Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θελω να αγορασω κατι μουφιαρικα nike παπουτσια, για τα οποια εχω ακουσει πολυ καλα λογια, απο aliexpress. Τα παπουτσια κοστιζουν 26 δολλαρια (20 ευρω περιπου) και ο πωλητης τα στελνει με China Post δωρεαν και με EMS με 10 ευρω. Επειδη τα θελω καπως γρηγορα και δεν θελω να περιμενω 1+ μηνα σκεφτομαι να δωσω αυτο το 10αρικο για να τα παραλαβω με EMS. Αξιζει; Σε ποσο καιρο θα ερθουν; Επισης, υπαρχει περιπτωση να τα περασουν για αυθεντικα και να πληρωσω τελωνειο; Ευχαριστω εκ των πρωτερων

Δημοσ.

Καλύτερα να επιλέξεις το απλό ταχυδρομίο για να γλιτώσεις τυχόν τελωνεία αν και για 26 $ υπάρχει περίπτωση η να μην πληρώσεις τιποτα ή πολυ λίγο 5 6 euro

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω για 20 ευρω με ότι και να στο στείλουν να έχεις θέμα με τελωνείο.

Είναι πολύ μικρο ποσο για να περάσουν τελωνείο.

Όντως ισχύει αυτό, μέχρι 40-50$ και εφόσον έρθουν με EMS (τα οποία διεκπαιρεώνονται από ΕΛΤΑ) είναι πραγματικά απίθανο να περάσεις τελωνείο.

Πρόσεξε μόνο να σιγουρέψεις το EMS γιατί τώρα τελευταία στέλνουν και με κούριερ (φαντάζομαι η DHL και UPS έχουν κάνει φτηνότερες λύσεις για τα Κινέζικα eshops) και στην Ελλάδα οι αντιπρόσωποι τους μπορεί να χρεώσουν έξοδα εκτελωνισμού ακόμα και για μικρής αξίας δέματα.

Πάντως για το 1/3 της τιμής εγώ θα τα έπαιρνα και με απλό ταχυδρομείο, κ ας κάνει 20-30 μέρες να σου έρθει, εγώ 3-4 παραγγελίες που παρέλαβα την τελευταία βδομάδα έχουν κάνει κατά μέσο όρο 15-18 μέρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...