Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι αντιδρασεις; επειδη εισαι μικροψωλης;

οχι ρε μια χαρά ειναι το πουλί μου , ουτε αράπικο ούτε κινέζικο

ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ! ;)

ηθελα να κόψω αντιδράσεις μπροστά στην αρχαιοελληνική ομορφιά του

λίγοι κρατάμε ζωντανό τον Ελληνισμό

ΟΣΟ ΜΙΛΑΩ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ !!!!1!1

• Like 2
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ελα ρε μαλακες

εκτιθεστε

βρες ρε κι εσυ μια γκομενα κανονικη να πουμε

ΥΓ σου μιλαω οπως θα μιλούσα στον κολλητο μου, μην το παρεις στραβα

• Like 2
Δημοσ.

Πηγαινε σε ένα πάρτυ ή σε κανα κλάμπ και αμα έχεις ορεξη θα γνωρισεις σε ένα βράδυ 2-3 

σε ένα μηνα θα έχεις γνωρισει 8-12 , κάποια απο αυτες θα ειναι αυτη που θές. 1 μήνας προσπάθεια 

τι κάμερες τωρα και ιστοριες μπλέκεται το πράμα.

Δημοσ.

Η γκομενα ειναι παααρα πολυ ακριβο σπορ. Το cuber ειναι καθυστερημενο sport, ασε που παιζει να εκτεθεις

ανεπανορθωτα, δεν ξερεις σε 5 χρονια πχ τι θεση θα εχεις κτλ κτλ...

Δημοσ.

σημερα αυτες που βλεπεις στα παρτυ και στο κλαμπ το παιζουν δυσκολες,δε μιλανε σε κανεναν και  εχουν υφακι τοπ μοντελ!

μετα πανε σπιτι βεβαια , μπαινουν στο νετ και κανονιζουν πηδημα στα τυφλα με τον πρωτο που θα τους πει  κανα-δυο ψευτικες μαλακιες ..

• Like 4
Δημοσ.

Σκατα

οχι αλήθεια τωρα

Τι έπαθες πάλι βρε ζαβό? :P

σημερα αυτες που βλεπεις στα παρτυ και στα κλαμπ το παιζουν δυσκολες ,δε μιλανε σε κανεναν και  εχουν υφακι τοπ μοντελ!

μετα πανε σπιτι βεβαια , μπαινουν στο νετ και κανονιζουν πηδημα στα τυφλα με τον πρωτο που θα τους πει  κανα-δυο ψευτικες μαλακιες ..

Δεν αντιλέγω. Αλλα δεν ειναι ολες έτσι κάποιες θέλουν να κάνουν και καμια γνωριμια. Αν δεν ελέγξεις δεν θα ξέρεις. 

Δημοσ.

σημερα αυτες που βλεπεις στα παρτυ και στο κλαμπ το παιζουν δυσκολες,δε μιλανε σε κανεναν και  εχουν υφακι τοπ μοντελ!

αν ομως εισαι ματσό με αμαξαρα (ή κανεις τον ματσο :devil: ) μια χαρα σου μιλανε...καρ%#%λες...

• Like 2
Δημοσ.

Ναι παιδιά. Όπως τα λέει ο μαους είναι. Μετά έρχονται στο νετ, γνωρίζουν εμένα και τις ξεκωλιάζω. Μάλλον τις εξιτάρει που είμαι μοναχικός καβαλάρης με λαπτοπ και μπύρες.

• Like 2
Δημοσ.

Ενταξε ρε φιλε αν εσυ εισαι σαν τον π#@τσο μου ξενυχτι και σε ξερεις και να μιλησεις οκ δεν πιανει σε σενα !

Υπαρχουν και εξαιρεσεις (ελαχιστες) ατομων που δεν πηδανε ΟΥΤΕ  απο το ιντερνετ ...

Δημοσ.

Mονο την φατσα απο το avatar του ts να δεις γελας.

Φαντασου τι αυνανας θα ειναι;

Θελει cam απο το δωματειο του γιατι φοβαται να βγει εξω!

• Like 2
Δημοσ.

Όλοι οι ανώμαλοι συχνάζουν σε omegle/chatroulette κτλπ.Απορώ γιατί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος τους έχει άφησει έτσι να αλωνίζουν και να τα δείχνουν σε όποιον βρουν.

Δημοσ.

αν ειναι ανωμαλος αυτος που τα δειχνει τοτε αλλο τοσο και περισσοτερο ανωμαλος  ειναι και αυτος ο ''οποιος βρουν''  που τα βλεπει ! εγω πρωτη φορα τα ακουω αυτα τα σαιτ , δεν ψαχνομαι , δεν ασχολουμε , δε με αφορουν και τελος !

γιατι να μπω στην διαδικασια να δω τι ειναι , εμενα δε προκειται να με βρουν ποτε εκει για να μου τα δειξουν  ..

τωρα οσο αναφορα τον νικο πιο πιθανο ειναι να σας τρολαρει παρα να το κανει αυτο- εξαλου το πρωτο του μηνυμα ηταν πανεξυπνο

Δημοσ.

Όλοι οι ανώμαλοι συχνάζουν σε omegle/chatroulette κτλπ.Απορώ γιατί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος τους έχει άφησει έτσι να αλωνίζουν και να τα δείχνουν σε όποιον βρουν.

η κοινωνία μας ειναι άρρωστη γεμάτη ανώμαλους , μη το ψάχνεις , αμα μπεις εκει θα αηδιάσεις , μια φορά μπήκα κ ειδα ενα πέους

με ήρθε εμετός

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...