Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Είμαι 19 χρονών, ύψος 1.87 και 78 κιλά. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι θέλω να πάρω όγκο στο πάνω μέρος του σώματος (στήθος, ώμοι κλπ) γιατί εκεί είμαι λεπτός, αλλά παράλληλα να χάσω λίπος στην κοιλιά, που έχει συσσωρευτεί αρκετό εξαιτίας κακής διατροφής και έλλειψης γυμναστικής. Μπορείτε να με συμβουλέψετε ως προς τι διατροφή πρέπει να κάνω ώστε και να πάρω και να χάσω και τι γυμναστική? Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Είμαι 19 χρονών, ύψος 1.87 και 78 κιλά. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι θέλω να πάρω όγκο στο πάνω μέρος του σώματος (στήθος, ώμοι κλπ) γιατί εκεί είμαι λεπτός, αλλά παράλληλα να χάσω λίπος στην κοιλιά, που έχει συσσωρευτεί αρκετό εξαιτίας κακής διατροφής και έλλειψης γυμναστικής. Μπορείτε να με συμβουλέψετε ως προς τι διατροφή πρέπει να κάνω ώστε και να πάρω και να χάσω και τι γυμναστική? Ευχαριστώ. 

πως φαίνονται αυτοί που ξεκινάνε γυμναστική για να ρίξουν γκόμενες...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Έστω και για Αυτό να ξεκινάνε τουλάχιστον κάνουν κάτι που τους κάνει καλό (δεν αναφέρομαι σε τύπους που πριν πανε έχουν ήδη πρωτεΐνες κρεατινες κτλ στο ντουλάπι)

Δημοσ.

πως φαίνονται αυτοί που ξεκινάνε γυμναστική για να ρίξουν γκόμενες...

Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Οι περισσότεροι πιστεύω ότι ξεκινάνε για αισθητικούς λόγους, μετά όμως κολλάνε, τους γίνεται τρόπος ζωής και τελικά έχουν όφελος από αυτό :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...