Luxx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ενας φιλος μου θελει να φτιαξει blogspot. Πως ακριβως θα γινει; Δεν εχω ιδεα. Πλεον ειναι ολα αυτοματοποιημενα; Απλα θελει να γραφει καποια πραγματα και να τα δημοσιευει. Αν γινεται και φωτογραφιες με βιντεο. Πως καταχωρω το ονομα; Ειναι δωρεαν; Το google θα το αναγνωριζει;
Gtr34 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι ευκολη διαδικασια, απο τις ρυθμισεις μπορεις να παραμετροποιησεις σχεδον τα παντα χωρις σχετικες γνωσεις. Το μονο που θα χρειαστει, εναν λογαριασμο gmail.
arc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 @luxx υποθέτω εννοείς να φτιάξει λογαριασμο στο blogspot.com και να δημοσιεύει εκεί αρθρα. Αν εννοείς κατι διαφορετικό διευκρίνισε το. Πήγαινε στο blogspot.com φτιάξε λογαριασμό, παρακολουθησε τα tutorial/help και εισαι έτοιμος να δημοσιευσεις. Αν θελει να ασχοληθεί με εμφάνιση και Plugins του blog θα το σκαλίσει απο τις ρυθμίσεις.
Luxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δλδ μονο απο blogspot.com μπορει; Για να κανει δικο του blog; Να εμφανιζεται και στο google.
arc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Και βέβαια μπορεί να φτιάξει δικό του blog σε δικό του hosting χρησιμοποιώντας κάποια πλατφόρμα τύπου blog. Το google ranking και seo ειναι διαφορετική κουβέντα αλλά και εκεί μπορεί να το κάνει να φαίνεται στο google.
Luxx Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εχει ιδεα απο υπολογιστες. Βασικα εγω θα του φτιαξω κατι, ( ουτε εγω ξερω, αλλα θα μαθω ) και απλα θα κανει τις αναρτησεις. Οποτε θα χρειαστω το e-mail του; Πως ξερω εαν το ονομα που θελει ειναι καταχωρημενο ή ελευθερο;
arc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Αρα τι μας βάζεις να μιλάμε για το τρίτο άτομο; Αν θέλει κάτι απλό και δωρεάν φτιάξε ένα blog στο blogspot.com ή στο wordpress.com φτιάξε του το εμφανισιακό και εισαι έτοιμος. υγ: Αν δεν εχει ιδεα απο υπολογιστές, πως θα γράφει τα κείμενα και θα τα περνάει στο site.
Luxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατι θελει καποια διαδικασια να τα περασει στο blog; Εχει υπολογιστη και ξερει να γραφει.
arc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 luxx, για τρίτη φορά ... πηγαινε στο blogspot.com, φτιάξε ενα TEST λογαριασμό και δες πως γίνεται. Είναι πολύ πιο ευκολο και γρηγορο για όλους μας.
seedrr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Είχα γράψει πριν κανα χρόνο ενα σχετικό tutorial : http://dea.gr/en/ekpaidefsi/diadiktyo/dimiourgia-kai-anaptyksi-istoselidon/item/8-pos-tha-dimiourgisete-ena-autoblog-dorean-meros-3o-blogspot
Luxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εκανα ενα test blogspot. Το θεμα ειναι οτι δεν μου το εμφανιζει το google. Γραφω τον ακριβες τιτλο και μου εμφανιζει μονο 2 αποτελεσματα ασχετα με το δικο μου blog..
Cboy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Πρεπει να περασουν καποιες μερες για να εμφανιστει στο google.
Luxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Πως μπορω να αποτρεψω το copy-paste του περιεχομενου των αρθρων που ανεβαζω;
kage Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 δεν θα τα παρει κανεις...γιατι κατα 99% δεν θα μπει και κανεις για διαφορους λογους.σκεψου εσυ αν εχεις επισκεφτει ποτε εναν αγνωστο blogger αν τα θελουν θα τα βρουν οτι και να βαλεις για κλειδωμα...
Luxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Ολα τα sites με ενα μελος ξεκινησαν στην αρχη.. Απλα καποια θεματα που θα γραφτουν δε υπαρχουν πουθενα αλλου, απ'οσο εψαξα, οποτε ισως το εμφανισει ετσι το google σε αρχικη σελιδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα