funbreaker Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ψάχνω να πάρω βαράκια, έχω ψάξει online αλλά δεν πολυέβγαλα άκρη για το τι με συμφέρει περισσότερο.Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο κατάστημα?Online αγορά συμφέρει να κάνω?
Adon1s Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ιντερσπορτ μου ερχεται στο μυαλο (Στο εμπορικο πάρκο )
funbreaker Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Τί τιμές παίζουν στα καταστήματα?Ψάχνω κάτι τέτοιο αλλά όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν έδρα στην Αθήνα και τα μεταφορικά λόγω βάρους είναι άπειρα.Καμιά ιδέα?
redhotstef Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Και στα τζαμπο εχει αλλα δεν ξερω αν ειναι φθηνα. Εγω ειχα παρει παρομοιο σετακι απο καταστημα με ειδη γυμναστικης απο τη περιοχη που μενω, λογω βαρους και λογω οτι δεν ειχα μεταφορικο μεσο για να τα μεταφερω σε μεγαλη αποσταση. Αν πας σε καποιο τζαμπο καταστημα εχει βαριδια που η τιμη εξαρτασται απο το κιλο. Δεν ξερω αν εχουν καλη ποιοτητα ή το αν "σπανε" απο το βαρος πχ, αλλα δεν νομιζω κιολας. Γυρω στα 15-20 ευρω ενα σετ των 8 κιλων βαρακι (χ2) πιστευω ειναι οι τιμες.
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 x-treme stores - στάση διοικητικά δικαστήρια (xtr.gr) 1
Porg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 και εγώ τα xtreme stores του ζαμπίδη θα έλεγα αλλά πουλάει λίγο τρέλα με σετ 15kg στα 65Ε στις καλές εποχές του άμαζον πήρα δύο σετ york των 20kg με αυτά τα λεφτά, μη πω και με λιγότερα δες μήπως σε βολεύει να αγοράσεις μεμονωμένα κάποια κιλά
funbreaker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 και εγώ τα xtreme stores του ζαμπίδη θα έλεγα αλλά πουλάει λίγο τρέλα με σετ 15kg στα 65Ε στις καλές εποχές του άμαζον πήρα δύο σετ york των 20kg με αυτά τα λεφτά, μη πω και με λιγότερα δες μήπως σε βολεύει να αγοράσεις μεμονωμένα κάποια κιλά Το είδα κι εγώ αυτό στο amazon, 20kg 35 λίρες. Έχει και μεταφορικά στο amazon? Προς το παρόν πάντως συμφώνησα με συμφορουμίτη να μου πουλήσει τα δικά του.
Porg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 πλέον ναι και λογικά θα είναι πανάκριβα για 20kg μια χαρά θα βολευτείτε και οι δύο έτσι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα