Castiel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά Κάποιοι φίλοι μου ενδιαφέρονται να κάνουν ένα παρτυ και ψάχνουμε να βρούμε χώρο. Υπάρχει κάποιος που να μπορούμε να νοικιάσουμε εδώ στη Θεσσαλονίκη; Θα είμαστε περίπου 100 άτομα. Για βοηθήστε λίγο
Adon1s Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Στη Βαλαωριτου/Συγγρού υπαρχει νομιζω ενας τετοιος χωρος
Castiel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Αν λες για το Παρτιζάν, δυστυχώς έκλεισε και το μαγαζί που θα ανοίξει στη θέση του δεν νοικιάζει το χώρο
Adon1s Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δε λεω για μαγαζί , για εναν χώρο σε όροφο εχω την εντύπωση .
liakos18 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ισχύει ότι υπάρχει. Νομίζω ότι βρίσκεται ένα στενό πάνω από το στενό που είναι το Brockollo. Πολύ ωραίος χώρος (και φθηνός νομίζω) αλλά επειδή μοιάζει κάπως με χωριστά δωμάτια ίσως χρειαστεί να δώσετε κάτι παραπάνω στον ήχο. Btw, το υπόγειο που νοίκιαζε το Παρτιζάν συνήθως κατέληγε ανυπόφορο λόγω ζέστης...
Castiel Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Σε αυτό ρωτησαμε και για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει μας αρνήθηκε. Ενώ έχουμε πάει και εκεί σε πάρτυ. Περίεργα πράγματα γενικώς.
Peleus17 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Να το κάνετε σε ένα εξωτερικό πάρκινγκ....Θα έχει πολύ φάση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα