Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστω ότι εγώ (Θεσσαλονίκη) πέρασα σε σχολή στην πάτρα, κατεβαίνω για μία μέρα για την εγγραφή αλλά δεν έχω σκοπό σε καμία περίπτωση να εγκατασταθώ και στοχεύω μόνο στην μεταγραφή στην πόλη μου. Η ερώτηση είναι όταν το υπουργείο πάρει τις αποφάσεις του (είπαν μετά τις 26 του μηνός) και εγώ είναι να δώσω τα δικαιολογητικά πρέπει να ΞΑΝΑκατέβω Πάτρα ή μπορώ να τα καταθέσω στο εδώ τμήμα (ή έστω να τα στείλω με courier) ? Τι ισχύει μέχρι σήμερα ?

Δημοσ.

Μέχρι σήμερα τα δικαιολογητικά για μεταγραφή δεν ξέρει κανείς αν τα καταθέτεις εκεί που πέρασες ή στην σχολή που θέλεις να μεταγραφείς ?

Δημοσ.

Γιατί προφανώς, για να θέλει κάποιος μεταγραφή η άλλη σχολή του είναι πιο προσβάσιμη.

Εγώ αυτή την στιγμή δεν ξέρω τι να κάνω, δεν μπορώ να ανεβοκατεβαίνω την μισή Ελλάδα κάθε λίγο για να δίνω χαρτιά. Δεν είναι εδώ κάποιος που έχει πάρει μεταγραφή ?

Δημοσ.

Κάνεις την εγγραφή στο τμήμα που πέρασες και ζητάς μετεγγραφή. Αυτοί σου δίνουν ένα χαρτί διαγραφής από το τμήμα τους το οποίο κανονικά κάνει κάποιες μέρες να βγει αλλά αν τους πεις ότι πρέπει να φύγεις ίσως στο βγάλουν και την επόμενη μέρα. Μετά πας στο τμήμα που θες να γίνει η μετεγγραφή και τους δίνεις τα δικαιολογητικά. Έπειτα περιμένεις να εγκριθεί.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πέρασα στην Κοζάνη μηχανικός πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών θέλω μετεγγραφή στα ΗΜΜΥ Χανιά έχω κάνει την εγγραφή και δήλωσα ότι θέλω μετεγγραφή αλλά δεν μου ζήτησαν τα δικαιολογητικά

Δημοσ.

Ναι αν δεις λένε οτι δηλώνεις για μεταγραφή για να δούνε πόσοι περίπου θέλουν και μετά θα ανοίξει η κανονική εφαρμογή ηλεκτρονικά.

Δημοσ.

Ναι αν δεις λένε οτι δηλώνεις για μεταγραφή για να δούνε πόσοι περίπου θέλουν και μετά θα ανοίξει η κανονική εφαρμογή ηλεκτρονικά.

Ποτε θα ανοιξει;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά μόλις είδα την σελίδα για την ηλεκτρονική μεταγραφή. Ξέρετε αν υπάρχει κάποια προθεσμία ? Δεν βλέπω τίποτα στους όρους χρήσης και τα τηλέφωνα είναι μέχρι τις 15:00.

https://solon.it.minedu.gov.gr/

Βλέπω εδώ να γράφει η προθεσμία είναι μέχρι Τετάρτη 17 Οκτωβρίου !!! Σοβαρά παιδιά ξέρει κανένας, έχασα την προθεσμία ?

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/504657/xekinoyn-oi-aitiseis-gia-tis-meteggrafes-foititon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...