Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον σημερα το πρωι ελαβα μυνημα στο κινητο απο +447781470659(στο ιντερνετ λενε οτι ειναι χακερ) και μου λεει να αλλαξω τον κωδικο μου στο hotmail γτ ειπαρχει ενα "προβλημα"  και στο hotmail δν μπορω να μπω γτ μου λεει καποιος αλλος προσπαθει να κανει log in . Οταν παω να κανω ανακτηση με activation code ο κωδικος μου ερχεται παλι απο αυτον τον αριθμο και φοβαμαι να τον χρησιμοποιησω.

εχω κολλήσει ιο στο πσ ? πρεπει να κανω φορματ ?

Υπαρχει κατι που μπορω να κανω ??? να μιλησω με την hotmail ? εχουμε κανενα τηλεφωνο ? ΒΟΗΘΕΙΑ !!

Δημοσ.

οταν λες καμια κινηση με το τηλεφωνο τι εννοεις ακριβως ? να μην περνω τηλεφωνα και ετσι ??? οτι μου στελνει το αγνοω...μου λεει να βαλω στοιχεια σε ενα σαιτ αλλα δεν τα βαζω.

Εγω δεν εχω καταλαβει.

Εχει τα στοιχεια μου η τωρα προσπαθει να τα μαθει ??

Δημοσ.

Απλα εχω τρομαξει και μου φαινεται οτι καθε σαιτ που μπαινω ειναι φτιαγμενο ετσι ωστε να με χακαρουν και γιαυτο ηρθα εδω !

πωωω μπηκα απο αλλο μαιλ και τωρα μου λεει το ιδιο πραγμα και εκει !

Δημοσ.

κάνε αυτά που λέει το κομάτι If you've been hacked yourself.

στο λινκ που σου έδωσα.

Δεν δίνεις προσωπικά στοιχεία απλά ένα δεύτερο μέϊλ, σου στέλνουν απάντηση και κάνεις επιβεβαίωση.

Φοβαμαι να βαλω δευτερο μαιλ και μετα να κανω log in γτ μολις τωρα πηγα να μπω απο ενα αλλο μαιλ και ολα ωραια την πρωτη φορα αλλα μετα μου ελεγε οτι και στο πρωτο μαιλ...

EDIT : Εχω κολλησει ιο στον υπολογιστη ?? η αλλιως το κανει ?? γτ αμα ειναι στο πσ καλυτερα να το κλεισω και να παω αλλου !

Δημοσ.

Καλημέρα φιλε, καλα είναι να μην απαντησεις σε τηλ. Ενας φιλος είχε αναλογο προβλημα και χρειαστηκε να επικοινωνησει με το hotmail (e-mail). Τωρα που το σκεφτομαι και αυτος hotmail ειχε. Λετε να παιζει τπτ?
Φιλικα!

Δημοσ.

Καλημέρα φιλε, καλα είναι να μην απαντησεις σε τηλ. Ενας φιλος είχε αναλογο προβλημα και χρειαστηκε να επικοινωνησει με το hotmail (e-mail). Τωρα που το σκεφτομαι και αυτος hotmail ειχε. Λετε να παιζει τπτ?

Φιλικα!

Δεν με εχουν παρει τηλ. αλλα θα του κανω φραγη εξαλλου.Κανενα τηλεφωνο υπαρχει ? γτ πραγματικα δεν ξερω τι να κανω !!

EDIT : ΜΗΠΩΣ ξερει κανεις αν τελικα εχω ιο στον υπολογιστη ? ετσι τα βρισκουν αυτα ?

Δημοσ.

Κανείς δε μπορεί με σιγουριά να σου πει αν έχεις κολλήσει ιο ή κάποιο άλλο κακόβουλο λογισμικό. Από τις συγκεχυμένες πληροφορίες που δίνεις φαίνεται ότι κάτι πρέπει να κυκλοφορεί. Καλύτερα να το πας σε τεχνικό ή σε κάποιο γνωστό που να γνωρίζει.

Δεν με εχουν παρει τηλ. αλλα θα του κανω φραγη εξαλλου.Κανενα τηλεφωνο υπαρχει ? γτ πραγματικα δεν ξερω τι να κανω !!

EDIT : ΜΗΠΩΣ ξερει κανεις αν τελικα εχω ιο στον υπολογιστη ? ετσι τα βρισκουν αυτα ?

Δημοσ.

Κανείς δε μπορεί με σιγουριά να σου πει αν έχεις κολλήσει ιο ή κάποιο άλλο κακόβουλο λογισμικό. Από τις συγκεχυμένες πληροφορίες που δίνεις φαίνεται ότι κάτι πρέπει να κυκλοφορεί. Καλύτερα να το πας σε τεχνικό ή σε κάποιο γνωστό που να γνωρίζει.

Ξαφνικα τωρα μπορω να μπω στο αλλο μαιλ ... λες να μου φανηκε απο τον πανικο ?

Μηπως ξερεις αν τελικα αυτος ΕΧΕΙ τα στοιχεια μου η τωρα προσπαθει να τα μαθει ..

Δημοσ.

Μην σε πιανει πανικος. Κανε αυτα που σου λενε τα παιδια και αν θες να εισαι 100% σιγουρος βρες ενα αλλο κομπουτερ απο κανενα φιλο σου να τα κανεις απο εκει και μετα τσεκαρε το δικο σου για ιους - trojans κτλ

Δημοσ.

Αυτο το hotmail εχει καταντήσει αηδία

Πραγματικα ομως !! Να φανταστω σου εχει συμβει κατι παρομοιο η εχεις ακουσει πολλα ?

Μην σε πιανει πανικος. Κανε αυτα που σου λενε τα παιδια και αν θες να εισαι 100% σιγουρος βρες ενα αλλο κομπουτερ απο κανενα φιλο σου να τα κανεις απο εκει και μετα τσεκαρε το δικο σου για ιους - trojans κτλ

Εχω δεν εχω προβλημα να του κανω ενα ολικο φορματ αλλα εχω εναν 2ο σκληρο που τον εχω κανει encrypted με bitlocker και σκεφτομαι .. πες οτι κανω φορματ ... ο ιος(κτλ.) μπορει να εχει παει στον αλλο σκληρο με αποτελεσμα να μην διαγραφτει ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...