Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι 20 χρονών και θέλω να αγοράσω μια κάρτα γραφικών(συγκεκριμένα αυτήν εδώ http://www.amazon.com/Gigabyte-GeForce-Graphics-GV-N970G1-GAMING-4GD/dp/B00NH5T1MS/ref=sr_1_43?s=electronics&ie=UTF8&qid=1411238726&sr=1-43&keywords=GTX+970)από το amazon.com. Λοιπόν είδα τις τιμές και στα άλλα (uk,de) αλλά η διαφορά ήταν τεράστια. Έψαξα σε όλα τα posts αλλά δεν βρήκα κάτι που να λύσει την βασική μου απορεία. 

α) Γίνεται να αγοράσω απο .com και ποια η διαφορά από τα άλλα.

β) Υπάρχε κάποιος φόρος; Πόσα είναι τα μεταφορικά; Το προιόν έρχεται κλειστό; Μπορεί να πάρει παραπάνω από 30 μέρες;

γ) Τέλος αν κάποιος ξέρει από πιστωτικές(επειδή είμαι ο πιο άσχετος του κόσμου) να μου πει αν μπορώ να βγάλω κάποια κάρτα που να την βάζω στο amazon και να πηγαίνω πριν ή μετά να πληρώσω το ποσό στην τράπεζα αλλά χωρίς κάποια επιβάρυνση εφόσον δεν θα βάλω δόσεις.

Ευχαριστώ προκαταβολικά. Αντώνης.

Δημοσ.

Ναι στέλνει ελλαδα, την προχώρησα εγω για σένα και το τελικό ποσόν είναι:

tems: $369.99

Shipping & handling: $16.48

Total before tax: $386.47

Estimated tax to be collected: $0.00

Import Fees Deposit $88.89

Order total: $475.36

Αν θέλεις να την πάρεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις μια κάρτα απο τις παρακάτω που δέχεται το amazon

15277292676_f1324a6ebc_o.jpg

Δημοσ.

To Amazon.com ειναι στην USA.

Σε αντίθεση με το uk (Ηνωμένο Βασίλειο) και de (Γερμανια)

Το .com έχει τελωνείο ενώ τα Ευρωπαικα όχι.

Όσο για την κάρτα μπορείς να βγάλεις μια prepaid για να κανεις την δουλεια σου με ασφάλεια  :-)

Δημοσ.

Ναι στέλνει ελλαδα, την προχώρησα εγω για σένα και το τελικό ποσόν είναι:

tems: $369.99

Shipping & handling: $16.48

Total before tax: $386.47

Estimated tax to be collected: $0.00

Import Fees Deposit $88.89

Order total: $475.36

Αν θέλεις να την πάρεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις μια κάρτα απο τις παρακάτω που δέχεται το amazon

15277292676_f1324a6ebc_o.jpg

:-D :-D :-D :-D Ευχαριστω φίλε μου! Αυτά τα 90 δολάρια είναι όλη η υπόθεση αν και πα΄λι είναι πιο οικονομική λύση απο .de. Ο φόρος ανεβαίνει με το συνολικό ποσό αγοράς, με το βάρος ή και με τα δύο;

To Amazon.com ειναι στην USA.

Σε αντίθεση με το uk (Ηνωμένο Βασίλειο) και de (Γερμανια)

Το .com έχει τελωνείο ενώ τα Ευρωπαικα όχι.

Όσο για την κάρτα μπορείς να βγάλεις μια prepaid για να κανεις την δουλεια σου με ασφάλεια  :-)

:-D :-D :-D  Ευχαριστω!! Γνωρίζεις τι θέλω για την prepaid? Σε ποια τράπεζα πάω, τι πρέπει να έχω πάνω μου και ποσο είναι το κόστος για να βγει χρονικά και χρηματικά;

Δημοσ.

Με αυτό το σύστημα στο amazon.com και στο ebay.com σε κάποια προϊόντα που προπληρώνεις τους φόρους, είναι σίγουρο 100% ότι δεν θα πληρώσεις τίποτα επιπλέον στο τελωνείο εδώ?

Δημοσ.

Με αυτό το σύστημα στο amazon.com και στο ebay.com σε κάποια προϊόντα που προπληρώνεις τους φόρους, είναι σίγουρο 100% ότι δεν θα πληρώσεις τίποτα επιπλέον στο τελωνείο εδώ?

Απο οτι εχω διαβασει την στελνουν μεσω ευρωπης.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά βγάινει το ίδο σχεδόν με το you.. Αχ αυτες οι Αμερικές... Μερικές φορές θα ήθελα να είμουν αμερικανάκι( γρηγορο ιντερνετ και 230 δολλαρια κάρτες 370 ευρω..)

Δημοσ.

Τελικά βγάινει το ίδο σχεδόν με το you.. Αχ αυτες οι Αμερικές... Μερικές φορές θα ήθελα να είμουν αμερικανάκι( γρηγορο ιντερνετ και 230 δολλαρια κάρτες 370 ευρω..)

Βαλε μεσα σε αυτό και τους μισθούς που έχουν  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...