mercu Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στις απορίες που έχω σχετικά με ρούχα από Κίνα. 1) Καταρχάς αυτά τα ebay stores, πρόκειται για κανονικά μαγαζιά λιανικής πώλησης στην Κίνα ή είναι e-shops; 2) Οι τόσο χαμηλές τιμές τους οφείλεται στην κατώτερη ποιότητα τους; ή είναι κι άλλοι παράγοντες που συμβάλλουν; (π.χ. όχι ΦΠΑ, όχι μεσάζοντες ή δε ξέρω τι άλλο) 3) Κινέζικο ρούχο σημαίνει και σίγουρα κακής ποιότητας ρούχο; (κακή ποιότητα = να ξεβάφουν/στενεύουν/μπάζουν στο πλυντήριο, να καίγονται εύκολα αν πέσει κάφτρα τσιγάρου πάνω κλπ) 4) Υπάρχει τρόπος να ξεχωρίζουμε τα καλής ποιότητας Κινέζικα ρούχα απ' τα κατώτερης ; Ευχαριστώ!
KiriosD Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 1. Κάνε έρευνα να δεις αν έχουν και κανονικό μαγαζί λιανικής αλλά 90% να είναι μονάχα ηλεκτρονικό το κατάστημα 2. Ναι μεν αλλά, γιατί τα υπόλοιπα ρούχα που παίρνεις αυτή την εποχή είναι καλύτερα... 3. Όχι αρκετά καλής ποιότητος είναι το μόνο σίγουρο αλλά όπως προανέφερα... (το παράδειγμα σου με το τσιγάρο με αναγκάζει να σου πω πως είναι αναλόγως το κάθε υλικό, έχω κάψει και μπλούζα 1Χ0€ έτσι και άλλο ένα τώρα που το θυμήθηκα και άλλα μάλλον... φωτιά είναι! τι περιμένεις) 4, Όχι, ούτε καν μπορείς να διακρίνεις κάτι από τις φωτογραφίες που παρέχουν τα μαγαζιά αυτά. Παρά τα πολλά όχι, οι τιμές τους είναι σε τέτοια επίπεδα που μπορείς να πάρεις δοκιμαστικά κάτι. (επίσης να θυμίσω πως αν πάρεις ένα και βγει καλό δε θα βγεί καλό και το 2ο όμως ισχύει και το αντίστροφο)
Skierpetros Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Η ποιότητα πρέπει να είναι αντίστοιχη των κινεζικων μαγαζιων που υπάρχουν και εδώ σαν φυσικά καταστήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα