Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...

Μόλις σήμερα την άνοιξα LG 27 mp55hq την σύνδεσα στον υπολογιστη ολα οκ ..η οθονη δειχνει κανονικα αλλα...στο ξεκάρφωτο μετά απο 5 λεπτά , 10 λεπτά..μπορει και ποιο λιγο χρονικό διαστημα..ειτε ειμαι σε ταινία και δεν κανω τιποτα ειτε ειμαι σε παιχνίδι ειτε ειμαι εξω στο Desktop και σερφάρω..κανει σαν ενα τρεμοπαιγμα ολη η οθονη . Αλλα τοσο γρηγορα που δεν μπορεις να το καταλαβεις.. Οχι μικρο τρεμοπαιγμα ενα μεγαλο σαν να κουνιετε ολη η οθονη και μετα να ξανάερχετε .. Πως αλλαζεις αναλύση και ξαναερχεται ?σαν αυτο αλλα πολύ γρηγορο..δεν σβηνει απλα παει πανω κατω και ερχεται..

ΤΙ να φταιει ? Τα καλώδια ειναι οκ ...Η οθονη ειναι οκ ολη την ωρα αλλα μου το κανει αυτο για λιγοτερο απο Sec μερικες φορές νομιζω οτι το φαντάζομαι αλλα δεν το φαντάζομαι το κάνει και χοντρά κιολας...

Το κακό ειναι οτι το κανει εκει που δεν το περιμένεις..δεν μπορεις να το προκαλέσεις..

Οθόνη η κάρτα γραφικών ? Και τα 2 καινούργια είναι ( Ati R9 270x )

Δημοσ.

Τι επεξεργαστη/μητρικη εχεις?

Εαν εχεις intel με εξοδους vga/hdmi βγαλε την ati και δουλεψε την απο εκει για λιγο καιρο.

Αν το ξανακανει εχει θεμα λογικα η οθονη,εαν οχι η καρτα.

Δημοσ.

Amd Cpu / Amd GPu...τελικά το βρήκα το πρόβλημα μόνος μου ηταν η κάρτα γραφικών ..εκανα update το Vbios της κάρτας και έφτιαξε...αλλα εχω στείλει απο τις 13 Sept email sthn Gigabyte και το μονο που μου απαντησαν ειναι οτι θα μου απαντήσουν ... Support του κ@@@@... ευτυχώς που το βρήκα και δεν τους χρειάζομαι αλλα θα το τραβήξω λίγο να δώ ποτε θα μου απαντήσουν ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...