Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,ο τιτλος φανταζομαι τα λεει ολα.....ξερετε καμια ομαδα ποδοσφοιρου που να εδρευει στο κεντρο της Αθηνας και να ζητει νεους για να καλυψει καμια θεση?Δεν βρισκουμε που δεν βρισκουμε δουλεια(οντας φοιτητης) ας μην καθομαι και ξυνομαι μεχρι να καταληξω τοφαλος(και ανεργος)... :-D

Δημοσ.

με τον πανιωνιο και τον φωστηρα(καισαριανης) πως μπορω να ερθω σε επικοινωνια(εχω και υψηλο κασε)?  :ph34r:

Δημοσ.

με τον πανιωνιο και τον φωστηρα(καισαριανης) πως μπορω να ερθω σε επικοινωνια(εχω και υψηλο κασε)?  :ph34r:

Γιατί δεν πας Ολυμπιακό; Παίζει και Champions league..

• Like 5
Δημοσ.

Δεν κατέχω πολλά από τον χώρο, αλλά όταν λες για ερασιτεχνική ομάδα, εννοείς κάποια επίσημη ομάδα που να είναι στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ή απλά μια ομάδα που δημιουργήθηκε από διάφορους τυχαίους που απλά ήθελαν να παίζουν μπάλα;

Δημοσ.

Δεν κατέχω πολλά από τον χώρο, αλλά όταν λες για ερασιτεχνική ομάδα, εννοείς κάποια επίσημη ομάδα που να είναι στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ή απλά μια ομάδα που δημιουργήθηκε από διάφορους τυχαίους που απλά ήθελαν να παίζουν μπάλα;

Εννοω μια ομαδα με μια υποτυπωδη οργανωση που καθε σαββατοκυριακο να παιζει ενα ματσακι και να χει 2 προπονησεις μεσα στην εβδομαδα.Ξερει κανενας εαν η ΑΣΣΟΕ εχει ομαδα ποδοσφαιρου οπως εχουν πολλα πανεπιστημια της ελλαδας ξερω γω?

Δημοσ.

Νομίζω όλα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ έχουνε κάποιες ομάδες, τώρα για τα αθλήματα συγκεκριμένα δεν γνωρίζω. Καλή ιδέα πάντως αλλά πρέπει να είσαι σπουδαστής εκεί για να σε πάρουν.

Δημοσ.

Νομίζω όλα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ έχουνε κάποιες ομάδες, τώρα για τα αθλήματα συγκεκριμένα δεν γνωρίζω. Καλή ιδέα πάντως αλλά πρέπει να είσαι σπουδαστής εκεί για να σε πάρουν.

E γι'αυτο το ανεφερα,επειδη ειμαι!

• Like 1
Δημοσ.

^έχει αλλά ψιλοαμπαλοι απ ο,τι θυμάμαι(ποσά τους είχαμε βάλει δε θυμάμαι) Επισης και ενδοπανεπιστημιακες ομάδες παίζουν(λοχρη. vs Δετ vs οικονομικο κτλ.)

Τέλος υπάρχει και το unileague (googlare )όπου κατεβαζεις. δίκη σου ομάδα με φιλους.

Δημοσ.

^έχει αλλά ψιλοαμπαλοι απ ο,τι θυμάμαι(ποσά τους είχαμε βάλει δε θυμάμαι) Επισης και ενδοπανεπιστημιακες ομάδες παίζουν(λοχρη. vs Δετ vs οικονομικο κτλ.)

Τέλος υπάρχει και το unileague (googlare )όπου κατεβαζεις. δίκη σου ομάδα με φιλους.

Το θεμα ειναι να μην πληρωνω ρε φιλε.Αυτη η μαλακια που πρεπει να πληρωνεις για μπαλιτσα(για να κανεις την κα**α σου ειναι μαλακια)....ελεος δηλαδη.Παντως,εαν εχει μια χαρα εκει θα απευθυνθω(στην ομαδα του πανεπιστημιου εννοω)!

Δημοσ.

Ποιός σου είπε οτι πληρώνεις?

Μόνο στο unileague πληρώνεις,αλλα κι εκεί λογικό το 5ευρω καθότι έχει διαιτητή και τα σχετικά.

Αλλα γενικότερα τίποτα δεν είναι τσαμπα σ' αυτή τη ζωή.Δλδ αν πας σε μια τοπικη ομάδα,πιστεύεις οτι τις εμφανίσεις/καλτσες/επικαλαμιδες δε θα τις πληρώσεις εσυ? Εκτός κι αν πιστεύεις οτι είσαι Ριβάλντο και πρέπει να σε πληρώνουν κιολας...

Δημοσ.

Ποιός σου είπε οτι πληρώνεις?

Μόνο στο unileague πληρώνεις,αλλα κι εκεί λογικό το 5ευρω καθότι έχει διαιτητή και τα σχετικά.

Αλλα γενικότερα τίποτα δεν είναι τσαμπα σ' αυτή τη ζωή.Δλδ αν πας σε μια τοπικη ομάδα,πιστεύεις οτι τις εμφανίσεις/καλτσες/επικαλαμιδες δε θα τις πληρώσεις εσυ? Εκτός κι αν πιστεύεις οτι είσαι Ριβάλντο και πρέπει να σε πληρώνουν κιολας...

Toν ελαχιστο αυτο εξοπλισμο τον διαθετει ο καθενας.....να  σ πω απο ο,τι εχω καταλαβει γινεται κατι σαν πανεπιστημιακο πρωταθλημα στην Αθηνα και γινονται αγωνες καθε εβδομαδα?(δεν αναφερομαι στο unileague)

Δημοσ.

^έτσι πάει στο επίσημο πρωτάθλημα μεταξύ πανεπιστημίων.

Π.χ. ΕΜΠ Vs ΑΣΟΕΕ vs ALBA και τα σχετικά....

Στο ενδοπανεπιστημιακο είναι πιο φλου τα πράγματα. Δηλαδή κανονιζετε μεταξύ σας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...