black_rabBiT Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Με πήραν πριν από λίγο από το 2310598800. Γκουγκλάρω και βρίσκω αυτό: http://www.connectingline.gr/ Με έχουν πάρει διάφορα ΝΟΥΜΕΡΑ κατά διαστήματα είτε τέτοιοι καραγκιόζηδες είτε από την Vodafone, τάχα μου να με ενημερώσουν ή να μου πουλήσουν ή ή ή. Πλέον δεν το σηκώνω σε κανέναν τους το κλείνω στη μούρη. Αυτό που θέλω να μάθω είναι, α) γιατί μας σπάνε τα παπάρια; Τι τους κάναμε; Ποιανού αμαρτίες πληρώνουμε; και β) που στο διάολο βρίσκουν τα τηλέφωνα μας; Ποιος τους τα δίνει; Τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό; Δεν γουστάρω ρε να με παίρνει ο κάθε καραγκιόζης τηλέφωνο. Καλημέρα. Let the trolling begin.
_chris_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 δεν είναι ότι τους έχεις κάνει κάτι. πελάτες ψάχνουν και όπως γίνανε τα πράγματα κάνουν τα πάντα για να τους βρούνε. οπότε δε θα το βάλουν κάτω εύκολα και θα εξακολουθούν να σε/μας πρήζουν. και να σταματήσουν κάποιοι θα εμφανιστούν κάποιοι άλλοι. και επειδή εκεί που δουλεύω εκτός των άλλων πρήζουμε κι εμείς κόσμο με τηλέφωνα για να "πουλήσουμε"... πολλά στοιχεία τα έχουμε από παλαιότερους πελάτες στοιχεία έχουμε πάρει από άλλες επιχειρήσεις που συνεργαζόμαστε. επίσης με ψάξιμο ακόμα και απο αγγελίες. και τέλος εντελώς τυχαία. γενικά πολλές επιχειρήσεις, ανάλογα και το είδος πάντα, δεν αφήνουν κανένα όνομα-τηλέφωνο να πάει χαμένο. και επίσης να ξέρετε ότι πολλές φορές που δίνετε κάπου τα στοιχεία σας αυτά μεταβιβάζονται και αλλού. δε πα να λένε για προσωπικά δεδομένα... τρίχες το έχω δει απο τη δουλειά μου. λίστες με στοιχεία να κάνουν βόλτες 1
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Θυμάσαι την τελευταία φορά που ανανεωσες το συμβόλαιο σου και δεν είπες πως δεν θελεις να αναγράφεται το τηλέφωνο σου στους καταλόγους; Ή την τελευταία φορά που το χρησιμοποίησες για την εγγραφη σου καπου; Ε αυτό.
black_rabBiT Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Εννοείς την ώρα που το δηλώνεις όταν αγοράζεις αριθμό; Είναι ένα πρόσφατο καρτοκινητο το οποιο δεν είναι στο όνομα μου, το χρησιμοποιώ εγώ. Δεν τον έχω βάλει πουθενά και σε καμία εγγραφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα