discoboyminimal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια εχω ενα φιλαρακι που θελει να παρει κινητο μεχρι 200ευρο... μου εδειξε αυτο το site με αυτο το κινητο.. ειναι εμπειστο το site?ξερει κανεις? επισης το κινητο ειναι vfm?μια ματια που εριξα καλο φαινεται..τι λετε? http://www.minideal.net/thl-5000-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-ram-2gb-rom-32gb-with-5-0inch-fhd-nfc-5000mah-battery.html αν οχι..μεχρι 200, 200κατι ευρο κινητο ποιο προτεινετε?
mech35 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 καλό site , καλό κινητό. Στα 200 -200 κάτι ευρώ οι επιλογές είναι πολλές , η thl αρκετά καλή εταιρεία αν και υπάρχουν και μεγαλύτερα ονόματα (xiaomi,huawei...)
discoboyminimal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 εχεις να μου προτεινεις κατι στο ιδιο ευρος χρηματων?
mech35 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 κοίτα είναι κύριως το τι θες απ'το κινητό. Γενικά καλά είναι τα : asus zenfone 6, xiaomi redmi note και τα lenovo σε γενικές γραμμές (τα "καλά" της huawei νομίζω είναι πιο κάτω και πιο πάνω από τα 200€). Πάντως να ξέρεις ότι η αγορά κινέζικου σημαίνει ότι ίσως να πρέπει να ασχοληθείς με Rom κτλ. Από κει και πέρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο
discoboyminimal Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 καταλαβα..υποστηριξη ελληνικου πληκτρολογιο κλπ σωστα?
stamatinho Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Στα 200κατι ευρω το xiaomi mi3 δεν εχει αντιπαλο απο Κινα.Aπλα ειναι 16gb οποτε αν δεν εχεις θεμα με τη μνημη πας σβηστος σε mi3. κοίτα είναι κύριως το τι θες απ'το κινητό. Γενικά καλά είναι τα : asus zenfone 6, xiaomi redmi note και τα lenovo σε γενικές γραμμές (τα "καλά" της huawei νομίζω είναι πιο κάτω και πιο πάνω από τα 200€). Πάντως να ξέρεις ότι η αγορά κινέζικου σημαίνει ότι ίσως να πρέπει να ασχοληθείς με Rom κτλ. Από κει και πέρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο Για πιο λογο να ασχοληθει με rom?Τετοια λετε και παει ο κοσμος και ψωνιζει απο Ελλαδα τα σαπακια με μετριο μπατζετ. Με μια χαρα ρομ ερχονται τα γνωστα κινεζικα.Ειδικα xiaomi με την miui σε οσους το ειδα πηγαινε σφαιρα. 1
mech35 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 όταν τα παραγγέλνουν με την Ελληνική που συνήθως είναι custom και όχι official , τότε αρχίζουν τα γλέντια.
mas22 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 όταν τα παραγγέλνουν με την Ελληνική που συνήθως είναι custom και όχι official , τότε αρχίζουν τα γλέντια. τι εννοεις?εγω το παραγγειλα απο vickmall με multilanguage και root? θα εχω προβλημα?
stamatinho Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 τι εννοεις?εγω το παραγγειλα απο vickmall με multilanguage και root? θα εχω προβλημα? Μια χαρα θα ειναι.Δε ξερω τι διαβαζουν εδω μεσα καποιοι και φοβιζουν το κοσμο με πραγματα που δε στεκουν. Και εγω ενα xiaomi redmi note με multilanguage το πηρα απο vickmall και παει σφαιρα και δεν εχω ουτε ενα θεμα 4 μηνες.
mech35 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 δεν είπα ότι έχουν όλα θέμα , μερικά μοντέλα όμως έρχονται με ελλατωματικές Ελληνικές rom (coolpad f1, honor 3c , ktl). Οι MIUI συμφωνώ δεν χρειάζονται πείραγμα.... αλλά και σεις μην υπερβάλλετε ότι όλα είναι αγγελικά πλασμένα . Είπαμε παίρνεις απίστευτα χαρακτηριστικά σε απίστευτη τιμή αλλά που και που πρέπει και συ να κάνεις κάτι σε κάποιες περιπτώσεις. @TS το κινητό που θα διαλέξεις έχει σίγουρα thread στο myphone.gr (αν δεν έχει μην το πάρεις ) . Εκεί θα δεις αν όντως χρειάζεται τίποτα συγκεκριμένο για την περίπτωσή του. Και πράτεις αναλόγως.
stamatinho Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 δεν είπα ότι έχουν όλα θέμα , μερικά μοντέλα όμως έρχονται με ελλατωματικές Ελληνικές rom (coolpad f1, honor 3c , ktl). Οι MIUI συμφωνώ δεν χρειάζονται πείραγμα.... αλλά και σεις μην υπερβάλλετε ότι όλα είναι αγγελικά πλασμένα . Είπαμε παίρνεις απίστευτα χαρακτηριστικά σε απίστευτη τιμή αλλά που και που πρέπει και συ να κάνεις κάτι σε κάποιες περιπτώσεις. Σιγουρα θα τυχει κατι αν εισαι και λιγο γκαντεμης. Οπως μπορει να τυχει και απο σκρουτζομαγαζο αν το παρεις απο Ελλαδα. Βεβαια εχεις εγγυηση εδω και αν δε ξεκινησουν να κανουν τους κινεζους εκει που το πηρες θα στο αντικαταστησουν. Ναι στο θεμα εγγυηση ειμαι υπερ να μη δινεις πολλα λεφτα απο Κινα.Αντε μεχρι 200 ευρω βαρια.
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 εχω παρει 1 thl w100s για μια φιλη,το οποιο βγηκε πατατα. βεβαια δεν ειναι στατιστικο δειγμα αυτο απο την αλλη το 5000 δειχνει υπερκτηνος! θες τοσο μεγαλη μπαταρια?
maddoctor Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Για τα THL λένε ότι δεν έχουν καλό ποιοτικό έλεγχο εξόδου, οπότε μπορεί να σου έρθει καλό κινητό, μπορεί να σου έρθει πατάτα. Για τα λεφτά που δίνεις θα σου πρότεινα Xiaomi Mi3 16Gb. Αυτή την στιγμή θεωρείται το καλύτερο vfm κινητό. Με την κοινότητα της MIUI δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα με αναβαθμίσεις, κτλ. Προτείνω από reportspam που θεωρείται στο myphone από πάρα πολλούς αξιόπιστο (και εμένα φυσικά) και στην τελική τιμή των 216€!!!
Leokatana Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 το εχω το κινητο και παει σφαίρα, εγω δεν το εχω κανει root ακομα, εβαλα playstore μεσο του κινεζικου μαρκετ και ειμαι οκ
STATHAKOS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Το έχω πάρει το THL 5000 πρίν περίπου 15 ημέρες απ' όσα είχα μέχρι τώρα περιλαμβανομένου και του IPHONE είναι ότι καλύτερο, μπορείς άνετα να το συγκρίνεις με πολύ πιο ακριβά κινητά των 800 ευρώ. Το τηλέφωνο έρχεται από Ολλανδία αγορασμένο από την Everbuying.com . Μετά από το 3 ημέρες έκανε και αναβάθμιση κάτι πού δέν συμβαίνει με άλλα Κινέζικα κινητά . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα