Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια χρησιμοποιώ πάρα πολυ καιρο το mediaget για torrents. Σήμερα που ανοιξα το λαπτοπ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, οσο είναι ανοιχτό το mediaget δεν έχω ιντερνετ σε κανέναν browser μου. Όταν το κλείνω, το ιντερνετ δουλεύει μια χαρα. 

α) το πρόβλημα γίνεται και ας μην κατεβάζω τίποτα

β) όταν κατεβάζω, το mediaget κατεβάζει κανονικά. Αρα δεν κόβεται τελείως το ιντερνετ παρα μόνο στους browsers.

Δημοσ.

Τωρα δοκιμασα και με utorrent. Και εκει κανει το προβλημα αλλα οχι τοσο συχνα

Τωρα παρατηρησα οτι το κανει σε ολο το δικτυο. Δηλαδη αν εχω ανοιχτο τορεντ client στο σταθερο υπολογιςτη και επαναλαμβανω χωρις να ξεσκιζει την ταχυτητα καποιο τορεντ (ουτε download oute upload), ουτε στο ipad δεν μπορω να ανοιξω μερικες σελιδες.

Υ.γ. Προσφατα αλλαξα απο forthnet σε oτε και αλλαξα και τα ρουτερ. Δεν ξερω αν παιζει εκει κατι.

Δημοσ.

πρέπει να ρυθμίσεις τα όρια των συνδέσεων στα torrent. Ψάξε για ρύθμιση που να λέει "Number of connections" ή κάτι τέτοιο.

Φίλε μου είχες δίκιο. έβαλα όριο στο download 1mb/sec και λύθηκε το πρόβλημα. Το περίεργο είναι οτι είχε πρόβλημα και χωρίς να κατεβάζω αλλά αφού λύθηκε τεσπα.

Δημοσ.

Βασικά πρέπει να μαζέψεις το upload στα μισά ή στα 2/3 της ταχύτητας upload που έχει η γραμμή σου.

Μετά από τις ρυθμίσεις του ut (επιλογές->εύρος ζώνης) κατέβασε και τα τρία στο Αριθμός συνδέσεων στα μισά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...