Orpheas1992 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δυομιση χιλιαρικα χαλαρα το κοβω....holy shit 1
Hyphen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 χωρις να κανω την μετατροπη cpu mobo ram πρεπει να ειναι σε ευρω γυρω στα 1100-1200 1
Hyphen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 περίπου 2500 Παναγια μου! Αντε κολοδουλευτο! 2
rowain Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μπηκε και καταλληλο psu. Πολυ ωραια Το συγκεκριμενο μηχανημα ειναι απλα γομαρι με ολη την εννοια της λεξης. Σε καθε εργασια θα πεταει. Αυτα ειναι. Καλοδουλευτο οντως. 1
Maktro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 μήπως να ανεβάσουμε λίγο το budget? 1
Millennium Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία. 1
onty Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Και γω θελω να μου προτεινετε ενα πυργο με 5.500 ευρω. Και σε 2-3 σελιδες μπορει να αλλαξω γνωμη και να πω οτι ανεβαινει το ποσο στα 8.000 ρικα και θελω και ενα τζετ σκι μαζι 1
Maktro Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Και γω θελω να μου προτεινετε ενα πυργο με 5.500 ευρω. Και σε 2-3 σελιδες μπορει να αλλαξω γνωμη και να πω οτι ανεβαινει το ποσο στα 8.000 ρικα και θελω και ενα τζετ σκι μαζι τον 5500 δραχμών σε κόβω σε 2-3 σελίδες θα ανεβούμε στις 8000 δραχμές και θα πάρεις και δώρο και ένα χαλασμένο πλυντήριο!! ευκαιρία, τι λες?
onty Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Παρε ενα ps4 με 400ε να σωθεις και τα ρεστα ενα βραδυ στο μεγαλη βρετανια με 10 2 μετρες κωλ πολυτελειας και θα το θυμασαι μια ζωη!
Maktro Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 2 ps4 θα έπαιρνα.. ένα για εμενα και ένα για την μάνα μου..η μπορεί της να έπαιρνα κανένα νιντέντο (y) τέσπα :P δεν είναι για εμενα το pc.. εξού και οι 3 σελίδες, όταν ένας άνθρωπος δεν ξέρει καλά από αυτά τα πράματα και του ζητάει ένας φίλος του να τον βοηθήσει εγώ πολύ απλά θα πάω σε ένα forum και θα ζητήσω βοήθεια.. αλλα άμα σκάει τόσα λεφτά πρέπει να είσαι προσεχτικός και να χεις λίγο την προσοχή σου όσο μπορείς τι σου λένε οι άλλη γιατί 1δεν είναι δικά μου τα φράγκα και 2 και δικά μου να ήτανε τόσα λεφτά πρέπει να αξιοποιηθούν με προσοχή.. και κάρτα γραφικών του 98 να μου βγάλεις τώρα εδώ μπροστά μου και την βάψις μαύρο με κόκκινο.. θα πω τι καινούργιο τέρας βγάλανε τα θηρία πάλι? απλά μετά ήθελε i7 ο φίλος μου και είπαμε yolo! δεν είναι ότι τώρα που τα δώσε, μπορεί να χρειαστεί να πουλήσει το παπάκι του η να κόψη λίγο το φάει και τις βόλτες..
onty Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Καλα οκ. Ακου να σου πω συμβουλη. Σου ειπαν κατι πιο πανω και ειναι κανονας. Για να εχει ο φιλος σου το καλυτερο μηχανημα που θα αξιοποιησει αυτος στο επακρο γκειμινγκ θα δωσει 1200ευρω και παλι ειναι υπερβολη. Τα παραπανισια ειναι ανωφελα για το ματι του. Δεν θα δει διαφορα. Οποτε σαν φιλος του πες του να δωσει τοσα, και τα ρεστα τα δινει σε 2χρονια για να ειναι και παλι τοπ! Αυτα... Με λιγα λογια αν εχεις αμαξι 1000 αλογα και 1200 , δεν θα καταλαβεις την διαφορα.. μονο ενας πιλοτος σε ιδανικη πιστα...αυτα 1
Maktro Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 του είπα.. του έστειλα και links με παρόμοια πράγματα που είπες και εσύ.. δεν τον ένοιαζε.. τέσπα, τα λέμε σε μερικές εβδομάδες για την ανάλυση του oc σε κάποιο άλλο θέμα :P καλή συνεχεια και καλο χειμώνα
rowain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Όντως αν θέλει ντε και καλά τέτοιο τέρας για gaming και του έχει καρφωθεί στο μυαλό, δεν έχεις ελπίδες για προσηλυτισμό Θα πάει χαμένο πάντως μόνο για gaming. Είναι ότι πρέπει για άλλα πράγματα τούτο. Όπως και να χει όμως, καλές αγορές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα