Raikkonen86 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα σε ολους. Εχω ενα προβλημα με το steam που εμφανιστηκε σημερα... Μολις το ανοιγω βγαζει οτι κανει Updates κλπ αλλα με το που βγαζει το εικονιδιο οτι συνδεομαι στον λγαριασμο μου κλεινει-εξαφανιζεται χωρις λογο... Στην διεργασιες που ψαχνω δεν υπαρχει. Το ξανανοιγω, ξανα updates κλπ και μετα παλι το ιδιο... Το ανοιξα και σαν admin αλλα ουτε τοτε...
Bilbo1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 σβησε απο τον φακελο του steam τα παντα εκτος απο steam.exe steamapps userdata και τρεξε το exe
Raikkonen86 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Tο ιδιο φιλε... Στο task manager μου βγαζει ενα steamreporter.exe το οποιο δεν βγαζει κατι στην οθονη και εξαφανιζεται μετα απο λιγα δευτερολεπτα και αυτο...
SPANK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά δεν δοκιμάζεις ενα uninstall και install παλι
Raikkonen86 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Aμα κανω Unistall και ξανα install διαγραφονται και τα games???? edit: Τελικα ανοιγει το steam αλλα μονο οταν κανω troubleshoting με τα windows... Αλλιως δεν κανει τπτ...
Bilbo1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 αν δεν κανεις backup το steamapps διαγραφονται απ οσο θυμαμαι
Raikkonen86 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Οκ θα το δοκιμασω και αυτο... edit:ολα ενταξει. διορθοθηκε το προβλημα( ποιος ξερει τι μου ετοιμαζει τρ!) Ευχαριστω για την βοηθεια! Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2014 από Raikkonen86
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα