Προς το περιεχόμενο

Νέο website για android smartphones

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό είναι το νέο μου website για smartphones, tablets και άλλες συσκευές αποκλειστικά με λειτουργικό Android. Μπορείτε να διαβάσετε πλήρεις παρουσιάσεις (δικές μου, φίλων, ή αναγνωστών ή να στείλετε μία δική σας) από συσκευές που έχουμε δοκιμάσει ή αγοράσει, συγκριτικά άρθρα για smartphones ή tablets, με περισσότερες λεπτομέρειες για την Κινέζικη αγορά. Υπάρχουν φυσικά και τα τελευταία νέα για όλα τα smartphones των γνωστών εταιρειών. 

Πείτε μου τη γνώμη σας, ή αφήστε κάποιο σχόλιο σε κάποιο άρθρο, αν το βρίσκετε ενδιαφέρον. 

Ευχαριστώ.

http://android-phone.gr/

Δημοσ.

Καλη αρχή παίδες, απλά λίγο το Design κοιτάξτε, γιατι είναι αρκετά πρόχειρο και με μια πρώτη ματιά δεν αφήνει καλή εντύπωση. Ρίξτε μια ματιά σε έτοιμα themes υπάρχουν πάρα πολλά που θα αναβαθμίσουν πολύ γρήγορα το site σας.

• Like 1
Δημοσ.

Καλη αρχή παίδες, απλά λίγο το Design κοιτάξτε, γιατι είναι αρκετά πρόχειρο και με μια πρώτη ματιά δεν αφήνει καλή εντύπωση. Ρίξτε μια ματιά σε έτοιμα themes υπάρχουν πάρα πολλά που θα αναβαθμίσουν πολύ γρήγορα το site σας.

Το design ε; Κρίμα, γιατί μου αρέσει πολύ αυτό το template...

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια πάντως. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το template δεν προσαρμόζεται πολύ καλά στις φορητές συσκευές...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...