NinjaMan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ξεκίνησα κάνοντας αίτηση εδώ: http://www.gsae.edu.gr/el/ Δήλωσα βοηθός φαρμακείου και η ελάχιστη βάση μορίων στο ηράκλειο Κρήτης για αυτή την ειδικότητα ήταν 21.800 όπως φαίνεται αν κατεβάσετε και δείτε το αρχείο "Ονομαστικές καταστάσεις - Λοιπή χώρα" εδώ:http://www.gsae.edu.gr/el/tracts/1148-apotel-iek-arxika-2014b (μια μικρή παρένθεση, δεν ξέρω γιατί δεν επιτρέπεται να επισυνάπτονται αρχεία excel). Γνωρίζει κάποιος να μου πει ποια είναι τα δευτερεύοντα κριτήρια με βάση τα οποία αν 2 υποψήφιοι ισοβαθμίζουν επιλέγεται ο ένας εξ αυτών; Και το ρωτάω αυτό διότι με βάση την μοριοδότηση (http://www.newsbeast.gr/greece/ekpaideusi/arthro/577242/ta-pada-gia-ti-foitisi-sta-dimosia-iek/) με 16,8 απολυτήριο ενιαίου λυκείου + 6 μόρια λόγω ηλικίας, 22, x 1000= 22.800 θα πρεπε να είχα μπει. Επίσης, είμαι τρίτεκνος αλλά δεν το δήλωσα γιατί υπήρχε πρόβλημα με την έγκριση ανανέωσης της κάρτας το οποίο επιλύθηκε εν τέλει (συνεπώς έχασα άλλα 3 μόρια) αλλά δεν γνωρίζω αν γίνεται τώρα που βγήκαν τα αποτελέσματα η οποιαδήποτε "ένσταση" για αλλαγή τους.Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω αν κατά την γνώμη σας αξίζει να πάω σε κάποια σχολή επας; (τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ τα τσέκαρα και δεν είχαν κάποια ενδιαφέρουσα ειδικότητα όπως επίσης έχω απορρίψει και τον ΟΤΕΚ που είναι σχολή τουριστικών επαγγελμάτων) Ή αν είναι καλύτερα τα 2 αυτά χρόνια εκπαίδευσης να τα αφιερώσω σε κάποιο ιδιωτικό ΙΕΚ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όσους θελήσουν να με κατευθύνουν.
cosmos000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Να κάνεις ένσταση αν νομίζεις οτι αδικηθηκες και να βάλεις και το τριτεκνος .
Johny Q Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 κακως δεν εβαλες το τριτεκνος. κανε την ενσταση που σ ειπαν πιο πανω και βλεποντας κ κανοντας εναλλακτικα μπορεις ν δοκιμασεις 2
NinjaMan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Κύριοι σας παρακαλώ πιστέψτε με γιατί αυτή την φορά ΔΕΝ trollarw και όντως αυτό που λέω είναι αλήθεια. Και επειδή παίζεται ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου αυτή την περίοδο θα ήθελα να μου πείτε για ποιον λόγο δεν επιλέχτηκα. Το μόνο που δεν θα ήθελα είναι να πιστέψω ότι σε αυτή την χώρα η λαμογιά που υπάρχει στην μοριοδότηση των ειδικών φρουρών άγγιξε και τα δημόσια ΙΕΚ. Δηλαδή, έλεος! Επίσης για να κάνω την ένσταση δικαστικά ξέρουμε στο περίπου πόσο θα κοστίσει η όλη διαδικασία;
Miracle Worker Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Χαχαχαχα, γιατί να μην αγγίξει τα δημόσια ΙΕΚ; Όπου υπάρχει Έλληνας που 'διεκδικεί' μία θέση, ότι θέση, μέχρι και θέση σε λεωφορείο, θα υπάρχει λαμόγια.
NinjaMan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μα βρε Miracle στο δημόσιο ΙΕΚ της κωλοπετεινίτσας βρήκαν και αυτοί να κάνουν ταλιμπανιές; Και καλά κάνεις και γελάς γιατί η όλη φάση είναι πραγματικά τραγελαφική.-Η γραμματεία, να την παίρνω τηλέφωνο και να μου λέει συγγνώμη κύριε αλλά δεν δίνουμε πληροφορίες από το τηλέφωνο, αν θέλετε να περάσετε από κοντά. Τι να περάσω από κοντά βρε σκιάχτρο, βρε ιπποπόταμε, βρε τριχωτή μάζα λίπους που θες να μου αποκαλείσαι και θηλυκό. Που πέρασα και δεν ήξεραν που τους πάνε τα 4 εκεί μέσα. Σε αυτό το εγκαταλελειμένο, γεμάτο ρωγμές κτήριο και με βοσκαρίες δεξιά και αριστερά να μου το παίζουν καμπόσοι και με σοφιστικέ στυλάκι κιόλας; Τσαπρρρρρρ ρε, τσαπρρρρρρ!!!! (βοσκαρία=άβουλη μάζα ανθρώπων η οποία αποτελείται συνήθως από απόφοιτους δημοτικού-γυμνασίου, μουσάτους με την χαρακτηριστική μυρωδιά ποδαρίλας να αναδύεται από το σώμα τους, σε "στραβώνουν" υπομονετικά με το βλέμμα τους όταν σε δουν για πρώτη φορά και είναι έτοιμοι να αποδεχθούν την πρόκλησή σου αν τους "στραβώσεις" και εσύ για πολλή ώρα, κάνουν φούντες όλη μέρα, έχουν τεράστια κοιλιά και τους αρέσει να τρώνε μεζέδες και να πίνουν πολύ κρασί ή ρακί και όταν προσπαθούν να προσεγγίσουν μία κοπέλα της προσποιούνται ένα απόσπασμα από το <<Ρωμαίος και Ιουλιέτα>> το οποίο διαρκεί μερικά λεπτά, όσο και ο ρομαντισμός τους/ οι επιδόσεις τους στο κρεβάτι δηλαδή και... ας μην ξεχνάνε ότι ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα πεθαίνουν και οι 2 στο τέλος, μαζί! ) Σε ξαναερωτώ λοιπόν, είναι δυνατόν η διαφθορά και η ασυδοσία να έφτασε σε αυτό το καταγώγι που επέλεξα να πάω (επειδή είναι κοντά στο σπίτι μου και δουλεύω συγχρόνως), να μάθω 2-3 πράγματα στα 2 χρονάκια και μετά να σηκωθώ να πάω να φύγω; Έχε χάρη που είναι τζάμπα και έχουμε και κρίση αλλιώς θα σου λεγα εγώ αν θα τους άναβα με υγρό πυρ και θα με βλέπατε πρωτοσέλιδο μετά ή όχι. Η λύση είναι μία: Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2014 από NinjaMan 1
GreyHorse Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μα βρε θαυματοποιέ μου στο δημόσιο ΙΕΚ της κωλοπετεινίτσας βρήκαν και αυτοί να κάνουν ταλιμπανιές; Και καλά κάνεις και γελάς γιατί η όλη φάση είναι πραγματικά τραγελαφική. -Η γραμματεία, να την παίρνω τηλέφωνο και να μου λέει συγγνώμη κύριε αλλά δεν δίνουμε πληροφορίες από το τηλέφωνο, αν θέλετε να περάσετε από κοντά. Τι να περάσω από κοντά βρε σκιάχτρο, βρε ιπποπόταμε, βρε τριχωτή μάζα λίπους που θες να μου αποκαλείσαι και θηλυκό. Που πέρασα και δεν ήξεραν που τους πάνε τα 4 εκεί μέσα. Σε αυτό το εγκαταλελειμένο, γεμάτο ρωγμές κτήριο και με βοσκαρίες δεξιά και αριστερά να μου το παίζουν καμπόσοι και με σοφιστικέ στυλάκι κιόλας; Τσαπρρρρρρ ρε, τσαπρρρρρρ!!!! (βοσκαρία=άβουλη μάζα ανθρώπων η οποία αποτελείται συνήθως από απόφοιτους δημοτικού-γυμνασίου, μουσάτους με την χαρακτηριστική μυρωδιά ποδαρίλας να αναδύεται από το σώμα τους, σε "στραβώνουν" υπομονετικά με το βλέμμα τους όταν σε δουν για πρώτη φορά και είναι έτοιμοι να αποδεχθούν την πρόκλησή σου αν τους "στραβώσεις" και εσύ για πολλή ώρα, κάνουν φούντες όλη μέρα, έχουν τεράστια κοιλιά και τους αρέσει να τρώνε μεζέδες και να πίνουν πολύ κρασί ή ρακί και όταν προσπαθούν να προσεγγίσουν μία κοπέλα της προσποιούνται ένα απόσπασμα από το <<Ρωμαίος και Ιουλιέτα>> το οποίο διαρκεί μερικά λεπτά, όσο και ο ρομαντισμός τους/ οι επιδόσεις τους στο κρεβάτι δηλαδή και... ας μην ξεχνάνε ότι ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα πεθαίνουν και οι 2 στο τέλος, μαζί! ) Σε ξαναερωτώ λοιπόν, είναι δυνατόν η διαφθορά και η ασυδοσία να έφτασε σε αυτό το καταγώγι που επέλεξα να πάω (επειδή είναι κοντά στο σπίτι μου και δουλεύω συγχρόνως), να μάθω 2-3 πράγματα στα 2 χρονάκια και μετά να σηκωθώ να πάω να φύγω; Έχε χάρη που είναι τζάμπα και έχουμε και κρίση αλλιώς θα σου λεγα εγώ αν θα τους άναβα με υγρό πυρ και θα με βλέπατε πρωτοσέλιδο μετά ή όχι. Η λύση είναι μία: Εγώ πάντως απορώ αφού είναι τόσο σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σου γιατί επέλεξες αυτό το καταγώγι με τις βοσκαριές απολυτηρίου γυμνασίου να σου μάθουν κάποια πράγματα. Και φυσικό είναι και πάρα πολύ καλά κάνουν που δεν δίνουν πληροφορίες μέσω τηλεφώνου. Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου, προφανώς υπήρχαν 20 (25; ) άτομα με περισσότερα μόρια από εσένα. Λόγοι που μοριοδοτούν: καλύτερος βαθμός απολυτηρίου, αναπηρία, πολύτεκνοι, εργαζόμενοι, μεγαλύτερη ηλικία. Επίσης, όσο πιο κεντρικά το ΙΕΚ τόσο περισσότερες αιτήσεις έχει, οπότε μειώνονται οι δικές σου πιθανότητες αφού αυξάνονται οι υποψήφιοι για μια θέση. 2
archsatan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε τύπε, σοβαρά τώρα σε απασχολεί που δεν θα έχεις πτυχίο βοηθού φαρμακείου; Κάτσε διάβασε εκεί χάμω να μπείς σε καμιά σχολή της προκοπής αλλιώς ασχολήσου με ζά/μουρέλα/ότι έχεις τελως πάντων, πιο πολλά λεφτά θα βγάλεις.
NinjaMan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Grey Horse Πρώτον, αναφέρθηκα στο επίπεδο των "συμφοιτητών" με την παραπάνω γλαφυρή περιγραφή μου και όχι σε αυτό των καθηγητών. Δεύτερον, αν δεν παρέλειπες το "Έχε χάρη που είναι τζάμπα και έχουμε και κρίση" όπως επίσης και το "επειδή είναι κοντά στο σπίτι μου και δουλεύω συγχρόνως" θα καταλάβαινες ότι το κάνω καθαρά για πρακτικούς λόγους και για αυτό άλλωστε δεν είμαι και καθόλου απογοητευμένος αν δεν πέρασα, ΝΟΜΙΜΑ, εν τέλει. Υπομονή μέχρι την Δευτέρα που οι πληροφορίες θα διασταυρωθούν. Έχεις κάποια πηγή, link, που να πιστοποιεί ότι όσα ανέφερες λειτουργούν όντως σαν δευτερεύοντα κριτήρια για την επιλογή υποψηφίων;archsatan Προφανώς και το πτυχίο βοηθού φαρμακείου είναι αστείο αλλά θα έχω έτοιμη, στρωμένη δουλειά σε συγγενή μετά και για αυτό το έψαξα. Αν δεν βρω κάτι άλλο να μου αρέσει θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα κάνω κάτι, άσχετα με το αν μου αρέσει ή όχι, για να βγάζω τα προς το ζην και ξέρω ότι τώρα ανοίγω μεγάλη συζήτηση.
