Fulgore Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 ελα ντε..συγνωμη που δεν ειμαι Ωνασης ρε φιλε...το σωστο το πνευμα ειναι να εχεις pc και να τα κατεβαζεις...εν το μεταξυ δεν ειπα οτι δεν αγοραζω απλα ειπες να την πεις την εξυπναδα σου...εξυπνουλη! Δεν καταλαβες. Δεν σχολιασα το τι εχεις αγορασει αν ειναι καλο ή κακο αλλα συγκεκριμενα το Eσυ Μetallica εισαι στο σωστο πνευμα. Πολλα παιδια που ανακαλυπτουν τη γη της επαγγελιας του gaming στην εκαστοτε πλατφορμα και το διατυμπανιζουν δεν ειναι.Ειτε αυτη λεγεται PS4, ειτε ΟΝΕ, ειτε Ηoly PC Grail. δηλαδη οτι στην παρουσα κατασταση το να εχεις και Ps4 και XboxOne μιας και δεν εχουν και τα τρομερα exclusive δεν ειναι ας πουμε ''το σωστο πνευμα''
metallica 13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) το σωστο πνευμα παει στο οτι δεν πρεπει να εχεις παρωπιδες και να εισαι κολλημενος..αυτο ενοουσε ο ανθρωπος..μην το κανεις περιπλοκο! Επεξ/σία 9 Μαΐου 2015 από metallica 13 2
red1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Το συγκεκριμενο post θα'πρεπε να μπει σε άλλη ενότητα/topic αλλά...τέσπα...Μερικοί έχουν μπερδεψει τον όρο "καλό videogame" με του "ΑΑΑ (triple A)"...Oλα καλά και όμορφα κύριοι καθώς ο καθένας απο εμάς έχει και άλλα γούστα/προτεραιότητες σχετικά με το τι μπορεί να θεωρηθεί ως "καλό videogame" αλλά...Είναι σαν να λές π.χ "σκατά όλα, δεν βγαίνει καλή μουσική πλέον" απο την στιγμή που...το μονο που ακους είναι μουσική απο τον Kiss.fm/vevo κανάλια στο γιουτιουμπι ή, άλλο παράδειγμα, να λες πως "δεν βγαίνουν πλέον καλά horror" ταινιάκια οταν έχεις ωραίες (indie) ταινιούλες όπως It follows/Starry Eyes/Late phases/Absentia κτλπ κτλπ, αμα τα μόνα που βλέπεις είναι κλ@πα@ρχιδίες τύπου ouija/Paparnormal activity/Annabelle...δεν σου φταίει κανείς (παρα ο εσύ ο ίδιος) και λογικό να το βλέπεις έτσι...Οταν τίτλος που ακουει στο όνομα Alien Isolation θεωρείται απλά "καλούτσικος" (λαμβάνοντας υπόψιν τι δουλειά έχει πέσει απο πίσω και το πόσο πιστό είναι στο αρχικό υλικό των ταινιών) ενώ παιχνίδια φτιαγμένα κατόπιν επιτροπής επειτα απο συνέλευση όπως το Shadow of Mordor θεωρούνται "παιχνιδάρες"...έχουμε θέμα πραγματικά...Επίσης : Call of Duty...ΟΚ...Τι άλλο ? Evil Within ? Αμα δεν άρχισες να παίζεις videogames με την έλευση του COD:MW ή/και Halo/Gears...απλα "καλούτσικο" δεν είναι, είναι παιχνίδαρος με κεφαλαίο "Π" καθώς διαθέτει ολα τα στοιχεία που κάνει ενα vidjya "καλό", αλλά ναι, "είναι βαρετό και έχει stealth" - στα πρώτα 25 λεπτά του παιχνιδιού μονο έτσι ? Αλλά που να βρούμε τον χρόνο να μας αρέσει κάτι οταν δεν μας πετάει ΕΚΡΗΞΕΙΣ και μας κρατάει το χέρι απο τα πρώτα 2 λεπτά της εισαγωγής, σωστά ?Η συζήτηση τελικά ποια είναι όμως ? Το οτι αξίζει ή δεν αξίζει να έχεις κονσόλα για τα "exclusives" ? οτι δεν αξίζει γενικά επειδή υπάρχουν και τα PC ? Το οτι στα PC μπορείς να πάιξεις κατι καλύτερα και φτηνότερα ? Το οτι τα οποια exclusives δεν ειναι πλέον "δυνατά" οπως κάποτε ? το οτι έχουμε γίνει τόσο κυνικοί που δεν γουστάρουμε πια τίποτα ή μηπως οτι ολα τα games ΠΡΕΠΕΙ να είναι"AAA MUHFUGGAH, EXPLOSIONS FUCK YEAH AAA PRODUCTIONSSS ?" Για πείτε γιατί έχω μπερδευτεί...Σχετικά τώρα με το "hipster-άδικο" της υπόθεσης : OK, ναι, συμφωνώ εν μέρη καθώς πλέον ο καθένας καθώς και η γιαγιά του έχει μάθει να κανει/κυκλοφορεί τίτλπυς με pixelart/8-bit/16-bit στυλ γραφικών και έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό, παρόλα αυτά, η "απάντηση" ποια είναι ? το Far Cry 4 ? με την κλασσική grind-athon φόρμουλα για άτομα με OCD ? το Shadow "ας κλέψουμε την φορμουλα απο τα batman/πατα το κουμπακι για easy-win" of Mordor?" Aυτό περνάει ως "καλό" πλέον ?Επίσης, πάντα υπήρχαν "hipster-ο-παίχνιδα", και τα Ιco, Shadow of the Colossus, Viewtiful Joe, GodHand, No more Heroes, Okami κτλπ κτλπ θα μπορύσαν να θεωρηθούν "Hip" καθώς συνυπήρχαν με "ΑΑΑ shootbang" της εποχής τους αλλά...ελα μου ντε που ηταν ολα τους παιχνιδάρες (OK, τα N.M.H ισως όχι και τόσο )...οπότε...Σχετικά με το The Order...Απο τα καλύτερα games για...ενοικίαση, ενα ευχάριστο 7-ωρο με μόλις... 3.5€/5€ ?Χαίρομαι που το έπαιξα καθώς ηταν...εμπειρία ίσως όχι αλλά τέτοια γραφικά σε κονσόλα δύσκολα βλέπεις.Αμα είχα στάξει τα 60€ που ζητάνε βέβαια θα έκλαιγα μέχρι τώρα, απαράδεκτο οσον αφορά το "value for money", αυτό ναι, μάλλον χρειαζότανε όμως εναν τεράστιο χάρτη με 69723462973564397534650546-9547 collectibles και ακυρα sidequests ωσαν αυτά της Ubisoft και...IGN:9/10, amirite ? 6
HarryGrey Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Ωραία τα λες ρεντ αλλά φιλικά πάντα μέσα στην υπερβολή σου κάπου το χάνεις όταν βάζεις στο ίδιο τσουβάλι halo/gears με cod/ac. Βασικά πέφτεις ακριβώς στην παγίδα που αναφέρεις στο σεντόνι σου. Επειδή σε έχω πετύχει να κάνεις αρκετές φορές αυτό το λάθος τσουβάλιασμα θα σου πρότεινα να ξαναπαίξεις τα παιχνίδια γιατί προφανώς κάτι "δεν έπιασες"
Vole Maulder Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Το Gears συμφωνώ κι εγώ πως δεν είναι για το ίδιο τσουβάλι. Δέχομαι απλώς να μην είναι του γούστου κάποιου, αλλά στο τσουβάλι με τα υπόλοιπα, ειδικά όταν το 3 ήταν το καλύτερο της σειράς (άρα και δε μιλάμε για άρμεγμα, αν εξαιρέσουμε το Judgement, το οποίο όμως δεν έχω παίξει ακόμα, οπότε διατηρώ επιφυλάξεις) δε θα το έβαζα σε καμία περίπτωση. Κατά τ' άλλα, το μόνο που έχω να πω είναι πως εγώ μόνο ως καλό βλέπω το ότι ο καθένας και η γιαγιά του μπορούν να φτιάξουν πλέον παιχνίδια. Μπορεί να θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο για να βρεις τα καλά, αλλά μόνο θετική εξέλιξη στο μέσο είναι αυτό. But what do I know, I might as well move to Portland, right? 1
JohnVani18 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 To Judgement είναι σαν το GoW Ascension. Και τα δύο είναι prequel που και να μην τα παίξεις δεν χάνεις κάτι, βγήκαν γιατί το κοινό ήθελε κάτι, και είναι τα χειρότερα μέρη της σειράς τους, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν είναι καλά παιχνίδια.
Vole Maulder Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 To Judgement είναι σαν το GoW Ascension. Και τα δύο είναι prequel που και να μην τα παίξεις δεν χάνεις κάτι, βγήκαν γιατί το κοινό ήθελε κάτι, και είναι τα χειρότερα μέρη της σειράς τους, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν είναι καλά παιχνίδια. Είναι που έχουν αρχίσει να μετακομίζουν ή έχουν μετακομίσει τα άτομα που παίζαμε Gears στο PS4 και δεν έχουν πια Gold στο 360, αλλιώς, θα το έπαιζα κι αυτό, για το γαμώτο, αφού το έδωσαν στο Gold. Μόνος μου - και το χειρότερο της σειράς - δύσκολα με βλέπω να κάθομαι να το παίζω. Κακό δε θα περίμενα να είναι, εφόσον ο σκελετός του είναι ίδιος και πολύ καλός, φυσικά, αλλά ότι ήταν αχρείαστο φάνηκε από τη στιγμή που τελείωσε το 3
cortaN@ Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Είναι που έχουν αρχίσει να μετακομίζουν ή έχουν μετακομίσει τα άτομα που παίζαμε Gears στο PS4 και δεν έχουν πια Gold στο 360, αλλιώς, θα το έπαιζα κι αυτό, για το γαμώτο, αφού το έδωσαν στο Gold. Μόνος μου - και το χειρότερο της σειράς - δύσκολα με βλέπω να κάθομαι να το παίζω. Κακό δε θα περίμενα να είναι, εφόσον ο σκελετός του είναι ίδιος και πολύ καλός, φυσικά, αλλά ότι ήταν αχρείαστο φάνηκε από τη στιγμή που τελείωσε το 3 Παιξε Judgement και μονος. Παιζεται ανετααααααα.... Επισης θαυμασε γραφικα στο 360 εν ετη 2014..
kostiger Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Ολοκληρωσα το 1ο playthrough μου προχθες το βραδυ, στο Hard επιπεδο δυσκολιας με απενεργοποιημενη aim assist. Ας καταθεσω λοιπον καποιες σκορπιες σκεψεις μου κι εγω... Κατ' αρχην ας ξεκινησω αναποδα με τα αρνητικα του τιτλου, για να ξεμπερδεψω με αυτα, εφοσον για εμενα ο τιτλος εχει και καμποσα προτερηματα. Πρωτο και προφανες, η μικρη διαρκειά του, συνυπολογιζοντας οτι επροκειτο για single player campaign και δη exclusive τιτλου... Eπειτα ηταν πραγματι πολυ γραμμικο, σε επαιρνε απο το χερι σε αυτοματο πιλοτο, ενω και τα επιπεδα διαδραστικοτητας με τα απιστευτα λεπτομερη περιβαλλοντα ηταν πολυ χαμηλα. Το σημεια στα οποια ειχα τον ελεγχο του Galahad (του πρωταγωνιστη), χωρις να μου παρεχεται η δυνατοτητα να τον ''τρεξω'' ηταν πολλα και σχετικα κουραστικα. Πολλα ηταν και τα qte βεβαια, αλλά ειλικρινα οντας φιλος των δημιουργιων της Quantic Dreams, της Τelltale, ακομα και της Naughty Dog, αν θελετε δεν με προβληματισε ιδιαιτερα αυτος ο τομεας του παιχνιδιου.. Last but not least, σε οτι αφορα στα κακως κειμενα του τιτλου, θα κατετασσα τους...υπαναπτυκτους δευτερους ρολους του παιχνιδιου, οι οποιοι, παρα τις πολλα υποσχομενες προοπτικες τους, παρεμειναν μαλλον ρηχοι και στοιχειωδως συμπληρωματικοι. Ειδικα ο Lafayette, θεωρω οτι ηταν ενας χαρακτηρας ο οποιος θα μπορουσε να εχει προσεχθει πολυ περισσοτερο και ειλικρινα μου ηταν παρα πολυ συμπαθης. Στα θετικα τωρα, θα ξεκινησω με την ιστορια, το σεναριο αν θελετε, το οποιο ως υλοποιηση το βρηκα αρκετα ενδιαφερον, με μια πολυ σοβαρη προσεγγιση στο τι ηθελαν να αφηγηθουν, αν και λιγο χιουμορ θα ηταν ευπροσδεκτο, παρα το ''βαρυ'' περιεχομενο. Σιγουρα το τοποθετω πανω απο το μεσο ορο της τυπικης ΑΑΑ υπερπαραγωγης, ενω μεσω αυτου μας συστηθηκε ενας πολυ ενδιαφεροντας χαρακτηρας, ο ρολος του ιπποτη Galahad, ο οποιος ηταν πολυ πειστικος και ωθουμενος απο απο πολυ στερεα ηθικα και πραγματιστικα κινητρα. Το φιναλε του, παρα τις σχετικες διαμαρτυριες, το βρηκα πολυ φυσιολογικο, ενω οι δημιουργοι μας κλεινουν το ματι για ενδεχομενο sequel, το οποιο και ευχομαι να υπαρξει και να βελτιωσει τα κακως κειμενα του τιτλου, με ενα ακομα μεγαλυτερο budget για τη Ready at Dawn, η οποια απεδειξε, οτι εχει τη δυνατοτητα να δωσει μια ισχυρη κινηματογραφικη εμπειρια. Η ατμοσφαιρα του τιτλου ηταν στη στρατοσφαιρα και σε αυτο συνετεινε και η πολυ δυνατη μουσικη επενδυση του τιτλου...Πηγα μια πολυ ωραια βολτα στο Βικτωριανο Λονδινο, η οποια για εμενα τουλαχιστον ηταν αξιομνημονευτη. Καθε σοκακι, καθε ταρατσα, ηταν διαποτισμενα απο τη χαρακτηριστικη Βρετανικη, αποπνικτικη υγρασια. Το voice acting, τα facial animations και γενικοτερα ο τεχνικος τομεας του παιχνιδιου βρισκονται σε κορυφαιο επιπεδο, οπως επισης και τα γραφικα, τα οποια με ή χωρις μαυρες μπαρες κοβουν την ανασα. Πολυ ωραιο και χρησιμο το photo mode, ενω στο Οrder 1886, ειδα ενδεχομενως τα πιο λεπτομερη περιβαλλοντα που εχω δει ποτε σε βιντεοπαιχνιδι. Ακομα και η τελευταια επιγραφη, η τελευταια λεπτομερεια σε οποιοδηποτε δοθεν αντικειμενο ή επιγραφη ειναι απλα απιστευτα... Η ποικιλια των οπλων και η αισθηση τους ηταν πολυ ικανοποιητικη, ενω γενικοτερα το gameplay ηταν ιδιαιτερα στιβαρο με πολυ καλο συστημα καλυψης και ενδιαφεροντα σημεια αναρριχησης. Πολυ καλη εντυπωση μου εκανε η Α.Ι του τιτλου, στο συγκεκριμενο επιπεδο δυσκολιας, καθως οι αντιπαλοι βρισκονταν σε διαρκη εναλλαγη κινησης και καλυψης. Πολυ ωραια τελος και απολαυστικα, ηταν τα boss fights με τους Lycans, για τα οποια δεν μπορω να φανταστω καλυτερο τροπο απόδοσής τους. Ηταν πολυ καλοστημενα και με την καταλληλη διαρκεια, χωρις να κουραζουν με τη διαρκεια τους. Συνοψιζοντας, μου προκαλεσαν ιδιαιτερη εντυπωση οι υπερβολες περι του πιο ακυρου και αχρειαστου console exclusive και οι αιτιασεις περι αυθεντικα κακου παιχνιδιου. Βασικα αντιθετα, θεωρω οτι προκειται για ενα τιτλο, κινουμενο στην κλασσικη παραδοση αποκλειστικοτητων της Sony, χωρις φυσικα να προσεγγιζει την ποιοτητα franchise, σαν των απανταχου Uncharted-God of War, ultra διασκεδαστικων, τον οποιο κανενας κατοχος ps4, δεν πρεπει να χασει, ακομα και με ενοικιαση, οπως συχνα εχει γραφτει και απο αλλα μελη. Βαθμολογια: Επτα θανασιμα αμαρτηματα/10. 13
vag.patrick Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 πιο ολοκληρωμενη αποψη δεν εχω διαβασει ειδικα γι'αυτο το παιχνιδι...Ευγε αδερφε..!!! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Το ενοικίασα, το τερμάτισα και πίσω. Από γραφικά, facial animations κλπ είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή(Είτε μιλάμε για PC, είτε για κοσόλες) σε σημείο να μιλάμε για movie-quality σε πολλά σημεία, βέβαια δεν είναι ανοιχτού κόσμου, but still..Το voice acting μου άρεσε αρκετά, το gameplay θυμίζει αρκετά το Gears of War(Κινηματογραφική κάμερα κλπ) πράγμα θετικό αλλά το story ήταν λίγο κομψί-κομψά αν και σαν fan των lycans/vampires δεν με χάλασε και γενικά με όλο το ''dark theme'' που είχε. Επίσης, τι παίζει με τους υπότιτλους ; Δεν είδα πουθενά ρύθμιση να μεγαλώνουν, ίσα που φαίνονταν..Πάντως ήταν καλύτερο από ότι περίμενα, οι περισσότεροι το έβγαζαν μέτριο με το ζόρι. Μακάρι να έχει συνέχεια και να βελτιώσουν τις ατέλειες του πρώτου. 6
Spartan117 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Τι έλεγα εγώ πριν κάτι μήνες, τα γραφικά του είναι almost too good. Σχετικά με το story, στην φάση που είναι ο Gallahad στο στρογγυλό τραπέζι και ανακοινώνουν τα εγκλήματα του και δεν λέει κιχ Ήμουν κάπως έτσι πάντως https://www.youtube.com/watch?v=nuHfVn_cfHU
JohnVani18 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μακάρι να έχει συνέχεια και να βελτιώσουν τις ατέλειες του πρώτου.H Ready at Dawn θέλει να βγάλει sequel, αλλά δυστυχώς δεν είναι στο χέρι της. Οτι αποφασίσει η Sony.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα