propend Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Που θα πρέπει να απευθυνθώ, για να ρωτήσω (θα μου απαντήσουν αν ένας φίλος έχει έρθει Ελλάδα, και στοιχεία επικοινωνίας του, στο αεροδρόμιο; Θα πρέπει να ρωτήσω σε όλα τα γκισέ; Ξέρω χώρα προέλευσης, ευχαριστώ
makfil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Καμία εταιρεία δεν δίνει στοιχεία επιβατών των πτήσεών της.
propend Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Καμία εταιρεία δεν δίνει στοιχεία επιβατών των πτήσεών της. αστυνομία εκεί μπορώ να ρωτήσω;
manic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 οχι πουθενα ειναι προσωπικα στοιχεια. Και η αστυνομια προφανως και δεν εχει λιστα με καθε εναν που ερχεται και φευγει απο την χωρα, ειδικα εαν μιλαμε για χωρες εντος ΕΕ.
zynif Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μήπως δεν είναι φίλος σου ; Γιατί αν είναι φίλος σου τότε μάλλον θα πρέπει να γνωρίζεις το τηλεφωνό του... 1
propend Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 θα μας δείτε στο πάμε πακέτο . όχι είναι από χώρα εκτός ΕΕ, έχω τηλ. από εκεί, αλλά είναι πλέον ανενεργό, και έχουμε να μιλήσουμε πριν το καλοκαίρι. ευχαριστώ πάντως
manic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 θα μας δείτε στο πάμε πακέτο . όχι είναι από χώρα εκτός ΕΕ, έχω τηλ. από εκεί, αλλά είναι πλέον ανενεργό, και έχουμε να μιλήσουμε πριν το καλοκαίρι. ευχαριστώ πάντως Aμα δεν ειναι απο καμια Συρία / Ιρακ δυσκολο να τον έχουν περασμενο. Γενικα δεν θα βγαλεις ακρη μεσω fb, mail γιατι δεν προσπαθεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα