bells Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα Έχω κάποια παλιά ρουτερ Και θέλω να να κάνω κάποιο hotspot ώστε να παίρνω από μια απόσταση 20 μέτρων και να δινω στο σπίτι με το hotspot κάτι σαν repeater Έχω speedtouch 585 Siemens Zte Κάπου διάβασα ότι υπάρχουν firmware router Κάποια βοήθεια;
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα Έχω κάποια παλιά ρουτερ Και θέλω να να κάνω κάποιο hotspot ώστε να παίρνω από μια απόσταση 20 μέτρων και να δινω στο σπίτι με το hotspot κάτι σαν repeater Έχω speedtouch 585 Siemens Zte Κάπου διάβασα ότι υπάρχουν firmware router Κάποια βοήθεια; για να βγαλουμε μια ακρη α.Hot spot σημαινει οτι απλα δινεις ιντερνετ δεν λεει κατι αλλο εκτος αν εννοεις με την εννοια hot spot οτι θες authentication και radius και τετοια.Που εσυ οπως καταλαβα δεν θες κατι τετοιο.εσυ θες να κανεις ενα adsl router απο τα παλια να παιξει σαν repeater ωστε να δωσεις/παρεις ιντερνετ απο /πιο μακρυα.. firmware router τι εννοεις?firmware ειναι το software του router.εκτος αν εννοεις repeater.ή αν εννοεις οτι υπαρχουν custom firmware για ρουτερ για να τα κανεις repeater. σαν repeater δηλαδη να παιρνει ασυρματα και να δινει ασυρματα δεν θα παιξει κανενα απο αυτα .καποια υποστηριζουν wds αλλα η πιθανοτητα να παιξει ειναι λιγοτερο απο 1 τις 100.repeater λειτουργεια δεν εχει καποιο.και γενικα δεν θα βρεις adsl router να παιζει repeater.Οσα παιζουν ειναι με wds που πρεπει να γινει και απο τις 2 πλευρες δηλαδη και απο τα 2 adsl/vdsl ρουτερ.συν οτι σε thomson ακομα και ιδια μοντελα ιδιο firmware το wds επαιζε μονο με wep και με μεγαλο Packet loss.Κοινως δεν επαιζε.με 2 πολυ παλια thomson ειχα δει να παιζει σε καπως αποδεκτα επιπεδα. μπορεις ή να παρεις repeater ,ή να τα κανεις access point δηλαδη να παιρνουν με καλωδιο και να δινουν ασυρματα το οποιο θα ειναι και πιο σταθερο απο το repeating. αν μιλαμε για τον ιδιο χωρο θα μπορουσε να μπει και καποιο powerline που να ειναι και ταυτοχρονα ασυρματο ή απλα ενα Powerline που θα εδινε μετα με ethernet σε ενα παλιο ρουτερ που θα το ειχες κανει access point.
bells Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.hotspotsystem.com/install-guide-hotspotwrt Κάτι σαν αυτό έλεγα
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.hotspotsystem.com/install-guide-hotspotwrt Κάτι σαν αυτό έλεγα γιατι θες να το κανεις αυτο?θες να παρεχεις υπηρεσιες hot spot?αυτο ειναι Custom firmware οπως εγραψα και πιο πανω για συγκεκριμενη χρηση σε συγκεκριμενα router(Ουτε καν για adsl router αλλα για σκετα router οπως linksys wrt). εσυ με βαση αυτα που λες απλα θες να παιρνεις ιντερνετ απο καπου αλλου και να δινεις ιντερνετ στον δικο σου χωρο.δηλαδη να βαλεις ενα repeater (ή να κανεις ενα adsl router να παιξει σαν repeater)για να εχεις ιντερνετ εκει που θες.αλλα δυστυχως με αυτα που εχεις δεν γινεται.και δεν το κοβω να βρισκεις custom firmware για αυτα για να τα κανεις Repeater.οποτε μην γραφεις θελω να κανω καποιο Hot spot αλλα θελω να κανω καποιο να παιζει σαν repeater.οτι αλλαζεις το firmware σε ενα ρουτερ και το κανεις hot spot δεν σημαινει παλι οτι γινεται Repeater(και το αναποδο).ειναι εντελως διαφορετικα πραγματα(Modes).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα