redhotstef Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Αδολφος? OMG.. Επειδη εχει μαυρο μουστακι; Γιατι δεν τον εβγαζες Σταλιν; Tαιριαστο avatar by the way.. Παντως εχεις δικιο, απ τη μια να θες να τα δωσεις και απ την αλλη να απορεις σε τι ανθρωπους θα τα δωσεις. Σου ειπε οτι θα το ζει στις σκαλες σε μονοκατοικια; Αν ειναι μονοκατοικια δεν θα ειχε και αυλη τοτε;
Peleus17 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Είναι λίγο άστα να πάνε αυτή. Δηλαδή μονο από το βλέμμα της φαινόταν ότι δεν αγαπάει.και πολύ τα ζώα. Είπα και εγώ, δεν θα πει κανείς τίποτα για τo avatar μου?
tehAllantin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 το τριτο και το τεταρτο ειναι πανεμορφα, μωρε μωρε! Α ρε γμτ, με τη ζωή που κάνω ποτέ δεν θα αποκτήσω ένα ζωάκι φίλο Μου μενουν μόνο οι φιλοι μου που ειναι ζωα (φανιεστ περσον 2014) 1
redhotstef Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Α ρε γμτ, με τη ζωή που κάνω ποτέ δεν θα αποκτήσω ένα ζωάκι φίλο Aμα θελεις ολα τα μπορεις. Εχω ενα φιλο που εκτρεφει κατσαριδες.. τους εχει βγαλει καιδιαφορετικα ονοματα. Θα μου πεις πως τις ξεχωριζει.. οταν τις παταει κανουν η καθε μια διαφορετικο θορυβο.. Εγω θα ηθελα να παρω ενα χαμστερακι η ποντικακι, αυτα θελουν λιγοτερη φροντιδα μαλλον απο την γατα πχ. Αν και εχω καναρινια, δεν μου προσφερουν τιποτα απολυτως. Δεν με νοιαζει αν κελαιδανε η οχι δηλαδη, εχω θελω ενα κατοικιδιο που θα μπορω να το χαιδευω, να το παιρνω αγκαλια, κτλ. Και το βασικο. Να αναπνεει με οξυγονο του αερα, οχι του νερου..
kyriakh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Aμα θελεις ολα τα μπορεις. Εχω ενα φιλο που εκτρεφει κατσαριδες.. τους εχει βγαλει καιδιαφορετικα ονοματα. Θα μου πεις πως τις ξεχωριζει.. οταν τις παταει κανουν η καθε μια διαφορετικο θορυβο.. Κι εγώ παλιά είχα πολλά pet κατσαρίδες, ώσπου έκανα απολύμανση. )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα