Coursal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας φίλοι μου στο ίντερνετ. Πήγα με το καλό στην σχολή για εγγραφή έτσι καμπόσος και ψάρακλας συνάμα, για να καταλάβω εν τέλει πως αν εξαιρέσεις τα βασικά, δεν ξέρω ΧΡΙΣΤΟ από τις διαδικασίες που έχω να περάσω. Αν δεν κάνω λάθος τα μαθήματα ξεκινούν 29 του μήνα, όπου πρέπει να πάω γραμματεία να μου δώσουν τους κωδικούς μου, τώρα πως θα μου το δώσουν δεν ξέρω, και λίγο με νοιάζει, αν και θα έπρεπε. Αυτό που δεν είχα καθόλου υπ' όψην ήταν η φοιτητική λέσχη και η σίτιση, όπου μέσα σε ένα τόσο σκατά καλοκαίρι δεν βρήκα χρόνο να ψάξω (αν και σήμερα διαβάζω πως η λέσχη έβαλε λουκέτο λόγω του σχεδίου Αθηνά or sth). Βασικά, τι κάνω στην λέσχη και τι ρόλο παίζει στις σπουδές μου; Ένα άλλο θέμα είναι τα βιβλία που όπως μου είπαν τα παίρνω από βιβλιοπωλεία (δωρεάν;; φαντάζομαι με κάποιο χαρτί ή κουπόνι, αλλά δεν ξέρω πότε. Και αυτά είναι λίγα που όσα αγνοώ. Ο λόγος που ρωτάω εδώ είναι γιατί η μόνη βοήθεια που βρήκα ήταν από έναν ΔΑΠίτη που μέσω αρμένικης βίζιτας έκανε σαφές πως όλα περνούν από μέρος του, κι εγώ δεν γουστάρω να του ζητήσω τίποτα ή να έχω κάποιο νταραβέρι με αυτόν ή το συνάφι του. Χελπ μι, αγαπητοί μελλοντικοί άνεργοι Fxaristo fouliniaaaa muuuu :*
mr.boor Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ειπες το κυριότερο σε ποια σχολή είσαι για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε καλυτερα. Δεν είναι τόσο πολύπλοκα τα πραγματα όσο σου φαίνονται. Αποστολή από το HM2013023 με τη χρήση Insomnia App
Coursal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ειπες το κυριότερο σε ποια σχολή είσαι για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε καλυτερα. Μηχανικών Πληροφορικής.
slipknot Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό που δεν είχα καθόλου υπ' όψην ήταν η φοιτητική λέσχη και η σίτιση, όπου μέσα σε ένα τόσο σκατά καλοκαίρι δεν βρήκα χρόνο να ψάξω (αν και σήμερα διαβάζω πως η λέσχη έβαλε λουκέτο λόγω του σχεδίου Αθηνά or sth). Βασικά, τι κάνω στην λέσχη και τι ρόλο παίζει στις σπουδές μου; Στη λέσχη έχεις τη δυνατότητα να σιτίζεσαι, αλλά συνήθως πρέπει πρώτα να κάνεις αίτηση στο γραφείο σπουδαστικής μέριμνας για να ελεγχθεί αν πληρείς τις προϋποθέσεις. Ψάξε στην ιστοσελίδα του τμήματος σου αν έχει ανέβει σχετική ανακοίνωση, διαφορετικά απευθύνσου στον υπεύθυνο του γραφείου. Ένα άλλο θέμα είναι τα βιβλία που όπως μου είπαν τα παίρνω από βιβλιοπωλεία (δωρεάν;; φαντάζομαι με κάποιο χαρτί ή κουπόνι, αλλά δεν ξέρω πότε. Κάθε εξάμηνο κάνεις δήλωση για συγγράμματα στην πλατφόρμα Εύδοξος. Οι δηλώσεις ανοίγουν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες (βγαίνει ανακοίνωση) και υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο για τη δήλωση, όπως και για την παραλαβή τους από βιβλιοπωλεία ή άλλους χώρους διανομής. Τους κωδικούς που θα σου δώσουν από τη γραμματεία θα τους χρησιμοποιήσεις ακριβώς εκεί, αλλά και σε άλλες σχετικές υπηρεσίες, ό,τι παρέχει το τμήμα σου.
Makaros1994 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Η λέσχη είναι εστιατόρειο για φοιτητές. Εγώ πχ που σπουδάζω στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, κάνω τα χαρτιά μου μόλις βγει ανακοίνωση στη σελίδα του ΑΤΕΙΘ (σου λέει τι χρειάζεσαι, τις προϋποθέσεις και προθεσμία) και αν δικαιούσε σου δίνουν μια κάρτα που πας και τρως δωρεάν, τις ώρες που λειτουργεί. Το φαγητό μη νομίζεις ότι είναι τίποτα γκουρμέ, αλλά αν μένεις κοντά ή είσαι όλη μέρα στο ΤΕΙ βολεύει άπειρα!Μπορείς επίσης να φας στη λέσχη, χωρίς να είσαι φοιτητής, πληρώνοντας το αντίστοιχο ποσό.Τα βιβλία συνήθως τα δηλώνεις μέσω ίντερνετ, σου στέλνεται τηλεφωνικά ένας κωδικός και πας στο βιβλιοπωλείο με το πάσο και τον κωδικό σου και τα παραλαμβάνεις. Νομίζω πως έτσι είναι σε όλες τις σχολές, αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Pantelwolf Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε συ ΟΡ, μηχανικων πλ. ΠΟΥ? η κάθε σχολή έχει δικούς της κανόνες.. 1
Coursal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε συ ΟΡ, μηχανικων πλ. ΠΟΥ? η κάθε σχολή έχει δικούς της κανόνες.. ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, εκεί που ήταν το ΤΕΙ Λαμίας παλιά. Άσε. Κάθε εξάμηνο κάνεις δήλωση για συγγράμματα στην πλατφόρμα Εύδοξος. Οι δηλώσεις ανοίγουν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες (βγαίνει ανακοίνωση) και υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο για τη δήλωση, όπως και για την παραλαβή τους από βιβλιοπωλεία ή άλλους χώρους διανομής. Τους κωδικούς που θα σου δώσουν από τη γραμματεία θα τους χρησιμοποιήσεις ακριβώς εκεί, αλλά και σε άλλες σχετικές υπηρεσίες, ό,τι παρέχει το τμήμα σου. Ααααα, φαντάζομαι αυτό ισχύει και για ΤΕΙ. Άρα φαντάζομαι πρέπει να παρακολουθώ για την ανακοίνωση. Δατς κουλ! Το φαγητό μη νομίζεις ότι είναι τίποτα γκουρμέ, αλλά αν μένεις κοντά ή είσαι όλη μέρα στο ΤΕΙ βολεύει άπειρα! Μπορείς επίσης να φας στη λέσχη, χωρίς να είσαι φοιτητής, πληρώνοντας το αντίστοιχο ποσό. Δεν περίμενα και κανένα σαντομπριάμ πωςτολένε αυτό με σως αστακού και να ακούγεται ο άνηθος Εξάλλου πιο άσχημα από εμένα δεν θα μαγειρεύουν, σίγουρα. Δεν ξέρω αν μπορώ ακόμη να μετακομίσω εκεί, οπότε θα πηγαινοέρχομαι που θα πηγαινοέρχομαι, να έχω τουλάχιστον κάπου να φάω στο μεταξύ.
slipknot Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Ααααα, φαντάζομαι αυτό ισχύει και για ΤΕΙ. Άρα φαντάζομαι πρέπει να παρακολουθώ για την ανακοίνωση. Δατς κουλ! Ναι, καλό είναι να ελέγχεις για ανακοινώσεις κάθε τόσο. Αμφιβάλλω ότι θα κάνετε δηλώσεις συγγραμμάτων σύντομα (μέσα στον επόμενο μήνα) όμως.
Coursal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή την μέρα που πήγα μέχρι για εκεί για την εγγραφή, μου έλειπαν τότε κάποια δικαιολογητικά για την λέσχη, ξέρει κανείς μήπως μου ζητήσουν τίποτα άλλο τρελό ξέρω γω; Μην πληρώνω τρένα άδικα.
Makaros1994 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Πάρε τηλέφωνο και ρώτα για σιγουριά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα