Προς το περιεχόμενο

Η Sony αναμένει τις απώλειες της να τετραπλασιαστούν εξαιτίας της Sony Mobile Communications


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Sony δημοσιοποίησε τις προβλέψεις για το οικονομικό έτος, και από ότι φαίνεται τα νέα είναι άσχημα. Η εταιρεία περιμένει τις ζημίες της να τετραπλασιαστούν, κυρίως εξαιτίας του τμήματος Sony Mobile Communications.

To καλοκαίρι του 2014, η εταιρεία αξιολόγησε τη θέση της στη κατηγορία των mid-range smartphones, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο καλά όσο περίμενε. Ως αποτέλεσμα, η Sony αναμένει το τμήμα Sony Mobile Communications της να παρουσιάζει ζημιές σχεδόν €1.3 δισεκατομμυρίων για το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο.

 

Οι απώλειες είναι πολλές, και η εταιρεία αναμένεται να αναθεωρήσει και να επανεκτιμήσει τη στάση της στην αγορά των smartphones. Από εδώ και πέρα δεν αναμένεται να επιδιώξει τη κάθετη αύξηση των πωλήσεων της, αλλά αναμένεται να επικεντρωθεί στη μείωση του ρίσκου, στη μεταβλητότητα και στην επιστροφή σε σταθερά κέρδη.

 

Για να καταστήσει κάτι τέτοιο δυνατό, η Sony θα μειώσει τη παρουσία της στη mid-range κατηγορία, ενώ αναμένεται να αλλάξει στρατηγική σε ορισμένες γεωγραφικές περιοχές. Αν και δεν αποκαλύφθηκαν συγκεκριμένα στοιχεία για τη στρατηγική της, η εταιρεία από ότι φαίνεται θα εστιάσει περισσότερο στη high-end κατηγορία των smartphones (οι Κινέζοι κατασκευαστές έχουν ασκήσει τρομερές πιέσεις στις κατηγορίες low-end και mid-range). Η Ιαπωνική εταιρεία ελπίζει τα Sony Xperia Z3 και Xperia Z3 Compact να τη βοηθήσουν να εκπληρώσει τους στόχους που έχει βάλει για το μέλλον.

 

Link.png Site: GSMArena

Link.png Site: Engadget


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι εταιρεία που εχει βάλει "πόδι" σε αρκετά μέτωπα. Λογικό είναι με τον ανταγωνισμό που υπάρχει αυτή την στιγμή στα κινητά να θέλει να επαναπροσδιορίσει την στάση της. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τους φαγανε οι Κινεζοι :P Αφου θα εστιασει σε high end συσκευες εγω σκεφτομαι πως π.χ. θα αγορασει πολλους snapdragon 805 ας πουμε και θα ερθει πιο φθηνα το κομματι, αρα και μειωμενες τιμες στα προιοντα( ; ).. LETS HOPE SO :D

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομιζω οτι λογω των ζημιων και του ανταγωνισμου, σεμερικα χρονια θα αποσυρθει τελειως απο τα smartphone. Εχει μεινει πολυ πισω σε πωλησεις για να επιβιωσει απο samsung, apple, κινεζους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ ένα z3 σκοτωμένο κάτω από τα 300 άνετα το χτυπούσα πάντως

 

Δυστυχώς η sony έκανε κακό όνομα τα προηγούμενα χρόνια και στο android είχε άσχημη πορεία (και όχι άδικα βέβαια).

 

Πλέον παρόλο που έχει αρχίσει να σοβαρευεται και παρόλο που βγάζει αξιόλογες συσκευές έχει το κακό όνομα να την ακολουθεί. Κάνει βέβαια ακόμα μερικές αηδίες, αλλά έχει πολύ καλές προτάσεις σε σχέση με αρκετό από τον ανταγωνισμό που πουλάει αρκετά περισσότερο.

 

Μακάρι να το γυρίσει όπως έκανε η lg, γιατί δεν είναι καλό να μειώνονται οι επιλογές μας

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά η Sony πρέπει να ανανεωθεί στα κινητά!

 

Τόσο στην εξωτερική εμφάνιση (βλέπε όλες τις συσκευές της που είναι ίδιες με γωνίες κλπ) όσο και στο περιβάλλον του λειτουργικού που έχει μείνει σε συγκεκριμένο στυλ με μικροαλλαγές..

 

Χρειάζεται ριζική ανανέωση. Και στο ντιζάιν και σε θέματα launcher κλπ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ολα τα κινητα ενα σχεδιο. Αναβαθμισεις ποτε και σε μερικα τηλεφωνα τα εκανε πολυ πολυ χειροτερα. Υπερτιμολογιση και μηδενικη καινοτομια.

 

Η πιο ειπωμενη ατάκα στα φορουμ για κινητα ειναι "ποτε ξανα σονυ". Ας προσεχε. Θα τα παρατησει σε 2 χρονια μαξ... Κλασσικη σονυ.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...