kavaliotis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Παιδια μου δωσανε ενα HUB, το Allied Telesyn CentreCOM Micro Hub (AT-RH509BE) που υπαρχει εδω http://www.alliedtelesyn.co.uk/product/RH509BE αλλα ειναι σκετο, δηλαδη ουτε καλωδια ουτε τιποτα.. Θελω να το συνδεσω σε μια "πριζα" σε ενα γραφειο που εχει ηδη δικτυο και εχει ενα υπολογιστη εκει μεσα. Τι χρειαζομαι? Ιντερνετ εχει ολο το κτιριο (παν/μιο) και απλα θελω να βαλω αλλο ενα PC εκει μεσα και να εχουνε ιντερνετ και τα 2 PC με κυριο το δικο μου που θα ειναι server και θα ειναι συνεχεια ανοιχτο. Σιγουρα θελω εναν φορτιστη για να το συνδεσω με το ρευμα και σιγουρα 2 network καλωδια, τι αλλο θελω? Εκεινη η υποδοχη που ειναι σαν πριζα κεραιας στην ακρη, τι ειναι? Τωρα συνδεεται το 1 PC απο την πριζα και συνδεεται κατευθειαν με ενα RJ45 καλωδιακι, εγω πως θα συνδεσω το HUBακι ωστε να εχουν και τα 2 PC ιντερνετ? Επειδη το 1 PC (οχι το δικο μου) δεν θα ειναι συνεχεια ανοιχτο, θα παιζει κανενα ρολο? Το δικο μου θα ειναι συνεχεια.. Ευχαριστω εκ των προτερων...
damn3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 dokimase na baleis to rj45 pou bgainei apo tin priza sto hub kai apo to hub me dyo kalwdia se kathe pc. mipws i ypodoxi "keraias" einai i ypodoxi BNC gia pio palia dyktia.
ennatos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2003 Sigoura i ipodoxi einai BNC. To problima pou mporei na exeis omos einai ta PC pou einai sto ktirio na pairnoume internet meso login se server, i me diko tous static IP entos diktiou. Opote kai ta dio mixanimata pou tha sindeseis prepei na exoun diko tous login. Ti leitourgiko tha trekseis?
kavaliotis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Φιλε στο 1ο εχω 98 και στο δικο μου ΧΡ, το ΙΡ και των 2 ειναι το ιδιο και δεν χρειαζεται να κανεις login, απλα συνδεεις πχ το 2ο μηχανημα (το δικο μου) στην πριζα και βαζω τις ρυθμισεις της καρτας και μπαινει ιντερνετ... Αλλα εκεινη την στιγμη δεν ειναι το αλλο μηχανημα (το 1ο) ιντερνετ γιατι βγαζω το καλωδιο απο την πριζα και βαζω το δικο μου...Για αυτο και ηθελα το hub...
damn3 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 ti rythmiseis bazeis stin karta? to ip? sou exoun dwsei alloi tis rythmiseis?
MyLord Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 An to ip kai ton dio ipologiston einai to idio kai ta sindesis taftoxrona sto diktio tha sou vgalei dieneksi. O pio efkolos tropos gia na petixeis auto pou thes einai isos h egkatastasi mias defteris kartas diktiou pano se kapio apo ta dio pc kai na to rithmiseis etsi oste na dinei inet sto deftero. An iparxei kati pio efkolo as to pei kapios na mathenoume!
doorsfun24 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 poly swsti apantisi,epeidi exw dyktio spiti moy,tha prepi na exoyn kai oi ta dyo pc karatadyktioy,na anagnvrisei to dyktio metaksi twn dyo pc,sto ena tha baleis oles tis rithmiseis poy soy exoyn dwsei apo to panepisthmio,ip,dns server ktl,kai tha kaneis share thn syndesi ayth gia to allo pc wste na exeis internet kai stoys dyo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.