Προς το περιεχόμενο

αγορα tablet..samsung tab pro 8.4 αξιζει??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα... ενδιαφερομαι για αγορα ενως ταμπλετ και μου εχει τραβιξει την προσοχη το samsung galaxy tab pro 8.4...πιστευω τα τεχνικα χαρακτηριστικα του ειναι πολυ καλα οπως και η τιμη του (220 ευρω) αλλα θα ηθελα πολυ να ακουσω την γνωμη σας αν οντως αξιζει. κυριος λογος που το χρειαζομαι ειναι για διαβασμα οπως αρχεια pdf ..αλλα προφανως και για browsing και λιγο gaming να περναει η ωρα...ειναι καταλληλες οι 8.4 ιντσες για διαβασμα ή θα χρειαστω 10αρι??

Δημοσ.

Φαινεται αρκετα καλο μαλλον η καλυτερη επιλογη στα μεχρι 250 ευρω.

Τωρα για τις ιντσες πρεπει να το δεις απο μονος σου πρεπει να ειναι και σχετικα ελαφρυ αν το θες για διαβασμα.

Δημοσ.

καλησπερα... ενδιαφερομαι για αγορα ενως ταμπλετ και μου εχει τραβιξει την προσοχη το samsung galaxy tab pro 8.4...πιστευω τα τεχνικα χαρακτηριστικα του ειναι πολυ καλα οπως και η τιμη του (220 ευρω) αλλα θα ηθελα πολυ να ακουσω την γνωμη σας αν οντως αξιζει. κυριος λογος που το χρειαζομαι ειναι για διαβασμα οπως αρχεια pdf ..αλλα προφανως και για browsing και λιγο gaming να περναει η ωρα...ειναι καταλληλες οι 8.4 ιντσες για διαβασμα ή θα χρειαστω 10αρι??

Γνώμη μου ειναι πως εφόσον πρόκειται να το ρίξεις στο διάβασμα, θα είσαι σαφώς ποιο άνετος με το 10αρι. Το 8 η 10 ιντσες δεν ειναι ευκολο να απαντηθεί, και εξαρτάται απο τις συνηθειες και το τεχνολογικο setup του καθε χρήστη.

Δημοσ.

Γνώμη μου ειναι πως εφόσον πρόκειται να το ρίξεις στο διάβασμα, θα είσαι σαφώς ποιο άνετος με το 10αρι. Το 8 η 10 ιντσες δεν ειναι ευκολο να απαντηθεί, και εξαρτάται απο τις συνηθειες και το τεχνολογικο setup του καθε χρήστη.

οντως το 10αρι θα ειναι προφανως καλητερο αλλα δεν θελω να ξεφυγω πανω απο 250 γι αυτο ρωτισα αν μπορω να κανω δουλεια με τις 8.4 ιντσες...εναλλακτικα κοιταω το samsung galaxy tab 4 10.1 που δεν εχει τις επιδοσεις του tab pro αλλα μπορει και να με βολεψει...αν μπορειτε προτεινεται μου κανα καλο 10αρι στα 250 πανω κατω..

- - - Updated - - -

ααα επισης θα ηθελα με το ταμπλετ να χειριζομαι το excel ...θα μου πειτε τωρα να παρω κατι να φοραει windows αλλα κατι εχω ακουσει για εφαρμογες android που ειναι σαν το excel και θα μπορω να κανω την δουλεια μου...εχει παρει τπτ το αυτι σας για να μου προτεινεται καποια εφαρμογη??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ααα επισης θα ηθελα με το ταμπλετ να χειριζομαι το excel ...θα μου πειτε τωρα να παρω κατι να φοραει windows αλλα κατι εχω ακουσει για εφαρμογες android που ειναι σαν το excel και θα μπορω να κανω την δουλεια μου...εχει παρει τπτ το αυτι σας για να μου προτεινεται καποια εφαρμογη??

Αν δεν κανω λαθος η samsung σε καποια tablet της εχει "δικο" της office,που ειναι αρκετα καλο σε σχεση με αυτα που υπαρχουν στο play store!

Κοιταξε το.

https://www.youtube.com/watch?v=81sONVzmFSw

Επεξ/σία από ektor7
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερουμε που μπορω να βρω το tab pro 8.4 την εκδοση lte με την καρτα σιμ?δεν μπορω να το βρω σε κανενα καταστημα.

Να το κανεις tether με το κινητό σου (αν εχεις smartphone). Eγω αυτο εκανα, πηρα και ενα battery bank γιατι τρώει παρα πολυ μπαταρια το 3g και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Πιστεύω πως αυτη ειναι η καλύτερη λύση. 

Επεξ/σία από Nutella
Δημοσ.

Να το κανεις tether με το κινητό σου (αν εχεις smartphone). Eγω αυτο εκανα, πηρα και ενα battery bank γιατι τρώει παρα πολυ μπαταρια το 3g και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Πιστεύω πως αυτη ειναι η καλύτερη λύση. 

Ναι αυτο ειναι μια λυση που εχω σκεφτει αλλα το θεμα εινια να εχω μια συσκευη που να τα κανει ολα...

Δημοσ.

Επειδή έχω και 8άρι και 9.7 ίντσες tablet, να σου πω τα εξής:

1. Αν θέλεις να διαβάζεις μόνο ebooks, το 8άρι σου κάνει μια χαρά τη δουλειά σου. Είναι και πιο μικρό και ελαφρύτερο και μπορείς να διαβάζεις και ξαπλωμένος αν θέλεις.

2. Αν τώρα θέλεις να διαβάζεις περιοδικά και comics, θέλεις σίγουρα 10άρι (ή 9,7 που έχω εγώ, είναι πιο τετραγωνισμένο). Απλά είναι πιο μεγάλο και βαρύτερο. 

Σε κάθε περίπτωση, το καλύτερο είναι να τα συγκρίνεις σε ένα από τα μεγάλα καταστήματα, για να καταλάβεις τη διαφορά. 

Όσο για excel, εγώ χρησιμοποιώ το Kingsoft office, που είναι δωρεάν από το Google store. Το χρησιμοποιώ ακόμη και στο λάπτοπ μου που έχει windows 8.1 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...