parlapipas25 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Με το ιντερνετ δεν θα δεις προκοπη αλλα ουτε και με τις ελληνιδες φυσικα. Εξωτερικο μονο
The_Colonel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) εγω ειχα μπει chatroulette με κάμερα αλλα μόνο το πουλί μου φαινόταν ηθελα να κόψω αντιδράσεις φυσικά δεν φαινόταν πρόσωπο !! κ γενικά να προσέχεις ε , κυκλοφορούν ανώμαλοι Αυτή η κουτοπονηριά (γιατι περι κουτοπονηριάς πρόκειται) του να "κρύβεις" τα στοιχεία σου στο ίντερνετ λες και δεν τα βλέπουν αυτοι που θέλουν να τα δούν ποτέ δεν την κατάλαβα γιατι αν έβλεπε η ρωσίδα απο την ντομπριστογια ή η κινέζα απο χάουν το πρόσωπο σου τι θα γίνόταν; θα είχες εκτεθεί; λολ Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2014 από The_Colonel
nicoc89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτή η κουτοπονηριά (γιατι περι κουτοπονηριάς προκειται) του να "κριβεις" τα στοιχεία σου στο ίντερνετ λες και δεν τα βλέπουν αυτοι που θέλουν να τα δούν ποτέ δεν την κατάλαβα γιατι αν έβλεπε η ρωσίδα απο την ντομπριστογια ή η κινέζα απο χάουν το πρόσωπο σου τι θα γίνόταν; θα είχες εκτεθεί; λολ πανέξυπνος εισαι πανάθεμα σε 10
salonika91 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 αυτη ας το εβλεπε..ολο το internet μην το εβλεπε μετα
The_Colonel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 πανέξυπνος εισαι πανάθεμα σε Και εσύ ακομπλεξάριστος συνειδητοποιημένος και κυριλέ γιατι δείχνεις τη πούτσα σου στο ιντερνετ χωρίς πρόσωπο(εννοείται! κορόιδο εισαι; πσσσσσσσσ) με πρόσωπο θα ήταν decadance... 1
Razor_7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ανοιχτό το μαγαζι ακόμα? Όχι, το 'κλεισε μαζι με την cam, o Νικοτσ
GoDRiC- Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 εγω ειχα μπει chatroulette με κάμερα αλλα μόνο το πουλί μου φαινόταν ηθελα να κόψω αντιδράσεις φυσικά δεν φαινόταν πρόσωπο !! κ γενικά να προσέχεις ε , κυκλοφορούν ανώμαλοι τι αντιδρασεις; επειδη εισαι μικροψωλης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις