Thessalonikios200 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Ανοίγω ένα θέμα και είμαι σίγουρος ότι το έχετε πάθει οι πιο πολλοί-πολλές εδώ μέσα. Λοιπόν εντελώς ξαφνικά κάποιες φορές το χρόνο ( 3-4) συνήθως φθινόπωρο η χειμώνα, σπάνια άνοιξη καλοκαίρι με πιάνει ένας πόνος περίεργος στη κοιλιά ευθεία πάνω από τον αφαλο έως και κάτω από το στερνο. Πήρα ζαντακ μόλις με έπιασε( πριν καμιά ώρα) και τώρα αρχίζει να περνάει. Το ερώτημα μου έχει ως εξής : υπάρχει περίπτωση να είναι καρδιά; Η να αρκεστώ στον στομαχοπονο; Επίσης να συμπληρώσω ότι την ώρα που το παθαίνω νιώθω την κοιλιά μου έτοιμη να σκάσει, δηλαδή σαν να έχω πολύ αέρα μέσα; κάτι τέτοιο. Από εξετάσεις είχα κάνει παλιότερα και μου βρήκαν ότι το εντερο μου είναι ευαίσθητο και ίσως παθαίνει κάτι σαν κράμπα. Δεν το έψαξα και πάρα πολύ. Πάντως όλοι στο σόι μας το έχουν αυτό με το εντερο και καθένας έχει η ίδια η παρόμοια προβλήματα. Παρακαλώ να κρατήσουμε το νήμα σοβαρό και μην κάνετε αστεία κλπ, εννοείται ότι κανείς εδώ μέσα δεν είναι ιατρός απλά είχα αρκετό καιρό να το παθω και είπα να κάνω μια ερώτηση αν το έχει πάθει κάποιος άλλος.
Pa0ki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Το στομάχι είναι σχετικά ψηλά και αριστερά Αφού λες ότι έχεις θέμα με το έντερο, είναι και οικογενειακό, ίσως εκεί να οφείλεται ο πόνος Πήγαινε σε έναν γιατρό να το κοιτάξεις
skipperas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Σύνδρομο της εγκλωβισμένης πορδής. υγ. δε κάνω πλάκα
Thessalonikios200 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι ψηλά και προς αριστερά με πονάει. Απλά ήθελα να μάθω αν παίζει να είναι καρδιά η κάτι άλλο πιο επικίνδυνο. Εννοείται ότι αν δεν περάσει και δεν μπορέσω να κοιμηθώ θα πάω σε νοσοκομείο αλλά άδικα θα πάω νομίζω διότι το έχω ξαναπαθει. Με πονάει ακριβώς ψηλά κάτω από το στερνο και ελαφρώς αριστερά. Να τονίσω ότι έχω βγάλει πριν πέντε χρόνια την χολή μου. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Σύνδρομο της εγκλωβισμένης πορδής.<br><br> υγ. δε κάνω πλάκα Συμφωνώ το έχω πάθει. Λες να είναι αυτό ; έχεις κάποια λύση σε αυτό ; λογικά το παθαινεις και εσύ για να το λες.
Pa0ki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ είχα έλκος στο στομάχι Ο πόνος ήταν οξύς και σε συγκεκριμένο σημείο κάτω από το στήθος αριστερά(δεν απλωνόταν) και με έπιανε κυρίως τα βράδια Το ότι το έχεις ξαναπάθει δε λέει κάτι, καλύτερα αν υπάρχει κάποιο θέμα να το λύσεις Ή έστω να ξέρεις τι είναι και πως να το αντιμετωπίσεις
Thessalonikios200 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 <p>Εγώ είχα έλκος στο στομάχι</p> <p>Ο πόνος ήταν οξύς και σε συγκεκριμένο σημείο κάτω από το στήθος αριστερά(δεν απλωνόταν) και με έπιανε κυρίως τα βράδια</p> Για οξύ πόνο μιλάω και εγώ, αν ήταν άλλως η γυναίκα μπορεί να τσιριζε κιόλας. Όταν το παθαινες ιδρώτας σε έπιανε ; παγωναν τα άκρα σου ; Τελικά τι έκανες για πες;
Pa0ki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Για οξύ πόνο μιλάω και εγώ, αν ήταν άλλως η γυναίκα μπορεί να τσιριζε κιόλας. Όταν το παθαινες ιδρώτας σε έπιανε ; παγωναν τα άκρα σου ; Τελικά τι έκανες για πες; Όχι Απλώς πονούσα πολύ και διπλωνόμουν για να είναι πιο υποφερτός ο πόνος Έκανα ένα μήνα υπομονή ο μαλάκας χωρίς να πω τίποτα και μετά ήταν αργά, με έστειλε μόνο του νοσοκομείο για τα καλά
Thessalonikios200 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Για οξύ πόνο μιλάω και εγώ, αν ήταν άλλως η γυναίκα μπορεί να τσιριζε κιόλας. Όταν το παθαινες ιδρώτας σε έπιανε ; παγωναν τα άκρα σου ; Τελικά τι έκανες για πες; Όχι Απλώς πονούσα πολύ και διπλωνόμουν για να είναι πιο υποφερτός ο πόνος Έκανα ένα μήνα υπομονή ο μαλάκας χωρίς να πω τίποτα και μετά ήταν αργά, με έστειλε μόνο του νοσοκομείο για τα καλά Και τι σου έκαναν ;
Thessalonikios200 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 <p>γαστρεκτομή</p> Οπότε ειναι σοβαρό πρόβλημα από ότι κατάλαβα.
palawiaris Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μήπως κάνεις καταχρήσεις π.χ. πολλοί καφέδες; Πίνε χαμομήλια,βοηθούν πολύ.
Hamurabi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 φιλε επειδη μπορει να ειναι απο κατι πολυ απλο μεχρι κατι σοβαρο θα πρεπει να πας σε γαστρεντερολογο ν σε παραπεμψει να κανεις τις εξετασεις που χρειαζεται. Ειχα και εγω κατι παρομοιο το καλοκαιρι και ηταν απο το εντερο. απο στρες και τετοια. με ταλαιπωρησε 2 μηνες,περασε τελικα. και εγω ειχα αφαιρεσει χολη προ 3ετιας. παντως να ξερεις μετα απο αφαιρεση χολης το στομαχι γινεται αρκετα ευαισθητο.
Pa0ki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Οπότε ειναι σοβαρό πρόβλημα από ότι κατάλαβα. Το έλκος; Όχι... έχουν πάρα πολλοί Επίσης εσύ μπορεί να έχεις κάτι πολύ πιο απλό Εγώ την πάτησα επειδή το άφησα και επειδή η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι γτπ...άσε είμαι περίπτωση
Thessalonikios200 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 φιλε επειδη μπορει να ειναι απο κατι πολυ απλο μεχρι κατι σοβαρο θα πρεπει να πας σε γαστρεντερολογο ν σε παραπεμψει να κανεις τις εξετασεις που χρειαζεται.<br> Ειχα και εγω κατι παρομοιο το καλοκαιρι και ηταν απο το εντερο. απο στρες και τετοια. με ταλαιπωρησε 2 μηνες,περασε τελικα.<br> και εγω ειχα αφαιρεσει χολη προ 3ετιας.<br> παντως να ξερεις μετα απο αφαιρεση χολης το στομαχι γινεται αρκετα ευαισθητο. Φυσικά και θα πάω απλά δεν γουστάρω πάλι γαστροσκοπηση... Δεν την αντέχω. Άσε που ζητάνε κατοσταρικα. Λογικά κάποια τροφή με πειράζει και το παθαίνω. Τώρα είπα να ανοίξω θέμα διότι είχα και παγωμένα άκρα και έλεγα μήπως είναι καρδιά αλλά στα 38 είχα κάνει τεστ κοπωσεως κλπ και μου είπε να ξαναπάω στα 43. Λογικά αν ήταν έμφραγμα μικρό θα είχα και άλλα συμπτώματα. <p>Μήπως κάνεις καταχρήσεις π.χ. πολλοί καφέδες;</p> <p>Πίνε χαμομήλια,βοηθούν πολύ.</p> ΚΑΝΩ ναι για την ηλικία μου πίνω 3 φραπέ την ημέρα, αν και είναι deca αλλά πάλι σίγουρα πειράζουν. Χαμομηλι καλή ιδέα σε ευχαριστώ φίλε. Οπότε ειναι σοβαρό πρόβλημα από ότι κατάλαβα.Το έλκος; Όχι... έχουν πάρα πολλοί Επίσης εσύ μπορεί να έχεις κάτι πολύ πιο απλό Εγώ την πάτησα επειδή το άφησα και επειδή η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι γτπ...άσε είμαι περίπτωση Έλα Ρέ παοκαρα... Κρίμα. Βασικά το θέμα είναι να είσαι καλά τώρα μη σκέφτεσαι τι έγινε... Πέρασε. Όσο για τα νοσοκομεία πιστεύω είναι που θα πέσεις... Έχω τύχη σε περιπτώσεις που ήταν χάλια και σε περιπτώσεις που πήγα σε κλινική έβγαλα τη χολή και η αναισθησιολογος που ζητούσε ενώ κοιμόμουν ακόμα τα 500 της ευρώ. Άρα που είναι καλύτερα ; νοσοκομείο η κλινική; Είναι που θα πέσεις φίλε.
tasos555 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 και εγώ έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα φουσκωνη το παχύ έντερο όταν έχω πάρα φάει και δεν μπορώ να κοιμηθώ είναι οικογενειακό αν περιμένω 2-3 ώρες και ξεφουσκονη και όλα οκ άπλα μέχρι να ξεφουσκώσει πονάω τρομερά και συν πως πεταγεται και εξω την πρώτη φορά που το έπαθα χέστηκα επάνω μου από το φόβο .πήγα σε γιατρό και μου είπε πως δεν έχω κάτι άπλα να μην πεινώ πόλους καφέδες και να μην τρώω σαν βουβαλαλι το βράδυ και πράγματι ηρέμησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα