kyriakh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Να σημειώσω ότι τα γατάκια που έχω δεν τα μάζεψα απέξω, αλλά η γάτα μου το έσκασε και μετά από 2 μήνες βρέθηκα με 5 γατάκια. Αλλά όσο δύσκολο και να είναι να ζω με 6 γάτες δεν πρόκειται να τα πετάξω έξω γιατί μόνο οι μαλακες το κάνουν. Έκανα την μαλακια να μην την στειρωσω έγκαιρα και τώρα πληρώνω τις συνέπειες! Σωστός. Αν γυρίσει, αμέσως στείρωση.
Peleus17 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Έχει γυρίσει εδώ και 5 μήνες Και την έχω ήδη στείρωση 1
sistah Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Παιδια, μιας και σας βρηκα εύκαιρους, τι εξοδα εχει μια γατα?Δεν ειχα ποτε ζωακια και παντα ηθελα οποτε δηλωνω ασχετη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Παιδια, μιας και σας βρηκα εύκαιρους, τι εξοδα εχει μια γατα? Δεν ειχα ποτε ζωακια και παντα ηθελα οποτε δηλωνω ασχετη. Στειρωση + βασικα εμβολια. Και κανα παιχνιδι, κατι για να ακονιζει νυχια κλπ, πραγματα που τα κανεις 1 φορα γενικα, περα απο καποια επαναληπτικα εμβολια με κοστισ γυρω στα 20 το χρονο. Δεν νομιζω να ξεπερνουν τα 150 ευρω ολα αυτα μαζι. Απο κει και περα μονο φαγητο και αμμος, περι τα 10 ευρω το μηνα για ενηλικη γατα. Πιο βασικο θεμα για εναν κατοχο γατας ειναι να μεριμνησει για το ποιος θα φροντιζει το ζωο οταν αυτος θα λειπει απ'το σπιτι για μεγαλα διαστηματα (καλοκαιρινες διακοπες πχ). Τα εξοδα φροντιδας ειναι αμελητεα.
sistah Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Σιγουρα, και ειναι απο τις μεγαλυτερες μου εγνοιες.Ευχαριστω πολυ για την απαντηση, πιστευα οτι ειναι περισσοτερα.
redhotstef Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 τα πρωτα εβλολια χωρις την στειρωση ποσο εχουν ακριβως;
kyriakh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 τα πρωτα εβλολια χωρις την στειρωση ποσο εχουν ακριβως; Για τα πρώτα πας σε 2 δόσεις, ανάλογα και πόσα παίρνει ο γιατρός, κανένα 40- 50 και τα 2, κάπου εκεί.Η καινούρια που βρήκα τώρα είναι πολύ φτηνη και αστέρι, αγαπάει τα ΄ζώα σταλήθεια φαίνεται.Κοντά κέντρο προς νότια, όποιος θέλει να του πω Σιγουρα, και ειναι απο τις μεγαλυτερες μου εγνοιες. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση, πιστευα οτι ειναι περισσοτερα. Εμείς τα αφήνουμε στο σπίτι με μεγάλες ποσότητες και 3 λεκάνες τουαλέτας τους, και πάει κάθε 3 μέρες η πεθερούλα μου η καλή και τα ανανεώνει, μια χαρά. Παλιότερα που μέναμε με κολλητή στην ίδια πολυκατοικία, είχαμε στις διακοπές της μιάς τα κλειδιά της η άλλη κκαι καθαρίζαμε τα ζωάκια + παρέα, φαγητάκι, μια χαρά.
Peleus17 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Να πω την αλήθεια ότι τα έξοδα για τις γάτες που έχω σε σχέση όταν είχα μόνο την μάνα αυξήθηκαν λιγάκι. Για τα εμβόλια των μικρών σύνολο θα μου βγει 75 ευρώ. Ενώ στείρωση γύρω στα 200!
Porg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Έχω έναν φίλο Κινέζο που τα αγαπάει πολύ, όσα και να του πας ζητάει και άλλα Όποιος θέλει μπορώ να τον φέρω σε επικοινωνία 3
redhotstef Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 χαχα και εγω εχω εναν γνωστο που εχει σουβλατζιδικο, οτι αδεσποτο βρισκει χαρα που κανει να το αποκτησει δε λεγεται ..
Peleus17 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Έχω έναν φίλο Κινέζο που τα αγαπάει πολύ, όσα και να του πας ζητάει και άλλα Όποιος θέλει μπορώ να τον φέρω σε επικοινωνία Για δωσ μου το τηλ του xD
kyriakh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Για δωσ μου το τηλ του xD Εγώ πάντως χτές έδωσα το ένα και σήμερα έκλεισε ένα άλλο ίσως 2 μία γειτόνισσα που τη ξέρω.Να ρωτάς φίλους και τσεκαρισμένους γείτονες, και κάτι θα γίνει θα δεις.
Peleus17 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πάντως χτές έδωσα το ένα και σήμερα έκλεισε ένα άλλο ίσως 2 μία γειτόνισσα που τη ξέρω.Να ρωτάς φίλους και τσεκαρισμένους γείτονες, και κάτι θα γίνει θα δεις.Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. Έχω μια γειτόνισσα που έχει 2 κόρες και θέλανε να πάρουν έναν αρσενικό (τον Αδόλφο μου (Αδόλφος γιατί έχει μαύρο μουστάκι)) και εκει που μιλάμε λέει εντάξει, καλά θα είναι στις σκάλες. Λέω ώπα ώπα...Ποιές σκάλες? Μου λέει δεν θέλω να είναι στο σπίτι μέσα. Θα του πάρω ένα κουτί και θα ζει στις σκάλες (μονοκατοικία). Τι λέω τότε όχι δεν θα τον πάρεις. Γιατί στις σκάλες μπορώ να τους βάλω όλους και δεν θα με ενοχλούν. Και την έδιωξα με "ωραίο" τρόπο. Δηλαδή πόσο ηλίθια πρέπει να είσαι για να πάρεις ένα γατάκι και στην ουσία να ζει μόνο του σε ένα κουτί? Καλύτερα να καθαρίζω 100 κιλά σκατα κάθε μέρα και να έχω την ψυχή μου ελεύθερη από τύψεις πάρα να το δώσω σε κάποια άρρωστη που δεν έχει ιδέα από το πως να συμπεριφέρεται σε ένα ζώο! 3
kyriakh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις/ από τύψεις πάρα να το δώσω σε κάποια άρρωστη που δεν έχει ιδέα από το πως να συμπεριφέρεται σε ένα ζώο! Σωστός σωστός..καλά τα λες, πάλι καλά που σου το είπε από την αρχή. 1
Peleus17 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Σωστός σωστός..καλά τα λες, πάλι καλά που σου το είπε από την αρχή.Άστα να πάνε...Πολύ τυχερός που το έμαθα από την αρχή! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα