RedPanda Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Έστω ότι εγώ (Θεσσαλονίκη) πέρασα σε σχολή στην πάτρα, κατεβαίνω για μία μέρα για την εγγραφή αλλά δεν έχω σκοπό σε καμία περίπτωση να εγκατασταθώ και στοχεύω μόνο στην μεταγραφή στην πόλη μου. Η ερώτηση είναι όταν το υπουργείο πάρει τις αποφάσεις του (είπαν μετά τις 26 του μηνός) και εγώ είναι να δώσω τα δικαιολογητικά πρέπει να ΞΑΝΑκατέβω Πάτρα ή μπορώ να τα καταθέσω στο εδώ τμήμα (ή έστω να τα στείλω με courier) ? Τι ισχύει μέχρι σήμερα ?
RedPanda Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέχρι σήμερα τα δικαιολογητικά για μεταγραφή δεν ξέρει κανείς αν τα καταθέτεις εκεί που πέρασες ή στην σχολή που θέλεις να μεταγραφείς ?
Silverage Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ε φαντάζομαι εκεί που πέρασες, τί σχέση έχει η άλλη σχολή;
RedPanda Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί προφανώς, για να θέλει κάποιος μεταγραφή η άλλη σχολή του είναι πιο προσβάσιμη. Εγώ αυτή την στιγμή δεν ξέρω τι να κάνω, δεν μπορώ να ανεβοκατεβαίνω την μισή Ελλάδα κάθε λίγο για να δίνω χαρτιά. Δεν είναι εδώ κάποιος που έχει πάρει μεταγραφή ?
Silverage Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Έριξα μια γρήγορη ματιά και λέει οτι η αίτηση θα γίνεται ηλεκτρονικά στο site του υπουργείου παιδιας.
panos2171 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Κάνεις την εγγραφή στο τμήμα που πέρασες και ζητάς μετεγγραφή. Αυτοί σου δίνουν ένα χαρτί διαγραφής από το τμήμα τους το οποίο κανονικά κάνει κάποιες μέρες να βγει αλλά αν τους πεις ότι πρέπει να φύγεις ίσως στο βγάλουν και την επόμενη μέρα. Μετά πας στο τμήμα που θες να γίνει η μετεγγραφή και τους δίνεις τα δικαιολογητικά. Έπειτα περιμένεις να εγκριθεί. 1
Sog96Ch Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πέρασα στην Κοζάνη μηχανικός πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών θέλω μετεγγραφή στα ΗΜΜΥ Χανιά έχω κάνει την εγγραφή και δήλωσα ότι θέλω μετεγγραφή αλλά δεν μου ζήτησαν τα δικαιολογητικά
Silverage Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι αν δεις λένε οτι δηλώνεις για μεταγραφή για να δούνε πόσοι περίπου θέλουν και μετά θα ανοίξει η κανονική εφαρμογή ηλεκτρονικά.
Sog96Ch Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι αν δεις λένε οτι δηλώνεις για μεταγραφή για να δούνε πόσοι περίπου θέλουν και μετά θα ανοίξει η κανονική εφαρμογή ηλεκτρονικά. Ποτε θα ανοιξει;
RedPanda Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά μόλις είδα την σελίδα για την ηλεκτρονική μεταγραφή. Ξέρετε αν υπάρχει κάποια προθεσμία ? Δεν βλέπω τίποτα στους όρους χρήσης και τα τηλέφωνα είναι μέχρι τις 15:00. https://solon.it.minedu.gov.gr/ Βλέπω εδώ να γράφει η προθεσμία είναι μέχρι Τετάρτη 17 Οκτωβρίου !!! Σοβαρά παιδιά ξέρει κανένας, έχασα την προθεσμία ? http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/504657/xekinoyn-oi-aitiseis-gia-tis-meteggrafes-foititon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα