upload περισσότερο οπότε μικρό το κακό για μένα.

Δημοσ.

Kαλησπερα και απο εμενα και ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Εμενα μου ειπαν οτι ειναι διαθεσιμο το VDSL 50αρι , αρα στην χειροτερη θα πιανω οτι πιανω και τωρα με το ADSL 24αρι που εχω ( πραγμα που θεωρω απιθανο , γτ θα ζητησω αλλαγη πακετου επιτοπου) περιοχη Ηρακλειο κρητης

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά είχες σκοπό έτσι κι αλλιώς να πας στη Wind ή πας μόνο και μόνο για την εικονική διαθεσιμότητα VDSL?

είναι σίγουρο ότι ο wizard διαθεσιμότητας τους είναι πιο χαλαρός για να πηγαίνει κόσμος νομίζοντας ότι θα έχει VDSL και μετά να τους γυρνάει χωρίς πρόβλημα σε ADSL έχοντας καβατζώσει πελάτη, μιας και μπορεί να μην ήθελε να πάει Wind αν ήταν μόνο για ADSL...

Δημοσ.

ναι η αληθεια  ειναι οτι ενδιαφερομαι να αλλαξω παροχο γιατι με την cyta δεν εχω δει προκοπη με τα συχνα disconnect και τα skydive της ταχυτηττας.. αλλα αν η wind καβατζωνει ετσι πελατες θα γινουν πολυ χειροτερα τα πραγματα.. γτ με ενεδιαφερει μονο το εικονικο vdsl οπως λες :/

Κατι αλλο. Υπαρχει περιπτωση να ζητησουμε δοκιμαστικη βδομαδα συνδεσης ( οπως αλλωστε γινεται και στις περισσοτερες χωρες ) ? Αν και δεν νομιζω να κατσουν να ασχοληθουν με τεχνικους και αλλαγη γραμμης εφοσων δεν εχουν καβατζωσει τον πελατη ..

Δημοσ.

ενταξει θα παρω τηλεφωνο στον οτε μπας και μου πουνε τι παιζει με τις συνδεσεις στην περιοχη και μετα την WIND για να ρωτησω αν υπαρχει καποιος πελατης εδω κοντα και τι ταχυτητες πιανει..

Θα σας κραταω ενημερους ευχαριστω πολυ :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...