kyriakh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τα γατάκια είναι 6, αλλά το ένα μάλλον το παίρνουν τη Δευτέρα, και το άλλο παίρνει αντιβίωση 2,5 μήνες και βλέπουμε. Τα 4 λοιπόν που αν θέλετε τα αγαπάτε για πάντα, τα βρήκαμε στα σκουπίδια μέσα σε κάδο, είναι καλά, Δευτέρα τα πάω στον κτηνίατρο για απλό τσεκάρισμα. Πάντως να ξέρετε, ότι καλό είναι το ένα γατάκι αλλά τα δύο μέσα στο σπίτι, είναι σα να βλέπεις μόνιμα μίκι μάους.Το λέω εκ πείρας Αθήνα κέντρο Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2014 από kyriakh 6
kyriakh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Τι φύλο είναι; Το 3 τρίτο είναι η μοναχοκόρη, Και με την ευκαιρία να πω 2 πράγματα. 1=άνετος, προσαρμόστηκε κιόλας 2=κατάμαυρος, μια χαρά συμπεριφορα 3=κοριτσάκι 4=πολύ φοβιτσιάρης, τον πλησιάζω και μου κάνει φφφφφ και μετά τρέμει, του αφιερώνω αρκετό χρόνο και τον χαϊδεύω, θα χαλαρώσει, αυτά βέβαια δείχνουν και την αυριανή τους προσωπικότητα λέω εγώ.
Sonyos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μπραβο για την ευγενικη χειρονομια να χαρισεις τα γατακια ομως,ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ (ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΤΑ ΖΩΑ) , ΖΗΤΑ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝχωρις παρεξηγηση 4
Peleus17 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά...HEEELP.....έχω και εγώ και δεν ξέρω τι να τα κάνω. Στο δρόμο δεν πρόκειται να τα πετάξω, αλλά και να ζήσωμια ζωή λίγο δύσκολο έως...τρελό μου φενεται. Οποίος ενδιαφέρετε για φωτογραφίες και τα σχετικά inbox me 1
tony81 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μπράβο ρε παλικάρια που τα μαζέψατε...! 1
redhotstef Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ολοι το τριτο γατακι θα ζητησουν πιστευω καθως οι φωτογραφιες των υπολοιπων που ανεβασες ειναι χάλια. Οι φωτογραφιες 2+4 ουτε στον εφιαλτη μου δεν θα τα ηθελα. Οσο για την πρωτη, το τυφλωσες το καημενο.. 2
Peleus17 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 οχι ευχαριστουμεΔεν γουστάρεις, δεν σχολιάζεις, τόσο απλό.
redhotstef Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Oποιος τα βρισκει πρωτος τα κραταει! Ειναι σα να λεμε ο τελευταιος πλενει τα πιατα.. Μαζευετε γατια απο το δρομο που δεν ειναι δα και ειδος προς εξαφανιση, αλλα δεν ξερετε μετα που θα τα βαλετε. Οταν ειχα βρει εγω ενα γατακι, το εφερα σπιτι το ταισα, και το ξαναεπεστεψα εκει που το βρηκα περιπου σε ενα ασφαλες πιστευω μερος χωρις δρομους κτλ. Υπαρχει μερος οπου μπορουμε να παμε τα αδεσποτα, ξερετε; Αν το παμε στον κτηνιατρο η σε κανενα pet shop θα τα κρατησουν (ωστε να τα πουλησουν μετα), ή κρατανε μονο ρατσες; 1
kyriakh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Oποιος τα βρισκει πρωτος τα κραταει! Ειναι σα να λεμε ο τελευταιος πλενει τα πιατα.. Μαζευετε γατια απο το δρομο που δεν ειναι δα και ειδος προς εξαφανιση, αλλα δεν ξερετε μετα που θα τα βαλετε. Οταν ειχα βρει εγω ενα γατακι, το εφερα σπιτι το ταισα, και το ξαναεπεστεψα εκει που το βρηκα περιπου σε ενα ασφαλες πιστευω μερος χωρις δρομους κτλ. Υπαρχει μερος οπου μπορουμε να παμε τα αδεσποτα, ξερετε; Αν το παμε στον κτηνιατρο η σε κανενα pet shop θα τα κρατησουν (ωστε να τα πουλησουν μετα), ή κρατανε μονο ρατσες; Όποιος τα βρίσκει πρώτος τα κρατάει χαχα. Δεν τα κρατάει κανείς, κι αυτοί γεμίζουν, γιατί αρκετοί τους αφήνουν απέξω τραυματισμένα και άρρωστα και μικρά, και τάχουν δει όλα. Μπράβο σου που το έκανες αυτό, απλά λέω να τα πάρει κάποιος θα είναι ακόμα καλύτερα γιατί έξω ούτε σκουπίδια δεν υπάρχουν πιά για να φάνε, οι κάδοι είναι κλειστεί, μέσο όρο ζωής 2 χρόνια, είναι και κάποιοι που τα βασανίζουν ΄σαν χόμπι, και τα λυπάμαι. Ότι σώζεις καλό είναι. Η φύση έχει αλλάξει για τα κοπριτάκια άρδην . Τι φύλο είναι; το τέρμα αριστερό κοριτσάκι, τα άλλα αγοράκια Ολοι το τριτο γατακι θα ζητησουν πιστευω καθως οι φωτογραφιες των υπολοιπων που ανεβασες ειναι χάλια. Οι φωτογραφιες 2+4 ουτε στον εφιαλτη μου δεν θα τα ηθελα. Οσο για την πρωτη, το τυφλωσες το καημενο.. Δεν τόχα δει έτσι, γιατί όποιος θέλει, θέλει. Άλλωστε άμα κάποιος είναι σταλήθεια φιλόζωος, δε κοιτάει τη κακή φωτογράφιση, ούτε ράτσα και παπαρ-ές. Σευχαριστώ πάντως, θα προσθέσω νέες και ελπίζω να είναι κάπως καλύτερες. Δεν είναι και εύκολο να τα βρεις να κάθονται παναγίτσες χιχι Ας κάνουμε μια νέα αρχή.Ζητείται φιλόζωος . 1
Peleus17 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Να σημειώσω ότι τα γατάκια που έχω δεν τα μάζεψα απέξω, αλλά η γάτα μου το έσκασε και μετά από 2 μήνες βρέθηκα με 5 γατάκια. Αλλά όσο δύσκολο και να είναι να ζω με 6 γάτες δεν πρόκειται να τα πετάξω έξω γιατί μόνο οι μαλακες το κάνουν. Έκανα την μαλακια να μην την στειρωσω έγκαιρα και τώρα πληρώνω τις συνέπειες! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα