NikosChro92 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά ..Έχω εδώ και τρεις μήνες αγοράσει ένα λαπτοπ με windows 8.1 το οποίο όλα μια χαρά στην αρχή έμπαινα κανονικά στο ίντερνετ. .Τον τελευταίο καιρό ενώ πιάνει πολύ καλό σήμα wifi μου γράφει ότι είναι περιορισμένο , ενώ από κινητό ταμπλετ και ένα άλλο σταθερό που έχω μπαίνουν κανονικά .Τον έχω δοκιμάσει και σε άλλα να δω αν μπαίνει αλλά πάλι το ίδιο. .Ξέχασα να αναφέρω ότι καμία φορά μπαίνει κανονικά ενώ μετά από λίγο με πετάει πάλι έξω. .Υπάρχει κάποια ιδέα τι να κάνω. .? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. .
SPANK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Για αρχή πέρνας τους drivers παλι του wifi και απενεργοποίησε αν εχεις καποιο firewall στα windows
NikosChro92 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλε τους driver πως θα τους βρω?
arc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλε τους driver πως θα τους βρω? Στο ψυγείο δίπλα στο τυρί. Θα τους βρεις στο site της toshiba -> http://www.toshiba-greece.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=SE&LNG=28 Ποιο μοντέλο είναι; Κάποιο φεγγάρι κάποια sony vaio και κάποια dell είχαν πρόβλημα με το ασύρματο σήμα λόγω μεταλλικού πλαισίου γύρω απο την κεραία. Δεν ειχα ακουσει για toshiba, αλλά πες μας το μοντέλο για googling (ή google it)
NikosChro92 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/129721-toshiba-satellite-c75-a-14d Αυτο ειναι το λαπτοπ
SPANK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Απο εδώ http://www.toshiba-greece.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=GR&mode=allMachines&action=search&cmsCategory=%CE%A6%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CE%AF%20%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82&cmsFamily=Satellite&cmsSeries=Satellite%20C75-A&selShortMod=4502&LNG=28μπορείς να βρείς το μοντέλο σου και τους drivers
arc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εχεις μεταλλικό σασί, οπότε άκυρο το προηγούμενο. Τι θα κοίταζα/έκανα εγώ (τυχαία σειρά): Στο router θα εβαζα καρφωτό wifi channel και σίγουρα κάτω απο 11 Θα περνούσα και πάλι τους drivers της wifi κάρτας Μήπως εχει κολλήσει ο router (επανεκκίνηση ή και reset του router) Θα έβαζα καρφωτή ip στην ασύρματη κάρτα του υπολογιστή. Θα έκανα ένα καλό scan με antivirus ΚΑΙ antimalware (μήπως εχεις κολλήσει κάτι που πάει πειράζει τη σύνδεση) Αν είχα κρυπτογράφηση wep στο router, θα την έκανα wpa2 και θα αλλαζα κωδικό, μήπως κάποιος γείτονας (wanna be hacker) μου κάνει disconnections για να σπάσει το wep κωδικό (ειναι αρκετά τραβηγμένο σενάριο, αλλά αν δεν είναι κάτι απο τα παραπάνω, τοτε πάμε σε πολύ «μπερδεξιάρικα» σενάρια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα