Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. Έχω κάποια απρόσμενα κλεισίματα της οθόνης ενώ δουλεύω στον υπολογιστή. Έχει κανείς καμιά ιδέα γι αυτό;;;

Έχω τσεκάρει την οθόνη και λειτουργεί κομπλέ και ο υπολογιστής δεν κάνει τα γνωστά μπιπ όταν πρόκειται για κάρτα γραφικών.

Το πρόβλημα λύνεται μόνο όταν κάνω forced restart από την κεντρική μονάδα. 

Έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω αν φταίει η κάρτα γραφικών ή η μητρική.

σκεφτόμουν μήπως έτρεχα κανένα benchmark software για να το βρω... αλλά δεν γνωρίζω κάποιο καλό!

Please help!

Επεξ/σία από charilaos88
Δημοσ.

για benchmark της καρτα γραφικών πας σε valley benchmark η heaven οπου ειναι και free ... επισης τσεκαρε και τι θερμοκρασιες ανεβαζει η καρτα κατα την διαρκεια ... τωρα για να δεις αν φταιει όντως η καρτα μπορεις να την βγαλεις και να τρεξεις με την ενσοματομενει ... και μετα βλεπεις αν σου κανει τα ιδια ...

ενας αλλος τροπος παλι  ειναι να βαλεις την καρτα γραφικων σε ενα αλλο pc ... 

αλλα ετσι οπως το ακουω πιο πολυ θεμα οθονης μου φαινετε 

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχω κάποια απρόσμενα κλεισίματα της οθόνης ενώ δουλεύω στον υπολογιστή. Έχει κανείς καμιά ιδέα γι αυτό;;;

Έχω τσεκάρει την οθόνη και λειτουργεί κομπλέ και ο υπολογιστής δεν κάνει τα γνωστά μπιπ όταν πρόκειται για κάρτα γραφικών.

Το πρόβλημα λύνεται μόνο όταν κάνω forced restart από την κεντρική μονάδα. 

Έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω αν φταίει η κάρτα γραφικών ή η μητρική.

σκεφτόμουν μήπως έτρεχα κανένα benchmark software για να το βρω... αλλά δεν γνωρίζω κάποιο καλό!

Please help!

Δες εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/541899-%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E/

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας...

Το πρόβλημα λύθηκε (τουλάχιστον έτσι δείχνει...) ...

Έκανα έναν εντατικό καθαρισμό εσωτερικά του case με ιδιαίτερη επιμονή στις οπές και τις συνάψεις της κάρτας και της μητρικής... τσέκαρα θερμοκρασίες και επαφές και όλα δείχνουν μπόμπα... και με έλεγχο benchmark! 

Αν επανέλθει... μάλλον θέλει αντικατάσταση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...