archsatan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 archsatanΠροφανώς και το πτυχίο βοηθού φαρμακείου είναι αστείο αλλά θα έχω έτοιμη, στρωμένη δουλειά σε συγγενή μετά και για αυτό το έψαξα. Αν δεν βρω κάτι άλλο να μου αρέσει θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα κάνω κάτι, άσχετα με το αν μου αρέσει ή όχι, για να βγάζω τα προς το ζην και ξέρω ότι τώρα ανοίγω μεγάλη συζήτηση. θέλει χαρτί να δουλέψεις ως πωλητής σε φαρμακείο δλδ;
cosmos000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Κύριοι σας παρακαλώ ........ θα ήθελα να μου ΠΕΙΤΕ για ποιον λόγο δεν επιλέχτηκα. ..... Σε λάθος ατομα απεθυνεσαι ....δεν έχουμε την μαγική γυαλα .Το θέμα σου λύνεται μονο στους υπευθύνους και με ένσταση .Ολά τα υπολοιπα είναι για μπλα μπλα ....Και εγώ σου λέω πως δεν αδικηθηκες και είναι άλλοι πριν απο σένα με νομιμα χαρτια , εσύ δεν θα το ψαξεις? 1
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 θέλει χαρτί να δουλέψεις ως πωλητής σε φαρμακείο δλδ; Από οτι βλέπω, ναί. http://www.pharmacorner.gr/to-farmakeio/prosopiko/88-dikaiomata-voithon-farmakeioy.html
GreyHorse Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Grey Horse Πρώτον, αναφέρθηκα στο επίπεδο των "συμφοιτητών" με την παραπάνω γλαφυρή περιγραφή μου και όχι σε αυτό των καθηγητών. Δεύτερον, αν δεν παρέλειπες το "Έχε χάρη που είναι τζάμπα και έχουμε και κρίση" όπως επίσης και το "επειδή είναι κοντά στο σπίτι μου και δουλεύω συγχρόνως" θα καταλάβαινες ότι το κάνω καθαρά για πρακτικούς λόγους και για αυτό άλλωστε δεν είμαι και καθόλου απογοητευμένος αν δεν πέρασα, ΝΟΜΙΜΑ, εν τέλει. Υπομονή μέχρι την Δευτέρα που οι πληροφορίες θα διασταυρωθούν. Έχεις κάποια πηγή, link, που να πιστοποιεί ότι όσα ανέφερες λειτουργούν όντως σαν δευτερεύοντα κριτήρια για την επιλογή υποψηφίων; archsatan Προφανώς και το πτυχίο βοηθού φαρμακείου είναι αστείο αλλά θα έχω έτοιμη, στρωμένη δουλειά σε συγγενή μετά και για αυτό το έψαξα. Αν δεν βρω κάτι άλλο να μου αρέσει θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα κάνω κάτι, άσχετα με το αν μου αρέσει ή όχι, για να βγάζω τα προς το ζην και ξέρω ότι τώρα ανοίγω μεγάλη συζήτηση. Αυτά που είπα δεν είναι δευτερεύοντα κριτήρια, πρωτεύοντα είναι για τη συλλογή μορίων.Μετά, το επίπεδο των συμφοιτητών πάντα επηρεάζει τις σπουδές κάποιου. Αν οι συμφοιτητές σου είναι βοσκαριές, κατά 99% βοσκάρι θα καταλήξεις και εσύ παρά βοηθός φαρμακοποιού. Και όσον αφορά την κρίση, απλά να ρωτήσω τι μέλλον περιμένεις από σπουδές σαν βοηθός φαρμακοποιού. Πιο πιθανό είναι να γίνεις αστροναύτης παρά να σε αποκαταστήσει αυτή η ειδικότητα. Εν μέσω κρίσης προσπαθούμε να βρούμε έξυπνες λύσεις, όχι τις πιο κοντινές και βολικές.
dezon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 δλδ λες οτι τα μορια που εχεις ειναι πιο πανω απο την βαση της σχολης και δεν μπηκες; γινεται αυτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα